W91364-23-Q-0008-P00001 SOL AMD.pdf

PDF 358 KB Posted

Attached to
Workshop Venue, Lodging and Catering / Columbus, OH
Solicitation number
W91364-23-Q-0008
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
QA 30DEC22.docx DOCX document
RFQ.docx DOCX document
PWS URET and Joint FR Workshop Draft 2023.docx DOCX document
Draft UFRET Quick Glance March 24 to 26 2023 Venue Conference Requirements.docx DOCX document
THIS 889 Representations 31AUG21.pdf PDF
Solicitation W91364-23-Q-0008 Work Shop Event.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

RACHEL OGLESBEE

2811 WEST DUBLIN GRANVILLE RD

COLUBMUS OH 43235

0011882168-0001

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

Posting Q&A, No further changes.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 28-Dec-2022

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X W9136423Q0008

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

16-Dec-2022

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

28-Dec-2022

CODE

USPFO OH PURCHASING & CONTRACTING

2811 WEST DUBLIN-GRANVILLE ROAD

COLUMBUS OH 43235-2788

W91364 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE W91364

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W9136423Q0008

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

The following have been added by full text:

Q&A Ohio National Guard (OHARNG) 2825 W. Dublin-Granville Rd.

Columbus, OH. 43235

Subjects: Questions/Answers

Title: URET WORKSHOP 24-26 March 2023

Solicitation# W91364-23-Q-0008

Q/A:

Question 1: Parking will be a voucher system and will not be at the venue but within a 3–5-minute walk- is this acceptable?

Answer 1: Yes, if the benefits of the venue off-set this minor inconvenience.

Question 2: You require 200 double occupancy/ two bedrooms- correct? Check-in is Friday, and check out Sunday- correct?

Answer 2: 200 room block is required, must be double king or queen rooms. Check in Friday March 24 check out March 26 Sunday.

Question 3: Please explain this catering piece noted- are the adults not eating at the property? Are you expecting them to pay on their own? Would it not be easier to include the catering fee for the adults and the adult no-host social in the contract? Please explain the expectation here

Answer 3: At this point we do not expect to require catering for the adult sessions. We will just do a no-host social and offer beverages.

Question 4: You require one general session for 600 in rounds from Friday to Sunday- correct?

Answer 4: Yes – It is possible that as planning progresses, the number of attendees may be reduced.

Question 5: Do you require Breakouts only on Sunday? Correct? No breakouts required on Friday & Saturday?

Answer 5: Correct

Question 6: You note catering for the adult program is not part of this contract - will they not be dining during the event? Are you expecting them to pay for their own food? Please advise of what your vision is for this section-

W9136423Q0008

Answer 6: We just wanted an option to have catering if we found a sponsor for the event. In the end, we will not offer food during the no-host social, just a cash bar.

Question 7: Cash bar for the no-host social is not an issue- are you expecting light hors devours?

Answer 7: No – but, if something like popcorn, goldfish, or bar snacks were made available as part of the bar service, we would consider the cost. If cost prohibitive, we would just need the cash-bar. The cash-bar will not be part of the contract, it will be paid for separately by a sponsor.

Question 8: The 150 youth will have a buffet meal on Saturday and Sunday- will they be dining in the two youth rooms?

Answer 8: Yes, that is an option but not necessary – they could eat in the youth rooms or if the venue has another better option, that will be fine too. Depending upon what the youth activities entail, it is also possible that for one of the days, they youth will be off-site and will not require a meal. Just need to option available in case they do not go off-site. We will know long before the event to provide opportunity to coordinate.

Question 9: MOST venues will NOT allow outside food or snacks to be brought in, and consumed-please advise on an alternate process for this

Answer 9: If snacks are bought in, it would only be for the youth and usually this is because the venues do not offer what we need. It’s never been an issue in the past. But we understand and will comply.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .