Amendment-01_DTFASA-17-R-00227.pdf

PDF 274 KB Posted

Attached to
Juneau FSS ESD Carpet Vinyl Tile Replacement, AK
Solicitation number
DTFASA-17-R-00227
Issued by

About this file

Amendment-01_DTFASA-17-R-00227 (pdf)

View the file

Other files

Show all 20

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

OMB Control No. 2120-0595 (SF-30) FAA Template No. 11 (8/97)

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

01 04

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)

DTFASA-17-R-00227 04/13/2017 WS-17-01058

6. ISSUED BY 7. ADMINISTRATED BY (If other than Item 6)

DOT/FAA

1601 LIND AVE SW, RENTON, WA 98057

SAME

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)

PROSPECTIVE QUOTERS

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

DTFASA-17-R-00227/01

9B. DATED (SEE ITEM 11)

04/13/2017

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.

*TO BE COMPLETED BY VENDOR IF NOT COMPLETE 10B. DATED (SEE ITEM 13)

CODE FACILITY CODE

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation on as amended, by one of the following methods:

(a) By completing Item 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDG- MENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hours and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS, IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO.

AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT/ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

QUESTIONS FROM INTERESTED CONTRACTORS & EXTEND PROPOSAL DUE DATE

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return 01 copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

PLEASE SEE ATTACHED SIGN_IN SHEET FROM SITE VISIT, QUESITONS AND ANSWERS FROM INTERESTED CONTRACTORS. THE RFO DUE DATE HAS BEEN EXTENDED TO THURSDAY, APRIL 20, 2017 AT 5:00PM LOCAL

TIME.

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

15B. CONTRACTOR/OFFEROR 15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 16C. DATE SIGNED

(Signature of person authorized to sign)

BY

(Signature of Contracting Officer)

Renea Reddish Highlight

Renea Reddish Highlight

RFO # DTFASA-17-R-00227 (JUNEAU ESD CARPET VINYL TILE REPLACEMENT, AK)

QUESTIONS ASKED BY INTERESTED CONTRACTOR

QUESTION #1: Second walk through?

ANSWER: No additional site visits will be held, there’s a great deal of coordination to conduct these site visits to include travel for the engineer and coordination with the facility. Also the government currently has post-ponned all travel due to lack of funding.

QUESTION #2: Completion Date?

ANSWER: The extension of 86 days to 96 days is reasonable to accommodate for coordination and long lead time materials. Revise the completion days to 96 days.

QUESTION #3: Paint Colors?

ANSWER: There is no change. This is addressed in the Technical Specification, Juneau AFSS ESD & NON-ESD Flooring Replacement and Interior Painting, JCN 1507585, Section 09 91 00 –1 Painting, Part

1.1 B last sentence, “If a color of finish is not indicated, Contracting Officer Representative (COR) will select from standard colors and finishes available.

QUESTION #4: Existing Office Furniture/Storage Lockers?

ANSWER: Add in 01 11 00 -1 Part1,1.2 Summary of Work,” Contractor will remove and replace existing office furniture.

QUESTION #5: Existing shelving units that are fixed to the wall?

ANSWER: No, the fixed shelving units will remain. Tape the fixed shelving units and paint around them. An addendum is not required.

QUESTION #6: Item #1: It was decided by Abigail and the FAA personnel present during the walk through that there is to be no intumescent painting at this time.

ANSWER: I don’t know where this information came from. Intumescent painting is included in the Technical Specification, Juneau AFSS ESD & NON-ESD Flooring Replacement and Interior Painting, JCN 1507585, Part 3, 3.1B. The intumescent painting must be performed. There is no change.

QUESTION #7: Abigail and FAA facility people stated they would like the contractor to leave all data panels as is and paint around plywood data panels.

ANSWER: A revision is warranted. On page 09 96 46 – 1, Section 09 96 46 – Part 1, 1.3C. 1. Products:

Plywood backboard ¾ inch plywood, replace “ (at least one wall). Painted with two coats fire-retardant paint. No longer required to be painted white” with “paint around it.”

Note: the highlighted text is removed.

QUESTION #8: Item #2:

ANSWER: There is no change. The Technical Specification, Juneau AFSS ESD & NON-ESD Flooring Replacement and Interior Painting, JCN 1507585,page 09 91 00 -7 Part C and drawing, JNU-D-AFSS- XXX, AFSS, Carpet & Tile Plan, covers the painting of the metal cable trays and misc items.

DTFASA-17-R-00227_Amendment-01.pdf
3-28-2017 JNU Carpet Site Visit Meeting.pdf
DTFASA-17-R-00227_Responses to questions_Amendment-01.pdf

File details come from the government source that posted it. Updated .