RFP_QandA__9_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx

DOCX document 27 KB Posted

Attached to
USNS HERSHEL WILLIAMS (T-ESB 4) PSA Federal contract opportunity
Solicitation number
N32205-18-R-4150
Issued by
Department of the Navy Military Sealift Command

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to USNS HERSHEL WILLIAMS (T-ESB 4) PSA, newest first.
File Type Posted
RFP_QandA__18_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
N32205-18-R-4150_P00007.docx DOCX document
Conform_Document.docx DOCX document
J_-_3_Category_B_Items_-_18-R-4150.xls XLS spreadsheet
N32205-18-R-4150_P00006.docx DOCX document
J_-_1_Work_Item_Package_-_18-R-4150.docx DOCX document
Conform_Document.docx DOCX document
J_-_2_Category_A_Items_-_8-R-4150.xlsx XLSX spreadsheet
N32205-18-R-4150_Conformed_Solicitation.docm DOCM document
N32205-18-R-4150-0005.docx DOCX document
RFP_QandA__14_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
RFP_QandA__10_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
RFP_QandA__11_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
RFP_QandA__16_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
RFP_QandA__15_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
J_-_10_Interport_Differential_-_18-R-4150.doc DOC document
RFP_QandA__12_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
N32205-18-R-4150-0004.docx DOCX document
RFP_QandA__13_Solicitation_N32205-18-R-4150.docx DOCX document
N32205-18-R-4150-0002.docx DOCX document
Amendment_0002.zip ZIP file
J_-_3_Category_B_Items_-_18-R-4150.xls XLS spreadsheet
N32205-18-R-4150-0001.docx DOCX document
J_Attachments.zip ZIP file
J-6_CDRLs.zip ZIP file
N32205-18-R-4150.docx DOCX document
Show all 26

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

MILITARY SEALIFT COMMAND

N32205-18-R-4150

QUESTIONS AND ANSWERS

The following are answers to questions received from potential offerors. The answers provide clarification only and do not constitute an amendment to the solicitation.

1. J-8 Clarification No. 1. Due to a large number of references missing or incorrectly printed in item and the large number of subcontractor and prime contractor pricing that will need the said references to complete, and the number of questions being submitted and awaiting answers, we request an extension of at least 30 days be added to the bid date?

ANSWER:

The bid date is extended to 21 August 2018 at 2:00 pm Eastern. This is document in Amendment 0003.

2. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 101 Provide Reference 2.1, 2, 3 & 26.

ANSWER:

Work item was revised in previous WI to reflect Drawing 167-8497375 which was previously provided; References 2.1.3 and 2.1.6 are in AMRDEC folder WI 101

3. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 102 - Reference 2.1.2 Listed in item AS 803-7080703 But Drawing 803-7080803 was provided, same issue for items 301, 401, 403, 502, 505, 602, 603, 604, and 80. And Ref 2.1.3

ANSWER:

Work item has been revised to reflect drawing number 803-7080803 and is attached.

Work item has been revised to reflect drawing number 803-7080803 and is attached.

4. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 321 - Reference 2.1.11 listed in item as 631-8893784 but Drawing 631-8393784 was provided.

ANSWER:

Work item has been revised to reflect drawing number 631-8393784 and is attached.

5. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 322 - Reference 2.1.03.

ANSWER:

There is no reference 2.1.03 in WI 322.

6. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 332 - Reference 2.1.5 listed in item as 542-341-7090 but drawing 543-341-7090 was provided.

Work item 332 has been revised to reflect correct drawing number and drawing reference are provided in AMRDEC folder WI 332

7. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 333 - Reference 2.1.2 same as item 332 above.

ANSWER:

Work item 333 has been revised to reflect correct drawing number and drawing reference are provided in AMRDEC folder WI 333

8. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 401 – Reference 2.1.1

ANSWER:

Reference 2.1.1 and revised WI 401 to reflect drawing number 803-708080 are provided in AMRDEC folder WI 401.

9. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 402 – Reference 2.1.1 and 2.1.7.

ANSWER:

WI 402 has been removed from the solicitation and as a result the question/references are no longer required.

10. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 403 – 2.1.1 GTR’s listed as different names.

ANSWER:

WI has been revised to correct reference title and drawing number for reference 803-708080 and is attached

11. J-1 Clarification No. 1 – Specification Item 404 – Reference 2.1.1.

ANSWER:

WI 404 has been removed from the solicitation and as a result the question/references are no longer required.

12. J-1 Clarification No. 1 – Specification Item No. 405 – Reference 2.1.1, 2.1.2 & 2.1.3.

WI 405 has been removed from the solicitation and as a result the question/references are no longer required.

13. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 421 – Reference 2.1.4, 2.1.22, & 2.1.

References provided as part of a previous amendment.

14. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 422 - Reference 2.1.19.

ANSWER:

References provided as part of a previous amendment.

15. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 423 – Reference 2.1.16

ANSWER:

WI 355 has been provided as part of a previous amendment.

16. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 427Y – Reference 2.1.1, 2.1.8, 2.1.9, 2.1.10, & 2.1.11.

ANSWER:

Revised Work item and associated references provided in AMRDEC folder WI 427Y.

17. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 428 – Reference 2.1.1, and 2.2.2 thru 2.1.

ANSWER:

References provided in AMRDEC folder WI 428Y.

18. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 501 – Reference 2.1.4 & 2.1.9.

ANSWER:

Revised work item and associated references provided in AMRDEC folder WI 501.

19. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 502 – Reference 2.1.2 & 2.1.8.

ANSWER:

Reference 2.1.2 & 2.1.8 and revised WI 502 to reflect drawing number 803-708080 are provided in AMRDEC folder WI 502.

20. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 503 – Reference 2.6 & 2.8.

ANSWER:

References are provided in AMRDEC folder WI 503.

21. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 504 – Reference 2.1.4.

References provided via previous amendment.

22. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 505 – Reference 2.1.2 & 2.1.3.

References 2.1.2 & 2.1.3 and revised WI 505 to reflect drawing number 803-708080 are provided in AMRDEC folder WI 505.

23. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 506 – Reference 2.1.6, 2.1.8, & 2.1.9.

ANSWER:

References are provided in AMRDEC folder WI 506

24. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 507 – Reference 2.1.11.

ANSWER:

WI has been revised for references and references provided in in AMRDEC folder WI 507.

25. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 508 – Reference 2.1.1, 2.1.2 and 2.1.4 thru 2.1.6

ANSWER:

Reference 2.1.1 provided in a previous amendment; 2.1.2, 2.1.4, 2.1.5 and 2.1.6 are all in AMRDEC folder WI 508.

26. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 521 – Reference 2.1.15 listed in item as 543-246-0201 but drawing 541-346-0201 was provided.

ANSWER:

WI 521 was revised to reflect correct drawing number in a previous amendment.

27. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 523 – Reference 2.1.3 listed in item as 572-8452122 but drawing 542-8452122 was provided. Reference 2.1.4 & 2.1.5 not provided.

ANSWER:

WI 523 has been revised to reflect correct drawing number. WIs 355 and 555 provided. All in AMRDEC folder WI 523.

28. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 601 – Reference 2.1.3, 2.1.5, 2.1.13, 2.1.14, 2.1.15, 2.1.20, 2.1.21 & 2.1.22.

ANSWER:

Revised work item and all references have been provided in a previous amendment.

29. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 602 – Reference 2.3.

Reference has been provided in previous amendment; revised WI 602 to reflect drawing number 803-708080 is attached.

30. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 603 – Reference 2.9, 2.10, & 2.14.

Reference 2.10 and a revised WI to reflect correct references are all in AMRDEC folder WI 603.

31. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 801– Reference 2.1.4, 2.1.5, 2.1.7 & 2.1.8.

ANSWER:

REF 2.1.4,2.1.5,2.1.7 & 2.1.8 are all in AMRDEC folder WI 801.

32. J-1 Clarification No. 1 Specification Item No. 820– Reference 2.1.10

ANSWER

WI 623 has been previously provided.

File details come from the government source that posted it.