Summary of Changes.pdf

PDF 61 KB Posted

Attached to
Weller Trail Bridge Reconstruction Federal contract opportunity
Solicitation number
AG-82X9-S-12-0157
Issued by
Department of Agriculture Forest Service

About this file

Summary of Changes

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Weller Trail Bridge Reconstruction, newest first.
File Type Posted
AG-82X9-S-12-0157 —
SF 30 Amend1.pdf PDF
Page1.pdf PDF
Weller Trail Bridge Survey Points Data.pdf PDF
Page2.pdf PDF
Page4.pdf PDF
Emergency Fire Control.docx DOCX document
DESIGN Criteria.docx DOCX document
Page3.pdf PDF
Weller_Hydrology_Hydraulics.pdf PDF
Weller Trail Bridge Control Point Data.pdf PDF
Pitkin DBA.pdf PDF
Page5.pdf PDF
AG-82X9-S-12-0157 CAC(1) Review.rtf RTF text file
Required Submittals.docx DOCX document
RFP 1442.pdf PDF
Specifications.doc DOC document
Show all 17

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SOL NO. AG-82X9-S-12-0157

White River National Forest

Weller Trail Bridge Reconstructioon

Amendment 0001

SUMMARY OF CHANGES:

Page 1 Block 13 paragraph (a) now reads as follows:

a. Sealed offers in original and ___1______ copies to perform the work required are due at the place specified in Item 8 by ____1200__PM_________ (hour) local time

________09/04/2012______ (date). If this is a sealed bid solicitation, offers will be publicly opened at that time. Sealed envelopes containing offers shall be marked to show the offeror's name and address, the solicitation number, and the date and time offers are due.

All Sections

Page numbering has been corrected

Questions and Answers

1. Question: Section C and Specifications, posted on FedBizOps, page numbering hung on page 5.

Answer: All section numbering has been corrected. See revised document AG-82X9-S-

12-0157 (Amend1).

2. Question: is the project within any wilderness boundaries?

Answer: The project is not within any Wilderness boundaries.

3. QUESTION: Attendee noted the bid closing date is on September 2, which is the

Sunday before Labor Day.

ANSWER: The response date and time has been changed to 04 September 2012

1200 PM MDT.

4. QUESTION: Specific Bridge location?

ANSWER: Contractor will be able to deviate 40’ on either side of the current marked alignment. Purpose of this is to minimize clearing, blasting, general impacts. Project

Engineer shall review and approve final selected location.

5. QUESTION: How much trail work will be completed as a part of this project?

ANSWER: Only the immediate bridge approaches – approximately 5’ from end of bridge.

6. QUESTION: Would the FS consider complete closure of the Weller Trailhead for the duration for the project?

SOL NO. AG-82X9-S-12-0157

White River National Forest

Weller Trail Bridge Reconstructioon

Amendment 0001

ANSWER: 4 weeks will be allowed if construction is early/mid-summer. Six weeks will be allowed if construction is primarily in September. Coordination and approvals may also be required from Colorado Department of Transportation.

7. QUESTION: Bridge Over Roaring Fork: Bridge to be salvaged and brought to…?

ANSWER: Per SCR 203; north half of superstructure to become property of contractor.

South half of superstructure to be salvaged and transported to Forest Service Storage

Yard in Glenwood Springs, CO. All sill and abutment material to become the property of the contractor.

8. QUESTION: Bridge Over Weller Creek (Optional Item) to be removed and property of contractor?

ANSWER: Yes, per SCR 203. Weller Creek Bridge, sills and abutments.

9. QUESTION: What is the acceptable level of disturbance and/or use of mechanized equipment to remove the existing bridges?

ANSWER: Impact to be minimized per standard and SCRs. Actual impacts will be submitted and approved as part of the Erosion Control Plan and will be specific to the contractor’s staging, equipment and timeframe. SCRs describe clearing and grubbing allowed for access to the existing bridge over the Roaring Fork.

10. QUESTION: Is erosion control work included in this contract?

ANSWER: Yes. Refer to FARs, Standard and Special Contract Requirements.

11. QUESTION: Survey adequacy?

ANSWER: Forest Service will verify that existing topographical survey provided is adequate, and will provide supplemental information if necessary.

12. QUESTION: Is temporary bridging or scaffolding permitted?

ANSWER: Discussed in standard specifications. Contractor would need to submit a proposal, to be approved by the CO.

File details come from the government source that posted it. Updated .