N4008521Q2500 Qand A responses.docx
DOCX document 22 KB Posted
- Attached to
- Amendment 0003 - Audio-Video Equipment Installation Federal contract opportunity
- Solicitation number
- N4008521Q2500
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Revision to Question 3 - Amendment 03.docx | DOCX document | |
| N4008521Q2500 Additional Q and A .docx | DOCX document | |
| Amendment 03- N4008521Q2500.pdf | ||
| Revised SOW _N4008521Q2500.docx | DOCX document | |
| Amendment 0002 N4008521Q2500.pdf | ||
| Amendment 0001 - N4008521Q2500.pdf | ||
| RFQ-N4008521Q2500.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
AUDIO/VIDEO INSTALLATION – N4008521Q2500
NAVFACSYSCOM MID-ATLANTIC
NORFOLK, VIRGINIA
26 March 2021
Question 1. Are the divisible Rooms described Rooms 108 & 116?
Answer 1. Yes, the divisible Rooms described are Rooms 108 & 116?
Question 2. What functionality is desired in the small Conference Room?
Answer 2. HDMI and VGA input to mounted TV
| Question 1. | Can you confirm if Room 113 is in scope for this RFP? |
| Answer 1. | Room 113 no longer part of the scope for this RFP |
| Question 2. | Room 113 is a desired space, what functionality is desired? |
| Answer 2. | Room 113 is no longer part of the RFP |
| Question 3. | Who would be responsible for getting CATV service to the rack area? |
| Answer 3. | NAVFAC will be responsible. Cable Company is Cox Cable |
| Question 4. | Should CATV be independently routed/controlled for each room? |
| Answer 4. | No; one tuner for all three rooms. |
Question 5. Are the smartboards to be used as desired on carts? Or should they be permanently installed? Who will be providing the mounts/carts for smartboard displays?
Answer 5. Smartboards will be used on carts. No, they will not be permanently installed.
NAVFAC will be responsible for be providing the carts for smartboard displays.
| Question 6. | Should we maintain the ability to send different sources to different displays in | Combined state, vs. strictly limiting control to one source to all displays only? |
| Answer 6. | No need to have the ability to send different sources to different displays in a |
combined state
| Question 7. | What conferencing capabilities, if any, are desired for the small conference room? |
| Answer 7. | No conferencing capability is needed, just HDMI and VGA to TV. |
| Question 8. | Is independent simultaneous conferencing desired both rooms 108 & 116? |
| Answer 8. | Yes, independent simultaneous conferencing desired both rooms 108 & 116 |
| Question 9. | Who is responsible for the student laptops charging cart? |
| Answer 9. | Laptop charging cart is no longer needed |
| Question 10. | Are we “still” adding second camera for the GFE Poly VTC System? |
| Answer 10. | Yes, a second camera is needed for instructor. |
Question 11. Are we “still” adding Microsoft Team/Zoom/DCO (Virtual Video Streaming) on the AV/VTC System?
Answer 11. No. Microsoft Teams and similar programs will used via the software in PCs.
However AV/VTC equipment needs to be at least 1080P capable.
Question 12. Are we “still” adding Audio Conferencing that can integrated with Polycom
VTC?
Answer 12. Yes, Audio Conferencing that can integrated with Polycom VTC is still needed.
| Question 13. | Do you still need the VGA connection for the laptop? |
| Answer 13. | Yes. VGA connection for the laptop is still needed. |
| Question 14. | Do you need wireless Microphones (lapel and/or handheld)? |
| Answer 14. | Wireless lapel microphones are needed for rooms 108 and 116. |
| Question 15. | Are we only covering half of the room for VTC microphone and speakers? |
| Answer 15. | No, both 108 & 116 need microphones and speakers in the ceilings. |
| Question 16. | Are we “still” adding Gooseneck Microphone for each lectern/podium? |
| Answer 16. | No; Wireless lapel microphones are needed for room 108 and 116 |
| Question 17. | Do we “still” need the HDMI plate for the mobile Interactive displays? |
| Answer 17. | Yes; one each for rooms 108 and 116 |
| Question 18. | Do we need wireless touch panel; one for each side of the room or we can design it | with wired touch panel 7inch (tabletop or wall mounted)? |
| Answer 18. | One 7 inch wireless touch panel is needed for rooms 108 and 116. |
| Question 19. | Are we adding UPS (uninterruptible power supply) to protect the equipment? |
| Answer 19. | Yes, UPS (uninterruptible power supply) is needed to protect the equipment. |
| Question 20. | Is the End user responsible for power requirement for the equipment (rack location)? |
| Answer 20. | Yes |
Question 21. Is the End User responsible for the network connection for the VTC codec on the rack location?
Answer 21. Yes. NMCI Jack Transfer.
Question 22. END User responsible for Displays and TV wall mounts for all the GFE displays except for the VTC display?
| Answer 22. | Yes, NAVFAC is responsible for Displays and TV wall mounts for all the GFE |
| displays except for | the VTC display? |
Question 23. Please provide the make and model numbers of the Government-furnished TV’s.
Answer 23. 2ea. Sharp TVs model # LC-70LE640U; 4ea. Samsung TVs model # QB65H-N
Question 24. Will TV mounts also be provided by the Government? If so, please provide make/model number.
Answer 24. TV mounts for Sharp TVs unknown; TV mounts for Samsung TVs model # Unknown.
Question 25. How much existing equipment is to be removed in the various rooms? Please Identify the make and model numbers of all equipment that is to be removed.
Answer 25. 2ea. Sharp TVs model # LC-70LE640U with mounts will be removed from bldg. A-81, room 117B to bldg. CEP-87, room 116.
Question 26. It is noted for the Cable STB that: Feed is required for both the training rooms and the small conference room area. Is this to be installed by the AV Contractor?
If so, what is the required cable type and what is the distance to the CATV head end?
Answer 26. Yes; cable set up is needed for rooms 108, 116 and conf. room. Only one tuner is needed.
| Question 27. | Are there any other input sources to the system switcher besides the Cable Box and the Wallplates? |
| Answer 27. | DVD player. |
| Question 28. | Are there any other outputs from the switcher besides the TV’s (such as recording, soft client, streaming, etc.)? |
| Answer 28. | DVD player. |
Question 29. How many TV’s are required to be installed per room, in training rooms 108 and 116?
Answer 29. Three each in room 108; two each, and a VTC in room 116
Question 30. Please confirm how many additional tilt mounts we need to add to the quote.
Answer 30. One for the VTC
Question 31. During site visit we spoke about having two wallplate video outputs in each room that would feed two Smart Interactive Displays. In order for those two Smart Interactive Displays to be truly interactive and allow staff to annotate on the screen, there has to be a dedicated PC tied to each display. Please clarify that there will be a dedicated desktop PC in the AV rack for each interactive output.
(Note: Each output will have an HDMI connection with USB that will feed back to the dedicated PC)
| Answer 31. | Yes, a PC will be dedicated to both Smart boards. Smartboards will have two possible functions; (1) to be used as an extra display TV, mirroring the same output of other TVs in the room when connected to the HDMI or VGA video output wall plate, and (2) to be used as a stand-alone Smartboard capable of displaying images from a PC separate from AV/VTC system. |
| Question 32. | Do we need to provide a UPS (Uninterruptible Power Supply) battery backup for the AV system in the rack? |
Answer 32. Yes, a UPS (Uninterruptible Power Supply) battery backup is needed for the AV system in the rack
Question 33. What size control touch panel is required for each room?
Answer 33. A 7 inch control touch panel is required for each room
Question 34. Regarding the Polycom Video Conferencing system, I understand that the requirement is to relocate the current system from the portable cart to be fixed wall mounted. Doing so we are going to add one more PTZ camera for Presenter view, Ceiling mics and TV wall mount for existing TV but are there any other requirements, such as user licensing that we are responsible for in terms of cost?
Answer 34. Contractor is not responsible for any other requirements.
Questions 35. Please clarify if Microsoft Teams video conferencing is also going to be used along with utilizing the Polycom video conference system.
Answer 35. Microsoft Teams is no longer needed. Microsoft Teams and other programs will be use via the software on the PCs.
Question 36. Can you provide the model # for cable STB?
Answer 36. Currently not available
Question 37. Along with the podium gooseneck microphones that will be installed in each room, is there a requirement for wireless microphones? If so how many per room?
Answer 37. Gooseneck microphones are no longer needed. Instead 2 ea. Wireless lapel microphones are needed for rooms 108 and 116.
Question 38. There was a requirement for laptop docking recharging carts. Please clarify how many carts and laptops per cart are required and also the make and model of the laptops that will be in the carts?
Answer 38. No longer a requirement
File details come from the government source that posted it. Updated .