SP4701-16-R-0055_End_User_IT_Support_Amendment_02.pdf
PDF 69 KB Posted
- Solicitation number
- SP4701-16-R-0055
- Issued by
-
Defense Logistics Agency Troop Support
About this file
SP4701-16-M-0055 Amendment 02
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| SP4701-16-R-0055_Amendment_03.pdf | ||
| SP4701-16-R-0055_Amendment_01.pdf | ||
| RFP_SP4701-16-R-0055.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT 1 5
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 3. EFFECTIVE DATE 4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
02 8/15/2016
6. ISSUED BY CODE SP4701 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
DLA Contracting Services Office Philadelphia (DCSO-P) 700 Robbins Avenue, Bldg 26-2N-8129 SEE BLOCK 6 Philadelphia, PA 19111-5096 Eugene Marrone, 215-737-5230, Eugene.Marrone@dla.mil
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State, and ZIP Code) (√ ) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
SP4701-16-R-0055
√ 9B. DATED (SEE ITEM 11)
8/15/2016
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
CODE FACILITY CODE
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
√ The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended, √ is not extended.
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted; of (c) By separate letter of telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGEMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS,
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
(√) A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.
IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.)
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DECRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
SEE PAGE 2
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type of print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or Print)
15B. CONTRACT/OFFEROR 15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA 16C. DATE SIGNED
(Signature of person authorized to sign) (Signature of Contracting Officer)
NSN 7540-01-152-8070 STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
PREVIOUS EDITION UNUSABLE Prescribed by GSA FAR (48 DFR) 53.243
SP4701-16-R-0055 Page 2 of 5 Amendment 02
The following changes are hereby made to RFP SP4701-16-R-0055:
1. The “PRICING” section of (viii) The FAR Provision, Instructions to Offerors is hereby removed and replaced with:
Offerors are required to submit a price proposal addressing all pricing involved in the execution of the technical requirements detailed in the non-price proposal in accordance with the requirements below. There is no page limit for the price proposal.
Offerors are required to submit a price proposal for the total three (3) year period of the contract. Offerors are required to provide a fixed price for each month of each performance period and a total fixed price for each performance period in the following format:
Offerors are required to provide a breakdown of labor categories, labor hours, hourly labor rates, and total price per labor category in the following format:
Labor Category Labor Hours
Labor Rate
Total Price
2. In response to the following questions, the Government provides the following answers:
Question 1: Is there an incumbent contractor for this RFP?
Answer 1: Yes. This requirement is a consolidated requirement of four current contracts. There are four current contractors.
Question 2: Could you please provide the details of the incumbent contractor, including the award amount, number of consultants for base and all option periods?
Answer 2: The current contractors are Diverse Technologies Corporation, Horizon Industries Limited, Rylex Consulting Limited Liability Co, and Encore Support Systems, L.P. The total contract award amount equals $6,357,392.32.
Please see chart below for a breakdown of the contract award.
Services Quantity Unit Unit Price
Total Amount
IT End User Support Services 12 Month
SP4701-16-R-0055 Page 3 of 5
Contract Number Contractor Contract Value SP3300-16-C-0022 Diverse
Technologies Corporation
$153,017.63
SP3300-15-F-0070 Horizon Industries, Limited
$3,999,349.30
SP3300-15-C-0001 Rylex Consulting Limited Liability
Co.
$1,206,671.16
SP4706-13-F-5012 Encore Support Systems LP.
$998,354.23
Total: $6,357,392.32 Question 3: Is the current contractor’s performance satisfactory to the DLA?
Answer 3: This information cannot be provided.
Question 4: In case of any incumbent, is transition of incumbent staff to the new contractor allowed?
Answer 4: The Government cannot provide information to offerors on its non-price/technical proposal, including which key personnel and/or non-key personnel to utilize for the requirement.
Question 5: Does DLA intend to award the contract to only one vendor to provide all the required services/consultants?
Answer 5: The Government intends to make a single award to a responsible vendor that provides the lowest price technically acceptable offer in accordance with Section (ix) of the solicitation.
Question 6: Does the current contract use the same labor categories as mentioned in the solicitation?
Answer 6: This information cannot be provided.
Question 7: Can you please provide the current consultants bill rate on the current contract by labor category?
Answer 7: This information cannot be provided.
Question 8: What has been the yearly spend on these service during FY 14, FY 15 and FY 16?
Answer 8: This information cannot be provided.
Question 9: Is there any budget limitation for this project?
Answer 9: This information cannot be provided.
Question 10: The pricing asks for monthly rates and doesn’t have detailed information about the estimated effort and Labor categories. Will this be awarded as a labor-hour contract instead of fixed price?
Answer 10: The Government contemplates award of a Firm Fixed Price contract.
SP4701-16-R-0055 Page 4 of 5
Question 11: We have provided IT support services similar to the current scope to only one customer, can we use the experience of a subcontractor to fulfill the minimum TWO past performances requirement?
Answer 11: The Government will only evaluate Past Performance references of the offeror.
Question 12: We have been providing Mission Critical IT Application Support to one of the federal agencies, can we show case this as our past performance?
Answer 12: All Past Performance proposal instructions can be found in the solicitation starting on page 47 under Factor 2: Past Performance.
Question 13: Can we expect a consolidated ‘questions & answers’ document with answers to all questions from vendor community released before the solicitation due date?
Answer 13: Yes, the Government will provide answers to all questions from the vendor community via Amendment to the solicitation.
Question 14: Would the tasks be assigned continuously or would there be a time lag between tasks? We would like to know whether our consultants have continuous work without break.
Answer 14: The tasks would be assigned both continuously and with time lags between tasks because there are some tasks that require a sequence of events and there are some that can be worked simultaneously.
Question 15: Does the DLA have any estimates of work load in terms of man-hours per week?
Answer 15: It is up to the contractor to determine the level of effort and labor mix for its technical approach.
Question 16: Since the questions are due on 12th, when are the answers expected?
Answer 16: The final answers are estimated to be posted by 8/16/2016.
Question 17: Since the time between the release of Q & A and due date would be very short, will the department consider moving the due date for responses by another 2 weeks after release of Q&A?
Answer 17: The deadline for submission of proposals remains unchanged.
Question 18: Is there a price sheet available for the estimated hours worked per labor category?
Answer 18: No.
Question 19: Has the scope of services changed from the previous requirement?
Answer 19: The scope of work has not changed from previous requirement however the Metrics have changed. Please see Attachment 2: Performance Metrics.
SP4701-16-R-0055 Page 5 of 5
Question 20: Is there a breakdown available for FTE's per site?
Answer 20: This information cannot be provided.
Question 21: Does the government prefer to retain a portion if not all of the incumbent employees?
Answer 21: The Government cannot provide information to offerors on its non-price/technical proposal, including which key personnel and/or non-key personnel to utilize for the requirement. The Government will only evaluate proposed resumes on whether minimum requirements are met for the Key Personnel standards in Attachment 4 of the solicitation.
Question 22: Can you provide the contract number for the incumbent contract?
Answer 22: This requirement is a consolidated requirement of four current contracts. The four current contract numbers are SP3300-16-C-0022; SP3300-15- F-0070; SP3300-15-C-0001; and SP4706-13-F-5012.
Question 23: How many contractors/subcontractors are currently on the incumbent contract?
Answer 23: There are four current contractors. The number of subcontractors cannot be provided.
Question 24: Does the current vendor have a right to bid on this contract again?
Answer 24: This requirement is a 100% small business set aside. There are no other restrictions.
Question 25: What email or contact person should the past performance documents go to?
Answer 25: Past Performance information should be included as part of the Non- Price Proposal in accordance with the Special Instruction/Conditions/Notices to Offerors for Submittal of Source Selection Proposal Information beginning on page 44 of the solicitation. Please refer to Amendment 01 for the Government’s response to Question 3 regarding hard copy proposal submission instructions.
All other terms and conditions remain unchanged.
SP4701-16-R-0055
File details come from the government source that posted it. Updated .