Questions_and_Answers_W912CM16R0001.pdf

PDF 35 KB Posted

Attached to
CUSTODIAL SERVICES WITHIN USAG WIESBADEN, GERMANY
Solicitation number
W912CM-16-R-0001
Issued by

About this file

Questions and Answers Custodial Services USAG Wiesbaden

View the file

Other files

File Type Posted
W912CM16R0001_Amendment_0001.pdf PDF
Exhibit_B_Reference_Information__Sheet.pdf PDF
Exhibit_A_Price_Book_Custodial.xlsx XLSX spreadsheet
W912CM16R0001.pdf PDF
Technical_Exhibit_5_Building_Summary_List.xls XLS spreadsheet
Exhibit_C_PastPerformanceQuestionnaire.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Questions and Answers W912CM-16-R-0001 Custodial services, USAG Wiesbaden

Question 1: Please confirm the correct e-mail Address. The Solicitation gives two different email addresses for the RCO Wiesbaden Email Bid Box usarmy.rheinland-pfalz.409-contr-spt-bde.mbx.rco-wie-bids@mail.mil and usarmy.rheinland-pfalz.409-contr-spt-bde.mbx.rco-wiebids@mail.mil

Answer 1: Correct consolidated email address for RCO Wiesbaden is:

usarmy.rheinland-pfalz.409-contr-spt-bde.mbx.rco-wie-bids@mail.mil

Question 2: Please provide the total amount and made of functional soap dispensers for all buildings.

Answer 2: Approximately 480 soup dispensers and two types are provided for refill.

Question 3: Please provide time-frame for possible cleaning at Fitness Center (after 21:00hrs before opening at ?? h)

Answer 3: The time should be estimated according to sqm after 21:00hrs and before opening 5:00hrs in the morning.

Question 4: Sqm restroom Fitness Center

Answer 4: See provided building summery list.

Question 5: Please explain the difference in the restroom sqm from Mon - Friday to Sat - Sun? Why are there different sqm to clean?

Fitness Centers, PWS, Para 5.3.3 0001AB Restrooms: Daily cleaning requirements (Mo-Fr) 690,00 sqm 0001AR Restrooms, Bldg.# 1631: Daily cleaning requirements for (Sat.-Sun.) 229,10 sqm

Answer 5: 0001AB are the sqm for the restrooms and they are correct. 0001AR are the sqm for the locker rooms only, not the restrooms.

Question 6: Trash removal

How often must the trash be removed? 1 x W as per TE 3 or as often as the Floor Areas will be cleaned?

Example: Bldg 1038 will receive 3 x W restroom cleaning, 2 x M floor cleaning, 2 x M stairs and hallways w/o trash remov. As per TE 5

Answer 6: Please see exhibit TE3. Trash removal differentials from Child care/Youth, Admin Facilities and Fitness Center.

Question 7: How often must the trash be removed in the Floor area and how often in the Restrooms?

Answer 7: For Admin Facilities is 1X Week and the restrooms each time of cleaning that is 3 X Week.

Question 8: Cleaning of Locker rooms at Fitness Center CLIN 0001AX mailto:usarmy.rheinland-pfalz.409-contr-spt-bde.mbx.rco-wie-bids@mail.mil mailto:usarmy.rheinland-pfalz.409-contr-spt-bde.mbx.rco-wiebids@mail.mil

Mon-Sun after 22:00hrs. Until what time are they closed for cleaning? Is services also possible in the morning after 5:00hrs?

Answer 8: 22:00 is the set time for evening cleaning start time. The Gym is closed from 2100 – 0500.

Question 9: CLIN 0001AZ

Please explain the Total Quantity of this CLIN. Does not match with the services that the Build. Sum. List is asking for.

Answer 9: This CLIN is for a specific building only, the requirement is for additional kitchen hand towels.

Question 10: In consideration of our recent cybersecurity incident we would like to know if it could be possible to submit our proposal/offer hand carried. We could burn a CD for our price list.

Answer 10: IAW solicitation W912CM-16-R-0001, Addendum FAR 52.212-1 paragraph 1.1, “Offers shall be submitted via email”.

End of Questions and Answers

File details come from the government source that posted it. Updated .