Question and Answer to Solicitation 15M10421QA4700014 0003.pdf
PDF 117 KB Posted
- Attached to
- USMSTODTOWERUPGRADE
- Solicitation number
- USMSTODTOWERUPGRADE-Amendment-0003
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 15M10421QA4700014 0003.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers to Solicitation 15M10421QA4700014 0003
1) k) Taxes. The contract price includes all applicable Federal, State, and local taxes and duties. -
I'm assuming you'll issue a sales tax exemption for this project?
Answer: Yes, tax exemption form will be provided to the successful offeror.
2) I don't see language that states we can invoice after each site. Can you confirm?
Answer: We have no problem with being billed as each site is completed.
3) SOW says remove existing and install new. I'm assuming we'll completely remove the old system before installing new? The system can be off air for a couple days?
Answer: Timeline - we expect the site to be down several days per site while the work is being performed.
4) Upon review, I did not find insurance or bond requirements. Can you please advise the insurance requirements and if a bid or performance bond will be required?
Answer: This is a service contracting requirement, per FAR 37.402:
Contracting officers shall obtain evidence of insurability concerning medical liability insurance from the apparent successful offeror prior to contract award and shall obtain evidence of insurance demonstrating the required coverage prior to commencement of performance.
5) Will material be furnished?
Answer: No, material will be furnished.
6) Will the Government provide a due date extension of 1 week?
Answer: No, the Government will not extend this solicitation.
7) Will the Government provide additional drawings and documentation of each site, or are site surveys anticipated to be done by the vendor?
Answer: No additional drawings or documentation are available at this time.
8) What extent of testing is expected from the customer after installation?
Answer: Testing will be conducted to ensure compliance and functionality.
9) Does the Government have a central site to ship equipment and act as home base for work?
Answer: No central site to ship equipment and act as home base have been established.
10) Can the Government provide the radio models at each location?
Answer: The radio models and antenna listing can be found within the SOW.
File details come from the government source that posted it. Updated .