N32253-20-Q-0070_QUESTIONS AND ANSWERS.pdf

PDF 396 KB Posted

Attached to
Personal Assistant Services (PAS)
Solicitation number
N3225320Q0070
Issued by

View the file

Other files

File Type Posted
N3225320Q0070 Solicitation Amd 2.pdf PDF
N3225320Q0070 Solicitation Amd 1.pdf PDF
N3225320Q0070 APPENDIX 2.pdf PDF
N3225320Q0070 APPENDIX 4.pdf PDF
N3225320Q0070 APPENDIX 3.pdf PDF
N3225320Q0070 Solicitation.pdf PDF
N3225320Q0070 APPENDIX 1.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

N32253-20-Q-0070

QUESTIONS AND ANSWERS

1. QUESTION: How many hours of services are expected to be utilized per month and per year?

ANSWER: The PAS is a full-time position (40 hours a week/52 weeks)

2. QUESTION: What is the maximum number of support required per day?

ANSWER: Minimum number of hours of support per day is 8 hours.

3. QUESTION: Can an assistant be assigned to work with multiple personnel at the same time or is there a requirement to stay with the government employee full time?

ANSWER: There is no requirement that PAS services need to be on a 1-1 basis. A PAS may work with more than one employee at a time as long as the individual who is entitled to a PAS receives the service in a timely manner.

4. QUESTION: SOW has work hours with multiple shifts, can you provide an estimated number of hours are expected per shift per day and month?

ANSWER: The PAS is a full-time position (40 hours a week/173 hours per month/2080 per year)

5. QUESTION: Travel expectations, is travel all local or can you provide possible CONUS/OCONUS locations and durations of travel trips?

ANSWER: Travel can be local, CONUS/OCONUS. More common travel would be for conferences/training.

6. QUESTION: Within the solicitation under "52.212-2 EVALUATION--COMMERCIAL ITEMS (OCT 2014)" it notes that the evaluation criteria are the technical and price elements, and in the following paragraph notes "Technical and past performance, when combined, are equal in relative importance." Is past performance an evaluation criteria for this requirement?

ANSWER: Will amend solicitation to take out phrase.

7. QUESTION: Is there an incumbent currently performing on this effort?

ANSWER: Yes

8. QUESTION: If there is an incumbent, what is their associated contract number?

ANSWER: N3225319P0088

9. QUESTION: If there is an incumbent, is the scope of their effort equal to the scope of this requirement?

ANSWER: Yes

File details come from the government source that posted it. Updated .