Sol_140P4324Q0012_Amd_0002.pdf
PDF 94 KB Posted
- Attached to
- BOST - TRASH REMOVAL CONTRACT BASE + 4 Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 140P4324Q0012
About this file
This document provides details for a federal contract solicitation. The solicitation number is 140P4324Q0012 for trash removal services issued by the Department of the Interior National Park Service Northeast Region. It is a base contract for trash removal with four option years. Vendors should respond with pricing and plans for providing regular trash removal and disposal at National Park sites in the Northeast Region for up to five years. The response due date is not stated in this amendment, but it specifies pricing terms and requirements for trash removal services over the potential five-year period of performance.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attachment_006_Site_Visit_Sign_in_Sheet-3-7-24_0006.pdf | ||
| Sol_140P4324Q0012_Amd_0006.pdf | ||
| B08_ATTACHMENT_005_Deliverables_LmtOnSubconRpt_REQD_0005.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Sol_140P4324Q0012_Amd_0005.pdf | ||
| B08__ATTACHMENT_001REV01_STATEMENT_OF_WORK_0005.pdf | ||
| Sol_140P4324Q0012_Amd_0004.pdf | ||
| B08__ATTACHMENT_004REV01_BID_SHEET_0004.pdf | ||
| Sol_140P4324Q0012_Amd_0003.pdf | ||
| 140P4324Q0012_BOST_ATTACHMENT_004_BID_SHEET_0001.pdf | ||
| Sol_140P4324Q0012_Amd_0001.pdf | ||
| B08_ATTACHMENT_001_Statement_of_Work.pdf | ||
| Sol_140P4324Q0012.pdf | ||
| B08_ATTACHMENT_002_Site_Map.pdf | ||
| B08_ATTACHMENT_003_DOL_SCA_Wage_Determination_2015-4047_REV25_12262023_MA_SUFFOLK_CTY.pdf |
Show all 14
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
(x)
140P4324Q0012 x x
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted ; or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR
OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted , such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
x
Boston MA 02129-4543
PNN
Building I-1 Charlestown Navy Yard Boston National Historical Park
NPS, NER - NE MABO
02/29/20240002
13. THIS ITEM ONLY APPLIES TO MODIFICATION OF CONTRACTS/ORDERS. IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required) is not extended.is extended, Items 8 and 15, and returning
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended , by one of the following methods: (a) By completing
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
FACILITY CODE CODE
10B. DATED (SEE ITEM 13)
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6)CODE 6. ISSUED BY
PAGE OF PAGES
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.3. EFFECTIVE DATE2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
1. CONTRACT ID CODE
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
02/27/2024
CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority) appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).
E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return __________________ copies to the issuing office.
ORDER NO. IN ITEM 10A.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
BOST - TRASH REMOVAL SERVICES
a. This Amendment 0002 is issued to respond to Requests for Information (RFI).
b. Request for Information:
QUESTION 01: Is there an incumbent? If so, can you please provide the name, contract number, and value of previous contract?
ANSWER 01: The prior Contract Number is 140P4319P0007, awarded to D.B.I. Waste Systems, Inc., for the total amount of $215,910.00.
Continued ...
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 15B. CONTRACTOR/OFFEROR 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
Chad Williams
STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
Previous edition unusable
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9 A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect .
ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT
NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR
2 3
CONTINUATION SHEET
REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF
(A) (B) (C) (D) (E) (F)
140P4324Q0012/0002
QUESTION 02: Can you please provide me with the details of the incumbent company, what is the current yearly contract award. Is there any date and time scheduled for a site visit on this contract? If so, when?
ANSWER 02: The prior Contract Number is
140P4319P0007, awarded to D.B.I. Waste Systems, Inc., for the total amount of $215,910.00. Please refer to Amendment 001 posted to SAM.gov on
02-27-2024, which provides the Site Visit
Information.
QUESTION 3: Would like to know how would you like your proposal to be submitted? Also, can a subcontractor be used to complete this project?
ANSWER 3: Please refer to the Solicitation
Page 1 paragraph e, Pages 10 and 23, and
Amendment 001 which provides Attachment 004 Bid
Sheet which you can use to submit your offer.
Please refer to FAR part 19.505 Limitations on subcontracting and nonmanufacturer rule.
QUESTION 4: Will there be a general date for the inspection added as an amendment to the contract soon or can interested parties go ahead and schedule a date now?
ANSWER 4: Please refer to Amendment 001 posted to SAM.gov on 02-27-2024, which provides the Site Visit Information.
QUESTION 5: If you could provide information on the incumbent that was previously awarded, if previously awarded, for this contract.
Specifically, we are interested in the company's name, the solicitation number, and the contract amount if this information is publicly available.
ANSWER 5: The prior Contract Number is
140P4319P0007, awarded to D.B.I. Waste Systems, Inc., for the total amount of $215,910.00. The
Solicitation Number was 140P4319Q0005.
Continued ...
NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)
Sponsored by GSA
FAR (48 CFR) 53.110
ITEM NO. SUPPLIES/SERVICES QUANTITY UNIT UNIT PRICE AMOUNT
NAME OF OFFEROR OR CONTRACTOR
3 3
CONTINUATION SHEET
REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED PAGE OF
(A) (B) (C) (D) (E) (F)
140P4324Q0012/0002
QUESTION 6: Could you please confirm whether there will be an opportunity for companies to visit the site to assess the grounds?
ANSWER 6: Please refer to Amendment 001 posted to SAM.gov on 02-27-2024, which provides the Site Visit Information.
QUESTION 7: Can you please confirm the status of this opportunity? My company is interested if the opportunity is still available.
ANSWER 7: This Solicitation is active and was posted to SAM.gov on 02-27-2024 with a proposal due date of March 14, 2024. Please refer to the
Solicitation for additional information.
QUESTION 8: Can you tell me if there is an incumbent and, if so what the past award amount was, and solicitation number.
ANSWER 8: The prior Contract was awarded to
D.B.I. Waste Systems, Inc., for the total amount of $215,910.00. The Solicitation Number was
140P4319Q0005.
QUESTION 9: What time do you plan to conduct the site visitation for this solicitation?
ANSWER 9: Please refer to Amendment 001 posted to SAM.gov on 02-27-2024, which provides the Site Visit Information.
c. Per Amendment 0002, no changes have been made to this Solicitation.
Period of Performance: 04/01/2024 to 10/31/2029
COR: Jason Rindfleisch
EMAIL: jason_rindfleisch@nps.gov
MOBILE: 617-438-5752
NSN 7540-01-152-8067 OPTIONAL FORM 336 (4-86)
Sponsored by GSA
FAR (48 CFR) 53.110
File details come from the government source that posted it. Updated .