QUESTIONS_AND_ANSWERS_SET_4.doc
DOC document 24 KB Posted
- Attached to
- Upgrade Breakroom 671
- Solicitation number
- W912GY16T0035
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| BLDG_671_BREAKROOM_CABINET.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Set_5.doc | DOC document | |
| Epoxy_Broadcast_Floor_Coating_system.doc | DOC document | |
| Site_Visit_Sign_In_Sheet.pdf | ||
| Questions_and_Answers_Set_3.doc | DOC document | |
| Questions_and_Answers_Set_2.doc | DOC document | |
| Questions_and_Answers_Set_1.doc | DOC document | |
| Asbestos_Survey.pdf | ||
| Asbestos_Floor_Tile_Report_671_Break_room_26_May_16.pdf | ||
| Amendment_0001.pdf | ||
| W912GY-16-T-0035.pdf | ||
| Drawing_-_671_Breakroom_Cabinet.pdf |
Show all 12
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND ANSWERS SET 4
1. Do all existing outlets demo ?
ANSWER: No
2. Clarify product for Epoxy floor system ?
ANSWER: See attached. Match the specs.
3. Does shared water supply from drinking fountain need filtration ?
ANSWER: Yes
4. Center of floor Receptacles ?Do we abandon ?
ANSWER: No.
5. Conduit . Core drilling allowed or is there existing penetrations to use?
ANSWER: Drill as needed.
6. Is it possible for SIAD employees to use other entry/exit. During Project?
ANSWER: Yes.
7. Is there a color they would like the epoxy floor ?
ANSWER: Light earth tone.
8. Has anyone verified that Panel has the spare 160 amp spare ampacity to handle this and the (5) 20 amp 120 volt loads required to complete this project? The combined loads of the new circuits would be the maximum allowed on a 225 amp panel.
ANSWER: Yes, the smaller capacity is fine.
File details come from the government source that posted it. Updated .