3rd set of Contractor Questions and Answers.docx
DOCX document 19 KB Posted
- Attached to
- Emergency Department Physician
- Solicitation number
- 36C25722R0050
About this file
This document contains answers to questions regarding a solicitation for emergency department physician services. The Department of Veterans Affairs VISN 17 is seeking proposals for emergency physicians through solicitation number 36C25722R0050, with an incumbent contractor Dilligas Corp performing the current requirements. Offerors must submit their proposals in two separate files for Part I and Part II, including representations and certifications. Required attachments include signed organizational conflict of interest certification, immigration forms, rules of behavior, and past performance surveys for all examples. Key personnel documents and insurance certificates are to be included in Part II. While small businesses are not required to submit a subcontracting plan, all others must include one after Part II. The contingency plan belongs in Part II.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 2nd Set of Contractor Questions-COR response.docx | DOCX document | |
| Attachment 5 - Background Investigation Information.docx | DOCX document | |
| Conformed Copy of RFP - 36C25722R0050 as of 8-16-2022.pdf | ||
| 1st Set of Questions-COR response.docx | DOCX document | |
| RFP - 36C25722R0050.pdf | ||
| Attachment 4 - Contractor Rules of Behavior.docx | DOCX document | |
| Attachment 6 - Past Performance Survey.pdf | ||
| Attachment 2 - Organizational Conflict of Interest Certification.docx | DOCX document | |
| Attachment 5 - Background Investigation Form.docx | DOCX document | |
| Attachment 1 - QASP.docx | DOCX document | |
| Attachment 3 - Immigration and Nationality Certification.docx | DOCX document |
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
3rd set of Questions
1. RFP p. 81, para. 1: Are offerors required to include a signed copy of the Quality Assurance Surveillance Plan (QASP) with their proposal?
Answer: No
2. RFP p. 81, para. 1: Are offerors required to include a signed copy of the Organizational Conflict of Interest (OCI) Certification with their proposal?
Answer: Yes
3. RFP p. 81, para. 1: Are offerors required to include a signed copy of the Immigration and Nationality Act attachment with their proposal?
Answer: Yes
4. RFP P. 81, para. 1: Are offerors required to include signed copies of the INA attachment for all proposed subcontractors, presumedly one for each proposed subcontractor, as stated on the form?
Answer: Yes
5. RFP p. 81, para. 1: Are offerors required to include a signed copy of the Contractor Rules of Behavior with their proposal?
Answer: Yes
6. RFP p. 81, para. 1: It appears that Attachment 5 (Background Investigation Form) does not have a space for signature/acknowledgement. Are offerors required to include a signed copy of the Attachment 5 with their proposal?
Answer: Attachment 5 is just instructions on background Investigations. Attachment 5 does not require a signature. An actual investigation needs to be completed.
7. RFP p. 81, para. 1: Attachment 6 (Past Performance Survey) states that Government respondents should complete the form and forward it directly to Ms. Jones at the email provided. However, Attachment 6 appears to be listed as a required item for a proposal to be deemed responsive.
Are offerors required to submit completed Attachment 6s for all cited Past Performance examples with their proposals? Yes Is the VA only requiring that the Government customer complete and submit the forms directly to Ms. Jones? If you have past performance from Government or private sector you will need to submit attachment 6 that references past performance. It has to be filled out filled and it can be emailed to rashonda.jones@va.gov either by the past performance reference or offeror.
Are offerors required to do both? Either or
8. RFP p. 81, para. 1: The RFP states, “The response shall consist of a total of one (1) proposal copy.” However, the proposal requirements list indicates two Parts. Are offerors required to submit a single proposal file containing two Parts, or are offerors required to submit two separate files, one for each Part?
Answer: Submit two files Part I and Part II. Meaning one copy of Part I and one copy for Part II.
9. RFP p. 81, para. 1: The RFP states, “The response shall consist of a total of one (1) proposal copy.” However, the proposal requirements list indicates proposals must also include Representations and Certifications of Offerors, to include FAR 52.209-7 and FAR 52.212-3. Section D further directs offerors to include a Price proposal. In which Part of the proposal are offerors instructed to include these items?
Answer: Ensure 52.209-7 and 52-212-3 are filled out and updated via SAM.gov.
10. RFP p. 82, para. D.1: The RFP provides a list of requirements including Listing of Key Personnel, Copies of all required insurance certificates, VETS 4212 Report, and Qualification documents for all Key Personnel. In which Part are offerors expected to include these items?
Answer: Yes, they have to be submitted with Part II see Pg.89, 52.212-2(a)(1)(i).
11. RFP p. 82, para. D.2: The RFP requires offerors to include a Subcontracting Plan with their proposal. In which Part are offerors instructed to include the Subcontracting Plan?
Answer: After Part II, see pg 82, para. D.2. It is after Part I & Part II
12. RFP p. 82, para. D.2: Our organization is a Small Business Concern under the contemplated NACIS code. Please clarify whether Small Business offerors are required to submit a Subcontracting Plan with their proposals.
Answer: Refer to answer for #11
13. RFP p. 89, para. E(5)(a)(1)(iii): The RFP states on p. 81 that Part 1 must include a Contingency Plan. However, p. 89 states the Contingency Plan falls under the Technical Capabilities evaluation Subfactor 3, which seems to indicate it should be included in Part 2. Please clarify whether the Contingency Plan must be included in Part 1 or Part 2 of offerors’ proposals.
Answer: Technical Capability is Part II. The contingency plan is a sub-factor of evaluation factor 1. Include contingency plan under part II (as stated on pg. 81 b. Part II)
14. Is there an incumbent or is this a new requirement?
Answer: Yes, there is an incumbent and this is a follow-on requirement.
15. If there is an incumbent, what is the contract number, value, and date of expiration?
Answer: Yes, there is an Incumbent Dilligas Corp (US GOT PEOPLE) 36C25718C0004 $28,429,400.00 (base+4 option years) Expires: 12/31/2022
16. The Attachment 4 “Contractor Rules of Behavior” needs to be included in Part I of our proposal. It looks like this is for the physicians or those employed under this contract.
Do our key personnel/physicians presented in our response need to sign the Contractor Rules of Behavior and submit copies with our proposal. No
Does this need to be signed by a representative of the Offeror as well? Yes
17. Attachment 5 Background Investigation Forms is listed to be included in Part I of our proposal, however there is not a place to sign on this document. It looks as if it is for information purposes. Should this still be submitted in our proposal? Will a copy of Attachment 5 suffice?
Answer: Attachment 5 is just instructions on background Investigations. Attachment 5 does not require a signature. An actual investigation needs to be completed.
18. Are you requesting copies of all attachments to be included in our proposal whether they are intended for the Offeror/Physician/or no action required?
Answer: The only attachments that will not be attached with the proposal would be the Attachment 1 and Attachment 5.
19. Where should we include our Reps and Certs along with any other fillable clauses within the solicitation?
Answer. Yes, they have to be submitted with Part II see Pg.89, 52.212-2(a)(1)(i).
20. The Contingency Plan is listed in both Part I and Part II of the proposal format instructions. Which section does it belong to? Both?
Answer: Technical Capability is Part II. The contingency plan is a sub-factor of evaluation factor 1. Include contingency plan under part II (as stated on pg. 81 b. Part II)
21. In which Part or Section of the proposal should we include the subcontracting plan?
Answer: After Part II, see pg 82, para. D.2. It is after Part I & Part II
File details come from the government source that posted it. Updated .