RFI_Responses.pdf
PDF 88 KB Posted
- Solicitation number
- 47PJ0019R0205
About this file
RFI Responses
View the file
Other files
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Solicitation 47PJ0019R0205 High-Low Voltage, Solar Operations, Repairs and Maintenance
RESPONSES TO SOLICITATION RFIS
1. Is there a union worker requirement?
Answer: Yes Please see Attachment 1 titled “CO Statewide Line Agree 2018-2021”
2. Where can Attachment 1 (Offeror Experience Information) and Attachment 2 (PPQ) be found?
Answer: Please see attachments titled “PPQ” and “Past Experience Questionnaire”
3. How many References should be provided?
Answer: The Solicitation requires at least one.
4. Do Attachments 1 & 2 get included in the Technical page restriction (10-pgs)?
Answer: No
5. Should the submittals be bound in any way or submitted as loose sheets?
Answer: Please see Attachment E (Section E.7 d.)
6. How many copies of the Technical Proposal are needed? Conflicting statement listed Answer: Please see Attachment E (Section E.7 c.(1))
7. Where are the pages contained in section E.10 to be submitted?
Answer: These pages should be submitted with the Technical Proposal
8. Is a copy of current QCP available?
Answer: Please see Attachment D (Section D14 A.)
9. Is office space available for the admin and electricians?
Answer: Please see Attachment D (Section D14 A.)
10. Can daily recording of presence be done via employer’s app?
Answer: This is an internal business decision for the individual contractor to make. For guidance please see Attachment D (Section D10)
11. Is there an expectation or requirement for the administrative person to be on site 40hr/week?
Answer: No, there is not a direct requirement to this end. For guidance please see Attachment D (Section D8 B.)
12. Where is the SF1449 to be included in the within the proposal?
Answer: This form is part of the pricing on the proposal please see Attachment E (Section E.7 c.)
13. 200ft poles were mentioned in the walkthrough and in the scope only 80ft poles listed. Will the 200' poles be included?
Answer: There are no 200’ poles on the DFC and only the poles addressed in the Scope need be addressed.
14. When will access to site data be available?
Answer: All contractors/contractors representatives who signed a “Sensitive but Unclassified” acknowledgment were granted access to the “Bidder’s Library” where this information can be found.
15. Can you expand the number of pages in the technical proposal to 10 pages for each factor?
Answer: No
16. Will additional attachments be provided? Attachment 1 was included, attachment 2-6 were not included, but listen in the Specifications Answer: All contractors/contractors representatives who signed a “Sensitive but Unclassified” acknowledgment were granted access to the “Bidder’s Library” where this information can be found.
17. Will single line diagrams be provided?
Answer: This document is included in the “Bidder’s Library”
18. Will preference be given to bidders with SBA?
Answer: No
Solicitation 47PJ0019R0205 High-Low Voltage, Solar Operations, Repairs and Maintenance
19. On page 18, it is unclear when questions are due. The document states “Questions must be received by COB Thursday, October 4, 2019”. October 4th is the Friday – just want to confirm questions can be asked through Friday, 10/4.
Answer: The correct date was 10/4/2019
20. One of the requirements is for an Offeror Past Performance Questionnaire in Attachment 2.
There is no attachment 2 located on the FBO.gov site for this project.
Answer: This has been rectified. Please see attachments titled “PPQ” and “Past Experience Questionnaire”
File details come from the government source that posted it.