Q and A W50S6V23Q0002.pdf
PDF 64 KB Posted
- Attached to
- 140th Wing Commercial WiFi - Amendment 1
- Solicitation number
- W50S6V23Q0002
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
W50S6V23Q0002 Questions and Answers
1. Could the government please provide the full street address for Bldg 701, 801, 911?
Bldg 701: 246 S Aspen St Aurora, CO 80011
Bldg 801: 18860 E. Breckenridge Ave Aurora, CO 80011
Bldg 911: There is no physical address as the building is inside a secure area. There is a fiber route from building 850 to the building. Use the address for Bldg 850 below as the service address.
2. Could the government please provide the full address of the demarc location where Internet providers currently provide services to the base?
Bldg 850: 18865 E. Breckenridge Ave Aurora, CO 80011
3. Could the government confirm if Bldg 701, 801, and 911 are all connected via fiber to the demarc location where Internet providers provide service to the base?
Answer: Yes, but we will need to know what the fiber requirement are in order to make sure we can meet them.
4. In order to accurately assess the requirements, please provide drawings/blueprints for each building and room requiring coverage. CAD files are preferred but any diagram providing building and room dimensions will suffice.
Answer: See attached drawings.
5. Will the government provide required space and power for contractor-provided equipment in the demarcation building and on each floor or communications room of the requested service locations?
Answer: Yes, but we would need to know what the space and power requirements are and then complete a survey of each of the location to verify we can meet those requirements.
6. What fiber type is used on the facility for this solicitation? Multi-mode or single-mode?
Answer: Single
7. Will the government furnish wiring from the comms room on each floor to each access point required?
Answer: No.
8. Please provide the full street address and ZIP code of the Base Communications Facility.
Answer: Bldg 850: 18865 E. Breckenridge Ave Aurora, CO 80011 & 84 N. Aspen St Aurora, CO 80011
9. Please allow vendors 120 days to complete installation and begin service after award.
This is in compliance with industry standard installation times, and there is an industry-wide supply shortage of the required hardware so 30 days is no longer feasible.
Answer: Understood, please reflect 120 days in your quote and the Government will take that under advisement.
10. In order to allow offerors a reasonable amount of time to incorporate the Government response to questions, please provide offerors 20 business days after the release of answers to deliver quality proposals.
Answer: Response time has been increased by 20 days.
File details come from the government source that posted it. Updated .