N6339422R0006 AMD 0003 Solicitation MK41 W1 Cable Modification Copy.pdf
PDF 556 KB Posted
- Attached to
- MK41 VLS W1 CABLES
- Solicitation number
- N6339422R0006
About this file
This document contains an amendment to a solicitation for the manufacturing of MK41 VLS W1 cables. The amendment provides responses to questions from potential offerors to clarify requirements. Key details include: the government requires the manufacturing of VLS W1 cables in accordance with technical specifications in the technical data package; interested offerors must request the TDP by email and agree to delete it within 90 days of receipt; the solicitation number is N6339422R0006 and was issued by the Department of the Navy Naval Sea Systems Command for cable manufacturing in accordance with drawings, specifications, and quality requirements outlined in associated technical documentation. Offerors must have an active SAM registration and JCP certification, and eligible FAPIIS records. The proposal due date was extended to January 10, 2022.
The amendment addresses questions on documentation availability, component details, configuration management plans, testing requirements, and the incorporation of engineering changes. It clarifies lead times, delivery rates, and that no government test equipment will be provided. It also notes that engineering change notices will not be incorporated into the technical data package at this time and the proposal due date will remain unchanged.
View the file
Other files
Show all 11
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT
Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.
15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)
30-105-04EXCEPTION TO SF 30
APPROVED BY OIRM 11-84
STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA
FAR (48 CFR) 53.243
The purpose of this amendment is to respond to questions.
1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES
J 1 3
16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)
16C. DATE SIGNED
BY 21-Dec-2021
16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR
(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)
8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street , County, State and Zip Code) X N6339422R0006
X 9B. DATED (SEE ITEM 11)
18-Nov-2021
10B. DATED (SEE ITEM 13)
9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.
11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS
X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.
Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:
(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;
or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN
REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.
12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)
13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.
IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.
A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE
CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.
B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).
C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:
D. OTHER (Specify type of modification and authority)
E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.
14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)
10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.
2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)
6. ISSUED BY
3. EFFECTIVE DATE
21-Dec-2021
CODE
NSWC PHD 022
4363 MISSILE WAY
PORT HUENEME CA 93043
N63394 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)
4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.
CODE
See Item 6
FACILITY CODECODE
EMAIL:TEL:
N6339422R0006
SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
SUMMARY OF CHANGES
SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE
The following have been modified:
QUESTIONS AND ANSWERS
Amendment 0001 Q&A Question #1: (Multiple similar questions) Will attachments be added for review like a solicitation and statement of work?
Answer: Attachments added to the solicitation within sam.gov.
Question #2: (Multiple similar questions) Respectfully request a copy of the applicable Technical Data Package
(TDP)
Answer: TDP sent through DoD Safe.
Question #3: Please provide me with the manufacturer name as we are not able to source with the given description.
Answer: N6339422R0006 solicitation is for the manufacture of the MK41 W1 Cable. Details can be found within the solicitation and its attachments.
Question #4: Does the government have pictures that they would be willing to share of this requirement?
Answer: No, we do not have any pictures to provide.
Question #5: Could you provide more information on what qualifies as having an active account for FAPIIS?
Answer: The solicitation description has been updated.
Question #6: Based on Section F, page 40, it appears that during the base award, there is a 12 month period of performance, but per CLIN # 1000AA, the contractor is expected to deliver the first 36 W-1 cables five months After Date of Contract Award. Please confirm this is the government's intent.
Please clarify if the intent is similar for the four option years.
Answer: The quantity per order, lead-time, and rate per month have been updated within the solicitation and pricing summary sheet.
Question #7: (Multiple similar questions) We request a 30 day extension from the current due date.
Answer: Proposal extended to Monday 1/10/2022 at 5:00 PM PST.
Amendment 0002 Q&A Question #8: We were not able to find the drawing for part number is 7104340 in the TDP. Would the government provide that via DoD SAFE?
Answer: 7104340 is the LSEQ drawing. The W1 (7104364-9) is FN 7 of 7104340-X9. This solicitation is only for W1 cable.
Question #9: The cable diagrams show a start and end weave, lead length, and woven length. Will the government confirm that the filler and binder thread, part numbers 6387614-1 and 6387614-2, are installed only in the sections identified as "woven length"?
Answer: The subassembly drawings all have the requirement for programmed cellular weave (explained in WS19179 section 3.19.2.3) and defines start weave end breakout locations and end weave, then shows areas identified as lead length, woven length, breakouts and sometimes skip weave lengths. WS19179 explains the weave requirements. The weave areas are woven and the lead length and skip weave areas are not woven.
Question #10: (Multiple similar questions) CDRLs are referenced in the SOW. Are they going to be provided?
Answer: Yes, CDRLs will be uploaded to solicitation within sam.gov.
Question #11: TL130-AS-PLN-010-VLS (Configuration Management Program Plan for MK 41 VLS) and TL130- AD-PLN-030-VLS (Firmware Configuration Management MK 41 VLS) that we would like to request. Will this be provided?
Answer: Yes, the document will be provided to offerors who have requested the TDP.
Question #12: (Multiple similar questions) Section 3.5, pg. 14 - VLS Specification WS 20130 is referenced. Will this be provided?
Answer: Yes, the document will be provided to offerors who have requested the TDP.
N6339422R0006
Question #13: Can the lengths and format (bundle size / shape) be provided on the 1146 discrete wires which are identified by the 7104390 drawing?
Answer: Each sub-assembly drawing has the size and shape of the bundles in the view that shows that cross-section of the cell groups, typically section A-A.
Question #14: Can the missing drawings be provided? 7104931-9, The drawing that was provided and named 7104931-9 is actually the 7104930-9 drawing.
Answer: Yes, the document will be provided to offerors who have requested the TDP.
Amendment 0003 Q&A Question #15: Testing – Mechanical and Electrical
1) Please confirm again there is no GFP ATE.
2) Please provide Software/Operator Manual for GFP ATE.
Answer: The Government will not be providing any ATE for this requirement. ATE manuals will also not be provided.
Question #16: Documents Needed
1) Drawing 7104340 is reference in drawing 7104390 but not included in data package, please provide.
Answer: Refer to the response to Question #8.
Question #17: Will the Government be incorporating all the notice of revisions into the TDP and issuing final drawings? If not, will the Government grant an extension of 1/31/22, as the process of reviewing each NOR for the cable subassembly drawings will take additional time.
The following list of drawings do not seem to have the NORs incorporated:
7104913- 4 NORS, 7104914- 3 NORS, 7104915- 5 NORS, 7104916- 3 NORS, 7104917- 3 NORS, 7104918- 3 NORS, 7104919- 3 NORS, 7104920- 3 NORS, 7104921- 3 NORS, 7104922- 4 NORS, 7104923- 3 NORS, 7104924- 3 NORS, 7104925- 3 NORS, 7104926- 3 NORS, 7104927- 3 NORS, 7104928- 3 NORS, 7104929- 3 NORS, 7104930- 3 NORS, 7104931- 3 NORS, 7104932- 3 NORS, 7104933- 3 NORS, 7104934- 5 NORS not incorporated *
Answer: The NORs will not be incorporated at this time and the proposal due date will not be extended.
(End of Summary of Changes)
File details come from the government source that posted it. Updated .