Question_and_Answers.pdf

PDF 67 KB Posted

Attached to
Modular Cardiac Catheterization lab Federal contract opportunity
Solicitation number
W81K00-16-T-0223
Issued by
Department of the Army Medical Command

About this file

Question and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Modular Cardiac Catheterization lab, newest first.
File Type Posted
A.09.03Combined_Synopsis_and_Solicitation_Cath_Lab_Amendment_1.docx.pdf PDF
A.01.02_Performance_Workstatement_Attchment_1.docx DOCX document
A.01.02_Performance_Work_Statement_Attachment_2.docx DOCX document
Directions_to_Site_Visit_Location_from_Airport.pdf PDF
A.09.03_Combined_Synopsis_and_Solicitation_Cath_Lab_Final.docx DOCX document
A.09.03_Individuals_Authorized_to_Bind_Company_Attachment_3.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question and Answers:

1. Has a contractor performed similar work to this for the government in the past?

Answer: Items like this have been leased prior, W91YU0-11-F-0084 and W81K00-08-P-0313 are the previous contract numbers.

2. Is there is tentative date of Award yet?

Answer: A tentative date is 30 September 2016, not firm just tentative.

3. What is a local crane company?

Answer: Southwest Crane Company, Twin City Crane and Hoist, Crane Service INC, Tri State Equip, Orozco Rigging and Crane Service LLC, Calculus Cranes, Alliance Riggers & Constructors

4. Is there an Interface requirement?

Answer: Yes, HL7 is needed to interface with computer systems in healthcare facilities.

5. Is Anti-Virus software required?

Answer: Yes, Anti-Virus software is needed.

6. What operating system is required?

Answer: Operating system will be Windows 7 or Linux.

7. How does the order get to vendor’s computer system?

Answer: Order is created in the Composite Health Care System (CHCS) and sends to Picture Archiving and Communications Systems (PACS), Modalities pulls information from PACS.

8. It was announced at the site visit, that a workflow diagram between systems was needed.

Answers: This was not listed as a requirement in the original solicitation and is not required.

9. What type and how many fire extinguishers will be provided?

Answer: The fire extinguisher will be provided by the government and no longer required by the contractor.

10. What would happen to the unit if the hospital power shuts down?

Answer: Back up generator for the hospital will start within 7 seconds and supply power back to the modular lab.

File details come from the government source that posted it. Updated .