36C26122Q0706_3.docx

DOCX document 38 KB Posted

Attached to
S209--Laundry Contract Requirement for VAPAHCS and CBOCS **QUESTIONS AND ANSWERS
Solicitation number
36C26122Q0706
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
Attach 2 - Past Performance Survey.docx DOCX document
Attach 3 - P07 - Wages - Combined.pdf PDF
S02 - 36C26122Q0706.docx DOCX document
36C26122Q0706_2.docx DOCX document
Attach 1 - PRICE SCHEDULE - READY.docx DOCX document
36C26122Q0706_1.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Modification to a Previous Notice Modification to a Previous Notice

SUBJECT*
Laundry Contract Requirement for VAPAHCS and CBOCS **QUESTIONS AND ANSWERS

GENERAL INFORMATION

CONTRACTING OFFICE’S ZIP CODE*
95652-2609
SOLICITATION NUMBER*
36C26122Q0706

BASE NOTICE TYPE

RESPONSE DATE/TIME/ZONE
08-29-2022 11:00AM PACIFIC TIME, LOS ANGELES, USA
ARCHIVE
30 DAYS AFTER THE RESPONSE DATE
RECOVERY ACT FUNDS
N

SET-ASIDE

PRODUCT SERVICE CODE*
S209
NAICS CODE*
812332
CONTRACTING OFFICE ADDRESS
Department of Veterans Affairs

VA Sierra Pacific Network (VISN 21) VA Northern California HealthCare System 5342 Dudley Blvd, Bldg 209 McClellan CA 95652-2609

POINT OF CONTACT*

RICO JOHNSON

RICO.JOHNSON@VA.GOV

PLACE OF PERFORMANCE

ADDRESS

POSTAL CODE

COUNTRY

ADDITIONAL INFORMATION

AGENCY’S URL

URL DESCRIPTION

AGENCY CONTACT’S EMAIL ADDRESS

EMAIL DESCRIPTION

DESCRIPTION

1. Can you confirm the approximate quantities of each type of linen and laundry to be processed per location listed in the RFQ?

Answer:

· Here are the estimated quantities of linen types for ALL locations

* Special Handling Items: Patient Slings, Mops, Microfiber Towels, Scrubs, Pool Towels, Poncho, Female Pajamas, Fisher House Linen, Hypo Packs, Cold Packs.

2. Given this is a rental program for the linen, we would be replacing any worn/torn/missing/damage items by piece not by pound. Can you modify this to a per piece rather than a per pound CLINS. Would you be open to us providing a per piece rate?

Answer:

· Yes. The replacement is per piece

· Rental Items: Vendor replaces the damaged item by piece

· VA Own items: No replacement. Vendor just returns the washed items.

3. How many pounds of linen and laundry was processed last year (clean vs soiled).

Answer:

· See question 1

· Only clean delivered linen and laundry quantities are reported

4. How accurate are the pounds listed in the CLINS to be quoted? Is this based on a year volume? Please confirm what the estimate is based on.

Answer

· The estimated pounds & types listed in the CLINS comes from the invoices

· It is based on one year volume from 1/1/2021 to 12/31/2021

5. Some of the facilities is a 7 day pick-up. Can we propose a different schedule such as 5 or 6 day pick-up?

Answer:

· NO. Our Palo Alto and Menlo Park campus locations require 7 day pick-up

6. When do you anticipate an award decision Answer: 1 Oct 2022

7, Is the ALM certification required for the CM?

Answer:

· ALM (Associate Linen Management) certification are required for VA Textile Manager/Supervisor.

· CM (Contractor Manager???) should be certified too

8. Is there a small business subcontract plan required since this is an unrestricted opportunity?

Answer: No

9. Would we have an opportunity to bid on the locations to be descoped?

Answer: That will be handled by a different Contracting Officer for a different contract.

10. What is the total quantities to be descoped as a result of the facility locations that will be removed from the contract?

Answer:

· Possible Modesto and Stockton locations are removed from the contract later

· Estimated total quantiles of Annual Rental and Laundry service:

*= Required Field
Modification to a Previous Notice

Modification to a Previous Notice image1.png image2.emf

File details come from the government source that posted it. Updated .