15-R-0067_RFP_AMEND_3.pdf
PDF 198 KB Posted
- Attached to
- Office Furniture
- Solicitation number
- N6893615R0067
About this file
15-R-0067 RFP AMEND 3
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 15-R-0067_RFP_Amendment.pdf | ||
| PWS_Attachment_2.pdf | ||
| 15-R-0067_RFQ_SOL_AMEND_2.pdf | ||
| Drawings.pdf | ||
| Typical_Pricing_Worksheet.pdf | ||
| CDRL's.pdf | ||
| Past_Performance_Matrix.pdf | ||
| 15-R-0067_RFP_Solicitation.pdf | ||
| PWS.pdf | ||
| Past_Performance_Questionnaire.pdf | ||
| Total_Evaluated_Price_Worksheet.pdf | ||
| CPAR's_Update_Questionnaire.pdf | ||
| Furniture_Specification.pdf |
Show all 13
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
1300462561
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)
Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to answ er vendor questions and to extend the proposal submittal date to 3:00 pm 09 JUNE 2015. No further solicitation questions w ill be accepted after 4:00 pm, 29 MAY 2015.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 8
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 28-May-2015
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N68936-15-R-0067
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
30-Apr-2015
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE
RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
28-May-2015
CODE
CDR NAWCWD CODE 254200D
ATTN: N. FLINT
(760) 939-3580
429 E BOWEN RD - STOP 4015
CHINA LAKE CA 93555
N68936 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N68936-15-R-0067
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following items are applicable to this modification:
QUESTIONS AND ANSW ERS
1. Could you provide a drawing of the furn iture plan for each option (3.3)? –
Answer: The furn iture plan depends on customer requirements. We do not have drawings for each option.
Each option will be determined on case by case, room by room scenario, tailored to customer preference and need.
2. Could you provide min imum dimensions for each of the furniture designs as you desc ribe “L – Shape”, “Privacy”, and “Peninsula” (3.3)?
Answer: There are no min imum d imensions for L-Shape, Privacy, or Peninsula.
3. Could you provide a drawing of the furn iture plan for the office (3.4 Typical Workstation for Systems
Furniture (12’ x 12’) Cl osed Office)?
Answer: No, all available drawings were provided as a part of the solicitation.
4. Could you provide min imum dimensions for the furniture designs as you describe “L – Shape (3.4)?
Answer: Refer to answer for Question #2.
5. What is the specification for the visitor’s chair (3.4)?
Answer: No min imum specifications exist for v isitor’s chair. Offeror should exercise best judgment and best business practice in determining specifications for the visitor’s chair proposed. Offeror’s most preffered mod el is acceptable.
6. Do you have a minimum specification on the of the drawer construction on the desk (3.5)?
Answer: No min imum specifications exist for d rawer construction on the desk.
7. Do you have a minimum specification on fin ish of the desk (3.5), do you want to limit VOC’s by requiring a specific BIFMA level or Greengard?
Answer: All finishes must be in compliance with, or meet all BIFMA and Greenguard minimum standards.
8. On item 3.5.1, do you have a minimum specification on veneer quality of the desk, do you want to architectural grade? There is no minimum specificat ion.
Answer: We do not have minimum specifications on veneer quality of the desk. Offeror should best judgment and best business practice in determining veneer quality of the desk.
9. On item 3.5.2, do you have a preferred configurat ion of file and storage cabinets (pedestals) on the 6’ credenza?
Answer: We do not have a preferred configuration of file and storage cabinets on the 6’ credenza. Offeror should use best judgment and best business practice in determining configuration of the file and storage cabinets on 6’ credenza.
10. On item 3.5.3, do you want three each 36” wide by 2 high lateral files?
Answer: Offeror should use best interpretation of the solicitation language to determine this requirement.
11. On item 3.5.6, do you have a minimum width and depth for the wardrobe?
Answer: We do not have minimum width and depth for the wardrobe. Offeror should use best judgment and best business practice in determin ing width and depth for the wardrobe.
12. On item 3.5.7, do you have a material specificat ion for the conference table?
Answer: We do not have material specification for the conference table; however, Offeror should use best judgment and best business practice.
13. On item 3.5.7, do you have a minimum size for the conference table?
Answer: We do not have minimum size for conference table.
14. On item 3.5.9, do you have any min imum specifications on the arm chairs? 3.6 Typical Conference Room.
Answer: We do not have minimum specifications on the arm chairs.
15. On item 3.6.2, can you provide additional specifications on the chairs?
Answer: There are no specifications for chairs.
16. On item 3.6.3, can you provide the dimensions of the credenza and the cabinet configuration?
Answer: We do not have dimensions of the credenza and the cabinet configuration.
17. On item 3.6.5, can you provide any minimum specifications on the chairs?
Answer: We do not have minimum specifications on the chairs. See answer to Question # 15.
18. Please confirm that all items in this section -3.7 Typical Lobby/Reception Common Area Furniture - are subject to ANSI/BIFMA standards.
Answer: All items are subject to ANSI/BIFMA standards.
19. So as to provide a fair comparison, could you provide photos of the furniture style you are looking for?
Answer: We do not have photos of furniture styles.
20. WS-A 8x8 Discrepancies: 2 pedestals in drawing (1 fixed FF and 1 mobile BBF). Written description asks for 1-fixed BBF with pencil tray in top drawer.
Answer: When there are discrepancies between the drawings and the specificat ions, the specifications prevail.
21. WS-B 8x10 Discrepancies: Drawing has a typo. Panel and work surface to the right of adjustable corner says 24x54H but is drawn at 18” wide.
Answer: Typo acknowledged.
22. WS-C 10x10 Discrepancies: Written description mentions 2 lower filing cabinets. Drawing shows a pedestal. The storage is not visible in the 3D. I translated this to mean 1- fixed file/file pedestal. Please verify.
Answer: The specificat ions prevail. It should be 2 fixed files/pedestals.
23. 20x20 3 Person Closed Office Discrepancies: 3.3.1 “work surface 16 linear inches minimum with pencil drawer and minimum drawer to drawer to file pedestal” What does this mean? Was inches supposed to be feet?
Answer: This was a typo and corrected to read “16 linear feet”.
24. 12x12 Single Person Closed Office Discrepancies: No size called out for desk.
Answer: Desk sizes are dependent on customer requirements and taste.
25. Will this be a single or mult iple award contract?
Answer: Single award contract.
26. Is Teaming among GSA contract holders authorized to fulfill all product requirements?
Answer: Yes.
27. If Teaming is authorized are all Team Members required to submit all requirements addressed on page 41 and 42, Technical, paragraphs A through D and Past Performance, etc… as if submitting individually?
Answer: Lead contractor is responsible to submit a proposal addressing paragraphs A -D. However, the government expects Past Performance of the team members to be provided with the proposal.
28. Please provide typical drawings referenced in Attachment 1, Specificat ions for Furniture Systems.
Answer: Drawings were added to the solicitation in amendment 0001.
29. Please explain Extended Price for years one-three on Attachment 5 for categories other than WS-A, WS-B
& WS-C.
Answer: Quantity times (x) per unit p rice.
30. Please explain *Stepladder price for Qty 26-50 (Design & Reconfiguration, Installation & Assembly) on
Attachment 6.
Answer: Reference CLIN 0004 and CLIN 0005. The price we are using for price analysis and to determine contract ceiling is quantity 26-50.
31. Can you please advise if you would like the CPARS and Past Performance Questionnaire’s submitted with the bid proposal or before ?
Answer: Provide CPARS and PPQ with the proposal.
32. Can you confirm the bid due date- we show June 1st and June 2nd?
Answer: The bid due date and time has been extended to 3:00 P.M. PST 09 JUNE 2015.
33. Please clarify by page 38 of 50 item H paragraph: Mult iple Award.
Answer: This is standard clause wording. See question 25.
34. Please clarify “ What does the Contractor intend to do with Designs that do not result in order”?
Answer: Address your company’s policy on designs, floor plans, layouts, solutions, and bill o f materials, including any associated cost and ownership of the documentation.
35. Express Warranty- (pg 36 of 50 item 5) Can you clarify what a express warranty is?
Answer: An Express Warranty is a warranty whereby the contractor agrees to provide repair or replacement for covered components of the product for some specified time period. An express warranty is a seller’s promise or guarantee that a buyer relies on when they purchase an item.
36. What product samples are you requesting and when?
Answer: Product samples are not required, as stated in 52.212-1.
37. Will you accept a CD or thumb drive for electronic submittal?
Answer: Fo llow instructions on Pg.41 of 50. Addendum Paragraph A. Thumb drives are not acceptable.
38. 3.1.20 and 3.2.4 Do you require full extension drawers on all storage?
Answer: 3.1.20 doesn’t mention drawers, and there is no 3.2.4 in the performance specificat ion.
39. A) F-TXT-08 and F-TXT-10- If installation site is not ready upon furniture delivery how much notice will contractor be given to arrange installation crew? Can you confirm that space will be provided on base at no charge to contractor? B) What is the process of payment if the product goes into storage due to site delays?
Answer: These situations will be addressed on a case by case basis, and will be agreeable to both the government and the contractor.
40. Will Tina Todd be generating extended base passes (not Rapid Gate) for secured areas upon award?
Answer: Security will not issue long-term/extended badges/passes in any other way than Rapid Gate.
41. G-TXT-02 does not allow b illing until merchandise has been received. The GSA contract section 17
(Purchaser Card Terms)charges are made at shipment. Which prevails - GSA contract or G-TXT-02?
Answer: G-TXT-20 prevails as this is not a GSA Schedule contract/order.
42. Clauses Incorporated by Reference: (pg 18 of 50) FAR 252.225-7012 will limit the fabric selection allowed by this FAR. We ask that this be removed.
Answer: The clause is mandatory and we have no supporting rationale to submit a request for a domestic non-availability in accordance with DFARS 225.7002-2.
43. What address should we ship the proposal to? The proposal shall be shipped to:
Answer: CDR NAWCW D CODE 254200D
ATTN: Neil Flint
429 E. Bowen Rd. – STOP 4015
Ch ina Lake, CA 93555
As indicated on Pg. 03 o f 50 in the solicitation.
44. Page 41 of the solicitation, under Product Acceptability – #3 states that visual illustrations shall be submitted as a separate file on CD-ROM and binders. A) Are the illustrations and component listings for each typical, which are mentioned in #4, considered visual illustrations that should be submitted as described in #3? B) Or should they follow the narrative described in #2?Likewise, are the required catalogs and brochures considered visual illustrations that should be submitted as described in #3? Or should they follow the narrat ive described in #2?
Answer: A) Either method is acceptable. B) Either method is acceptable.
45. The Past Performance Matrix only has enough rows for three references. But, on page 42 of the solicitation under Past Performance, A. General, it states, “contracts should include at least five of the most relevant contracts for the prime contractor.” If you are asking for five references, do you want us to use the matrix twice or to add rows to it? Please clarify
Answer: Either method is acceptable.
46. Do you have drawing for the 3.3 three person private office, 3.4 single person office, 3.5 executive &
Manager offices. The 3.5 office is mostly clear, but the other two leaves some degree of interpretation.
Answer: See answers to #1-7.
47. 3.2.1.5. Power and Data-How many outlets/plugs are you requesting?
Answer: It depends on what each customer will need.
48. 3.3. 20'x20' Typical workstation-you called for systems furniture wall mounted, laminate work-surfaces with wiring grommets. Can you clarify what needs to be wall mounted?
Answer: Anything that could fall during an earthquake.
49. 3.10.5. Table-Can you please clarify for the adjustable table, is this laminate or veneer?
Answer: Either, depending on what the customer requests.
50. WS-A 8x8 - Is the B/B/F pedestal mobile?
Answer: It can be mobile or stationary.
51. WS-A 8x8 - The drawing shows a F/F pedestal, but the specifications don't call for one. Please clarify what type of pedestal you require.
Answer: For the purpose of responding to the solicitation, the offeror should exercise best judgment and best business practice in determining specifications for the pedestals. Pedestals will be at the request of the customer.
52. WS-B 8x10 - The drawing shows a B/B/F pedestal, but the specifications don't call for one.
Please clarify what type of pedestal you require.
Answer: For the purpose of responding to the solicitation, the offeror should exercise best judgment and best business practice in determining specifications for the pedestals. Pedestals
53. WS-C 10x10 - The drawing shows a B/B/F pedestal, but the specifications don't call for one.
Please clarify what type of pedestal you require.
Answer: For the purpose of responding to the solicitation, the offeror should exercise best judgment and best business practice in determining specifications of the pedestals. Pedestals
54. We are still waiting on the specifications for the following:
* Typical workstations for Systems (3-person occupancy)
Answer: See answers to questions #1 and #2.
* Typical Workstation for Modular Furniture, Closed Office
Answer: See answer to question #3.
* Typical Executive and Manager, Private Office
Answer: See answers to questions #6 to #14.
* Typical Conference Room
Answer: See answers to #15, #16, and #17.
* Typical Lobby/Reception/Common Area
Answer: See answers to questions #18 and #19.
* Typical Office Chair/Ergonomic Office Chair
Answer: See answer to question #15.
55. Your requirements for past performance references are very unusual and demanding, compared to other RFPs and RFQs. For instance, for all contracts that do not have CPARS reports, we are required to have the Past Performance Questionnaire completed and submitted by three different individuals. And, if the contract does have CPARS report, but it is over 6 months old, we are required to have the questionnaire completed by the Program Manager. It is unlikely that many vendors - if any - will be able to meet these requirements. They appear to be constructed to limit open and fair competition. We respectfully request that you allow vendors to submit past performance examples that include one Point of Contact and corresponding contact information.
Answer: Page 42 of 50 PAST PERFORMANCE A. Paragraph 1 is deleted and Past Performance Matrix (Attachment 7) is deleted.
56. Yesterday RFQ986503 for China Lake was cancelled. The reason given was that it was going to be sole sourced. Do you plan to sole source this procurement, also?
Answer: RFQ986503 was a request for quotes posted on the GSA Advantage website for a NAVSUP BPA holder requirement. It has nothing to do with this solicitation. This requirement is not sole source.
SUMMARY OF CHANGES
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .