N4523A18R1050_00002.pdf

PDF 35 KB Posted

Attached to
Caisson 2 Federal contract opportunity
Solicitation number
N4523A18R1050
Issued by
Department of the Navy Naval Sea Systems Command

About this file

Amendment 00002

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Caisson 2, newest first.
File Type Posted
N4523A18R1050_P0005_16FEB2018.pdf PDF
Caisson__2_SOW_Errata_One_POP_Update_16FEB2018.pdf PDF
N4523A18R1050_0004_1FEB2018.pdf PDF
N4523A18R1050_00003.pdf PDF
Attachment_J-2_Pricing_Sheet_01.29.18.xls XLS spreadsheet
Pictures.zip ZIP file
Attachement_J-2_pricing_sheet_23JAN2018.xls XLS spreadsheet
Caisson__2_SOW_Errata_One.pdf PDF
N4523A18R1050_0001.pdf PDF
Photo&drawings.zip ZIP file
Attachment_J-1_Statement_of_Work.docx DOCX document
N4523A18R1050_Solicitation.docx DOCX document
Attachment_J-3_Request_for_Clarifications_7_Dec_17.doc DOC document
Exhibit_A__CDRL_and_DIDs.pdf PDF
Attachment_J-2_Pricing_Sheet.xls XLS spreadsheet
Attachment_J-5_Corporate_Experience_Data_Sheet_17_Nov_17.doc DOC document
Show all 16

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to:

1) Post answ ers to offeror questions 9-10 and update answ er to question 6.

2) Post additional photos w ith motor information

3) Update Attachment J-2 to add pricing line for 3.6.12

4) The time of Submission has not changed: Proposals are DUE NOT LATER THAN 2:00 P.M. PST, 30 January 2018.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 25-Jan-2018

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N4523A18R1050

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

08-Dec-2017

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

25-Jan-2018

CODE

PUGET SOUND NAVAL SHIPYARD CODE 400

1400 FARRAGUT

CONTRACTING CODE 440

BREMERTON WA 98314

N4523A 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

N4523A18R1050

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been modified:

Question #1: For estimating purposes will the Government please provide the Manufacturers, Model, Serial Numbers, and any other pertinent information of the Valves that are to be repaired?

Answer #1: Refer to ERRATA one. This answer does constitute a change to the solicitation, and is reflected in the summary of changes of this amendment.

Question #2: In item 3.3.1 is the contractor to provide a new ventilation fan or just the new fan foundation and mounts?

Answer #2: Per 3.3.1 request is for a new foundation. Government does see that it states “new” ventilation fan, but that is not the intent. See ERRATA one. This answer does constitute a change to the solicitation, and is reflected in the summary of changes of this amendment.

Question #3: Is the contractor required to paint the concrete floor in the tanks?

Answer #3: Accomplish the requirement of the SOW. This answer does not constitute a change to the solicitation

Question #4: In respect to paragraph 3.4.6 what type of coating system is currently in the tanks listed in table one?

Answer #4: Existing coating system is UNKNOWN. Accomplish the requirement of the SOW. This answer does not constitute a change to the solicitation

Question #5: Should the super pump and dewatering pump columns be preserved per paragraph 3.4.6?

Answer #5: See para 3.8.5.8.1 of ERRATA one. This answer does constitute a change to the solicitation, and is reflected in the summary of changes of this amendment.

Question #6: In respect to paragraph 3.1.3 can the contractor utilize docking stanchions in place of the outside row of docking blocks as currently described in drawing #67518? Contractor has utilized docking stanchions on every caisson availability in our facility to date.

Answer #6 updated response: Contractor is able to utilize docking stanchions or blocks as described in drawing #67518. If stanchions are utilized, approval of placement/location by GDO is required. This answer does not constitute a change to the solicitation

Question #7: Can the Navy supply reference S 9253-AD-MMM-010 as listed in 3.8.5 Valve repair?

Answer #7: Refer to ERRATA one. This answer does constitute a change to the solicitation, and is reflected in the summary of changes of this amendment

Question #8: In item 3.3 valve actuators repairs can the Navy tell the contractor the maker (brand) of the actuators?

Answer #8: Per para 3.3, Brand name for the actuators is “EIM”. This answer does not constitute a change to the solicitation

Question #9: Upon arrival to the contractor’s facility can the vessel draft get to 8-10 feet? Our understanding draft of 44.7 is fully loaded.

Answer #9: Refer to drawings in solicitation for actual minimum draft. Under general notes on 67502. This answer does not constitute a change to the solicitation

Question #10: We request a ship check of Drydock Caisson #2, to gather information specific to the motors and pumps of 3.6 through 3.6.11 of the SOW. We need motor name plate data and we request dimensional specifics about the pumps as well.

Answer #10: additional ship check cannot be accommodated. Below is the Pump data along with additional pictures. This answer does not constitute a change to the solicitation Superflood Pump Data:

FPI Propeller Pumps; Pompano Beach, FL

Model # - AF2421

CAP - 18000

ROT - CCW

TDH - 12.2

RPM - 880

Drain Pump Data:

FPI Propeller Pumps; Pompano Beach, FL

Model # - AF2420

CAP - 12600

ROT - CCW

TDH - 18.5

RPM - 880

Motor – See provided picture

SECTION J - LIST OF DOCUMENTS, EXHIBITS AND OTHER ATTACHMENTS

The following have been modified:

The following is a list of attachments to the RFP. Attachments J1 through J-2 and Exhibits A will be incorporated into the contract along with all references listed in section two (2) of the Statement of Work (SOW), digital copies of which are available upon contractor request. Attachements J3 – J5 are included for the purposes of the solicitation, but will not be incorporated into the resulting contract. Additionally, the contractor shall be responsible for the latest revisions of all references, specifications and standards in effect at time of proposal closing.

Number Title Number of Pages Dated Attachment J-1 Statement of Work (SOW) Errate one 64 9 JAN 18 Attachment J-2 Price Proposal Worksheet 1 23 JAN 18 Attachment J-3 Request for Claification 1 N/A

Attachment J-4 Contraction Performance Data Sheet 2 N/A

Attachment J-5 Corporate Experience Data Sheet 2 N/A Exhibit A CDRL and DIDS A001 through A023 61 N/A

NOTE 1:

"Attachment” means any documentation, appended to a contract or incorporated by reference, which does not establish a requirement for deliverables.

"Exhibit” means a document, referred to in a contract, which is attached and establishes requirements for deliverables.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it.