16-Q-0040-02.pdf
PDF 51 KB Posted
- Attached to
- Electric Motor Repair/Rewind
- Solicitation number
- W911KF-16-Q-0040
About this file
Questions and Answers and Extension of Solicitation Closing Date.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 16-Q-0040-01.pdf | ||
| 16-Q-0040_Solicitation.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W31G1Y528601MV
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
1. The Purpose of this Amendment is to clarify questions asked. Please see page 2.
2. The Solicitation Closing Date has been extended to 10 May 2016. The Closing Time remains unchanged.
3. All other terms and conditions remain unchanged.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 4
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 05-May-2016
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W911KF-16-Q-0040
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
05-Apr-2016
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
05-May-2016
CODE
ARMY CONTRACTING COMMAND - WARREN (ANAD)
LA SONYA DOLEMAN
7 FRANKFORD AVENUE
ANNISTON AL 36201-4199
W911KF 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
W911KF-16-Q-0040
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following items are applicable to this modification:
QUESTIONS AND ANSWERS
Questions for Solicitation Number W911KF-16-Q-0040
1. QUESTION: In the solicitation information it has deliver to as “Anniston Army Depot”.
Will that also be the pickup point?
ANSWER: The pickup and delivery location is:
Defense Non-Tactical Generator & Rail Equipment Center (DGRC) Bldg 1701, 6233 Aspen Ave.
Hill Air Force Base, Utah 84056-5908 Truck Gate exit 338
2. QUESTION: On the bid sheet are you looking for just an hourly rate that we charge, or are you looking for a price to repair different types of motors?
ANSWER: Repairs by hourly rate/plus material. Repairs are based on need, example would be to rewind rotor/armature, stator/fields, or clean dry test etc. see question six for list of different Motors and Generators.
QUESTION: If it is a price to repair can we get a detailed list of all motors to be repaired with nameplate data?
ANSWER: See question six
3. QUESTION: How many units were repaired last year? Six How many units do you anticipate to be repaired this year?
ANSWER: Six to Ten
4. QUESTION: You mentioned that cost will not exceed the list price. What list price are you referring to?
ANSWER: Proposed Pricing
5. QUESTION: There was only one NSN number mentioned and it was on item 0001, the rest of item numbers (3, 5, 7, and 9) did not reference a NSN number. What are we quoting on these?
ANSWER: The NSN on 0001 is not related to any one motor or generator As I see it 0001 is base year 3,5,7,&9 are option years
6. QUESTION: The NSN number did not reveal what type of motor we are quoting, can you tell us all the different type of motors that will be covered under this contract?
ANSWER: Locomotive Traction Motor Model D77 PN/40064498 EMD Locomotive Aux. Generator 18kw PN/5512589 model# A8102-A2 EMD Locomotive Main Generator Model D12 PN/8116536 EMD Locomotive Starter PN/1993740 EMD 750 kw Generator PN/NSN 6115012283819 Kato 225kw Generator PN/NSN 6115014413121 Kato
7. QUESTION: Under Work Specification section 1.1, it states, Contractor shall inspect GFE on site at DGRC and provide a cost estimate for repairs for each piece of equipment. If we could visit the facility and inspect each different type of motor we could know what we are quoting. Are these different motors available to be looked at prior to bidding this contract?
ANSWER: Most generators and motors are here at DGRC HAFB Utah. Repairs are based on inspection and testing at time of tear down and refurbishment.
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET
SOLICITATION/CONTRACT FORM
The required response date/time has changed from 05-May-2016 10:00 AM to 10-May-2016 10:00 AM.
SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES
CLIN 0001
The NSN AASSVC528601MV has been deleted.
The CLIN description has changed from Electric Motor Repair/Rewind to Electric Motor Repair/Rewind_Base Year.
CLIN 0002
The CLIN description has changed from Shipping Charges to Shipping Charges_Base Year.
CLIN 0003
The CLIN description has changed from Electric Motor Repair/Rewind, Option 1 to Electric Motor Repair/Rewind, Option 1.
CLIN 0004
The CLIN description has changed from Shipping Charges to Shipping Charges_Option Year 1.
CLIN 0006
The CLIN description has changed from Shipping Charges to Shipping Charges_Option Year 2.
CLIN 0008
The CLIN description has changed from Shipping Charges to Shipping Charges_Option Year 3.
CLIN 0010
The CLIN description has changed from Shipping Charges to Shipping Charges_Option Year 4.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .