QandA Solicitation W911S719B0004 Roofing IDIQ.pdf

PDF 99 KB Posted

Attached to
Fort Leonard Wood Roofing IDIQ
Solicitation number
W911S719B0004
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W911S7-19-B-0004 Roofing Repair and Maintenance IDIQ

Fort Leonard Wood

Questions base on Task list supplied.

1. Task #8, #9, & #10, Please let us know how thickness of insulation as this would impact the volume of trash debris.

Answer: Anticipate the maximum R-30 being present with a minimum thickness of 6”, variations in thickness may be dependent on manufacture.

2. Task #19, Please let us know if counter flashing is Galvanized, stainless steel or copper and gage.

Answer: Reference Attachment 1 Statement of Work, Section 07600.

3. Task #28, #29 and #30 includes Curbs and Parapet wall Flashings, please let us know what is the length of Curbs and Height of parapet walls.

Answer: There is no overall contract defined curb length or parapet height, each delivery order will define the exact measurement at time of issue, specific to each building.

4. There is no task item for Raising Roof Top units, Please let us know if there would be any Mechanical work involved.

Answer: The contractor is responsible to raise mechanical equipment and install the roof systems in order to achieve the manufacturer’s requirements for the warranty.

5. What are the heights of buildings.

Answer: The heights vary, from single story to 70 feet, but most are 3 stories or less.

6. Attachment 1 Statement of Work is marked as “Draft” – when will the final SOW be released? Are any significant changes anticipated? If changes are required, will the proposal due date be extended?

Answer: Amendment 0001, “Draft” was removed from Attachment 1 Statement of Work, no other changes were made. Bid Opening date will be extended from 8 April 2020 to 16 April 2020 in response to COVID-19 concerns.

7. SF1442 blocks 12A/B indicates that performance and payment bonds will be required 10 calendar days after award. What amounts will be required?

Answer: In accordance with Solicitation, Section I, FAR 52.228-15 Performance and Payment Bonds—Construction, 10 calendar days after the issue of each order.

8. SF1442 Block 13 B states an offer guarantee is required. Please define the offer guarantee and whether this requirement is to be met in writing with the proposal submission or after award?

Answer: Reference Solicitation, Section I, a bid guarantee is required under FAR 52.228-1 Bid Guarantee, the bid guarantee is to be submitted with the bid.

9. Is there an incumbent contractor performing same or similar work today? If so, please provide name of contractor and contract number.\

Answer: Yes, W911S7-16-D-0018, Vazquez Commercial Contracting, LLC

10. Please provide a complete list of what should be included in the sealed proposal submission package, i.e., cover letter containing name, address, DUNS, Cage Code, validity date of proposal, guarantee, etc.; completed and signed SF1442, completed sections within the RFP document, i.e., Section K Reps & Certs, and completed Attachment 2 Task List with priced line items.

Answer: Instructions are included in the Solicitation W911S7-19-B-0004

File details come from the government source that posted it. Updated .