SF30_SP452017R0001.pdf
PDF 73 KB Posted
- Attached to
- Hazardous Waste Services in Rheinland Pfalz
- Solicitation number
- SP4520-17-R-0001
About this file
Amendment 0001 The purpose of this amendment is to answer questions received from prospective offerors.
View the file
Other files
Show all 28
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
1. CONTRACT ID CODE
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO.
See Block 14
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO. 5. PROJECT NO. (If applicable)
6. ISSUED BY CODE SP4520 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., street, county, State and ZIP Code)
CODE FACILITY CODE
SP452017R0001
X
2016 OCT 05
10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NO.
10B. DATED (SEE ITEM 13)
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of OffersX is extended, X is not extended.
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER NO.
IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc. ) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).X
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
E. IMPORTANT: Contractor is not, X is required to sign this document and return copies to issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
NSN 7540-01-152-8070
Previous edition unusable
STANDARD FORM 30 (REV. 10-83)
Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243
16B. UNITED STATES OF AMERICA15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
(a) By completing Items 8 and 15, and returning
DLA DISPOSITION SERVICES J-761
MANNHEIMERSTRASSE
KLEBER KASERNE BLDG 3227 67657
D- KAISERSLAUTERN
15C. DATE SIGNED 16C. DATE SIGNED
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
3. EFFECTIVE DATE
(X)
CHECK ONE
PAGE OF PAGES
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
9B. DATED (SEE ITEM 11)
13. THIS APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
CONTINUED ON NEXT PAGE
The purpose of this amendment is to answer questions received from prospective offerors.
A. The following offerors’ questions are hereby answered:
1. QUESTION: Page 4 (i) Responsibilities The Contractor may be required to attend any special required training, seminar, instruction, class, etc.
provided by the Government... Can we get an information how many training etc were held during the last contract period?
ANSWER: There is no classroom training. What is provided is training on 1348-1's and manifest tracking forms. General training is provided on how the system works.
2. QUESTION: Page 10 (3) Government equipment Can we get an overview where scales and loading equipment is available?
ANSWER: No scales or loading equipment is available. One location, Baumholder has a truck scale that may be used.
3. QUESTION: Which locations have a HWSA and from which locations do we have to remove the waste directly?
Which locations with HWSA have outlying HWAP which require direct removals and how may?
ANSWER: The only HWSA are in Ramstein, Spangdahlem and Baumholder. All three mentioned locations have outlying locations that need direct removals.
*Please note that Attachment 7’s are no longer required.
4. QUESTION: Page 8 (6) Drums and Removals (iv) Please provide the list of "contractor provided containers"
ANSWER: Only the contractor has a right to know. This used to be part of the Attachment 7’s, but it is no longer required and a list is not provided.
5. QUESTION: Page 18 i.Spangdahlem The receiving service should be described in 4(c)(3). We cannot find 4(c)(3)
ANSWER: Section 4(C) begins on Page 16. Page 18 discusses Spangdahlem AFB, CLIN 6210.
6. QUESTION: Page 19 AAFES LOCATIONS Attachemet 7a does not list AAFES Locations. Please provide the AFEES locations and HWAP which is necessary for the calculation of CLIN N6180.
ANSWER: There is not a requirement to keep an updated AAFES list to track each individual location. These locations change. The Management Services for AAFES is done differently at each installation. CLIN N6180 falls under the Baden-Württemberg area which covers the Stuttgart, Mannheim, Heidelberg AAFES locations.
7. QUESTION: Are there no extra requirements for Waste Management Services in Kaiserslautern?
ANSWER: The Waste Management Services are stipulated in the PWS. Services for this site are monthly.
8. QUESTION: For the coordination of removals. How many CORs do you intend to employ for the contract?
ANSWER: All removals are coordinated through the supervisor at the DLA Disposition Services Kaiserslautern Environmental Branch. The COR’s availability will depend on what other requirements with removals are taking place. Currently four CORs are assigned.
PAGE 2 OF 3 PAGESCONTINUATION SHEET REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED:
SP452017R0001
PAGE 3 OF 3 PAGESCONTINUATION SHEET REFERENCE NO. OF DOCUMENT BEING CONTINUED:
SP452017R0001
File details come from the government source that posted it. Updated .