RFI'S_B-0029_Latrine.pdf
PDF 199 KB Posted
- Attached to
- Demolish Latrine and re build in same bldg. 4621
- Solicitation number
- W91151-19-B-0029
About this file
Answers to RFI's Questions.
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1. Is AW installing the water line?
Answer: No, we are on the DPW side of the water valve shown on drawings, the line belongs to
DPW.
2. What spacing are the wall studs? One detail says 16” and another says 24”.
Answer: Wall studs will be spaced at 16” OC. See revised drawings.
3. Will cross bracing match existing?
Answer: Yes, new cross bracing will match existing.
4. Is the structural steel channel the same width as the existing purlins?
Answer: Yes.
5. Is there details for the gas lines to the HWH?
Answer: No, tie into existing gas lines in the building.
6. During the site visit it was discussed where and how the concrete truck will get to the site location?
Answer: This will need to be coordinated with the COR. This is considered means and methods.
7. Will the concrete truck route given be approved by the concrete plant?
Answer: This will require coordination by the COR, GC, and concrete subcontractor. This is considered means and methods.
8. Does the new add on need to be engineered?
Answer: No.
9. There is a fire sprinkler in the old latrine, do you want new ones in the new latrines?
Answer: Yes, one new sprinkler head shall be installed in each latrine’s ceiling, centered (or close to center).
10. Do we need to contact American water for sewer and water hook up?
Answer: No. However Per Attachment 1 – Appendix A, all specifications, design details, and design guide for the water/sewer hookups shall be per the AW standards found at:
http://www.amwater.com/products-and-services/Federal-Services/Military-Services/Fort-Hood/ http://www.amwater.com/products-and-services/Federal-Services/Military-Services/Fort-Hood/
File details come from the government source that posted it.