W50S6S21Q008-Q A Responces.docx
DOCX document 30 KB Posted
- Attached to
- Ultra Sonic Parts Washer
- Solicitation number
- W50S6S-21-Q-0008
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Attchment 2 - Salient characteristics - Ultrasonic Parts Washer Amendment 0001.docx | DOCX document | |
| Attachment 1 - Statement of Need.docx | DOCX document | |
| RFQ W50S6S-21-Q-0008 -Ultrasonic Parts Washer.pdf | ||
| Attchment 2 - Salient characteristics - Ultrasonic Parts Washer.docx | DOCX document | |
| Attachment 3- CERT of 52.204-24 25 26.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
DEPARTMENT OF THE AIR FORCE
HEADQUARTERS 162D WING (ANG) 1650 E PERIMETER WAY
TUCSON ARIZONA
Question and Answers
FROM: 162WG/MSC
6620 South Air Guard Way Tucson AZ 85706-6055
SUBJECT: W50S6S21Q0003 - Ultrasonic Parts Washer Q & A
1. What are the dimensions of the room for the installation?
Answer: The cleaning room dimensions are approximately 24’ (Front to Back) X 20’ (Left-Right).
2. How wide is the doorway to the building and the travel route to the washer room? How wide is the Doorway to the washer room?
Answer: The doorway to the washer room is 71”W X 83.5” H. The roll up door to access the BLDG is 12’ W. The narrowest point in the BLDG to the cleaning room is 8’9”.
4. What is the Amp draw on the current washer in the room?
Answer: The SES panel supplies the 200 Amp electrical service to the existing Graymills Front-Load Parts Washer. This parts washer has an industrial motor with a 46 Amp draw and a heating element with a 50 Amp draw.
5. Why are you requesting “portable” machines?
Answer: The ultrasonic system (clean, rinse, and dry) does not have to be portable. The requirement for portable machines has been removed from the salient characteristic sheet.
6. How will parts be loaded into and out of the machines?
Answer: Parts would be manually loaded into and out of the clean, rinse and dry machines. We will use recommended parts baskets from the manufacturer for these machines.
7. Is there a list of approved general contractors?
Answer: No, in general any contractors used will need to be approved by base security prior to entering the base.
8. Is there 200 amp service currently available at the Bldg. 33 SES panel?
Answer: There is existing 200 Amp electrical service available from the SES panel switch to the junction box above the existing Gray mills Front-Load Parts Washer.
9. What is the distance from the Bldg. 33 SES panel to the room 20 Cleaning room location?
Answer: A straight shot from the SES panel to the junction box is approximately 65 feet. The length of the existing conduit from the SES panel to the junction box is unknown.
image1.png
File details come from the government source that posted it. Updated .