36C25722Q0538 Questions and Answers.pdf
PDF 101 KB Posted
- Solicitation number
- 36C25722Q0538
About this file
This document contains questions and answers regarding a solicitation for battery replacement and preventative maintenance services for an uninterruptible power supply system. The solicitation is a request for quote set aside for Service-Disabled Veteran Owned Small Businesses. Interested vendors must visit the site and meet with the point of contact to view pictures of the existing battery racks and configurations. Technical questions are due by May 10th and quotes are due by May 18th. The work will be performed at the Central Texas Veterans Health Care Facility in Temple, Texas. The site can easily accommodate delivery and has no stairs or other access issues. The battery systems are located on the ground floor in racks with eight tiers of three batteries each.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Current battery Info.pdf | ||
| S06 - 36C25722Q0538 0003.pdf | ||
| More Battery Pics.pdf | ||
| 36C25722Q0538 0002_1.docx | DOCX document | |
| S06 - 36C25722Q0538 0002.pdf | ||
| 36C25722Q0538 0001_1.docx | DOCX document | |
| IMG_1853.jpg | JPG image | |
| IMG_1851.jpg | JPG image | |
| IMG_1855.jpg | JPG image | |
| S06 - 36C25722Q0538 0001.pdf | ||
| IMG_1854.jpg | JPG image | |
| IMG_1850.jpg | JPG image | |
| IMG_1849.jpg | JPG image | |
| IMG_1852.jpg | JPG image | |
| 36C25722Q0538_1.docx | DOCX document | |
| P07 - WD 2015-5237 Rev 19.pdf | ||
| S02 - 36C25722Q0538.pdf |
Show all 17
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
36C25722Q0538 Battery Replacement and PM Maintenance for the UPS System
1. Are batteries in cabinets or racks?
Ans: They are in Racks
2. If racks, how many tiers/steps?
Ans: 8 tiers, with 3 batteries in each tier/per rack.
3. What are the terminations?
Ans: Terminations are ran from rack to rack in series circuit. At rack 1 from battery 1 the termination is to panel as well as rack 10 battery 240 to panel.
4. Can you please confirm how many of the attached battery systems you require?
Ans: Don’t know see pictures.
5. Does the site have a dock or any stairs/ ramp?
Ans: No, it is flat ran from the parking area to the room where the batteries are located.
6. What floor will work be performed on?
Ans: Ground entry floor
7. How many strings of Batteries ( we know 240 Cells but in what configuration)?
Ans: Don’t know, see pictures. The current batteries are AT-35P Lead-Acid Battery from CD Technologies, Endur Series VRLA Battery, with 24 batteries per rack. With 8 rows of 3 AT-35P batteries.
8. Are there any specifics for where batteries are loaded and how far from work area.
Ans: No specifics
9. Is the site able to receive the replacement battery cells prior to installation? Receive pallets of batteries and store them until the installation date?
Ans: Not able to receive batteries prior to installation or store them. It is the responsibility of the contractor to bring and remove the demo batteries.
10. Is the battery room on ground floor and considered an easy access location? Loading dock nearby, wide door ways, no stairs etc.
Ans: Yes, easy access from the parking lot to the room. Has 3604 doors, no stairs, ground floor entry.
File details come from the government source that posted it. Updated .