N00253-15-T-0350_0001.pdf

PDF 31 KB Posted

Attached to
Depth Sensors
Solicitation number
N00253-15-T-0350
Issued by

About this file

Amendment 0001 N00253-15-T-0350

View the file

Other files

File Type Posted
N00253-15-T-0350_0003.pdf PDF
N00253-15-T-0350_0002.pdf PDF
N00253-15-T-0350.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

Amendment 0001 provides answ ers to vendor questions, updates instructions for Offerors regarding draw ing access, and extends the solicitation closing date to 2:00pm PST, 14 August 2015.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 24-Jul-2015

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X N00253-15-T-0350

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

23-Jun-2015

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer X is extended, is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

24-Jul-2015

CODE

NAVAL UNDERSEA WARFARE CENTER

ATTN: ROBERT.WATSON1@NAVY.MIL

610 DOWELL ST. C/182

KEYPORT WA 98345

N00253 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

N00253-15-T-0350

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

VENDOR QUESTIONS AND ANSWERS

Question 1: Is the Navy able to supply drawings of the exact mechanical outline required for the sensors?

Answer 1: Drawings 7609117 and 8291017, which are now available on FedBizOpps, include mechanical outline information.

Question 2: On page 4 of 92 (of the solicitation), you reference output at 0.002 VDC + -15 mVDC. I believe this is a typo and should be something like 0-5VDC.

Answer 2: The tolerance is stated in mVDC. The acceptable range for the ZERO output requirement should be 0 mVDC to 17 mVDC. Therefore, the output requirement should be stated as 0.002 VDC, +15 mVDC and -0 mVDC.

The output should be ZERO 0.002 VDC +/- 15 mVDC, and Full Scale Output (FSO) 2.935 VDC +/- 15 mVDC.

Question 3: At the bottom, you call out high temperature, shock, and vibration. I just want to clarify that these relate to 3 separate tests, not a combination of the three.

Answer 3: Test requirement details are called out in specification control drawing 7608949, now available on FedBizOpps. Precise testing methodologies are at the discretion of the vendor, but all units must meet minimum testing specifications.

Question 4: Regarding CLIN 0001, what is the media being measured? I want to ensure that the wetted materials are suitable.

Answer 4: In this case, the wetted materials will be exposed to sonar transducer fluid (MIL-T-17128C which is primarily castor oil). This is due to the depth sensor being mounted inside the transducer assembly and the seawater pressure is directly on the face of the transducer. The face of the transducer is a neoprene material filled with the sonar transducer fluid. Please see specification control drawing 7608949, now available on FedBizOpps.

Question 5: Regarding CLIN 0001, the stated output requirement is 0.002 VDC, ±15 mVDC. If this is correct, the tolerance is 7.5 times higher than the stated full scale output. Please clarify.

Answer 5: See answer 3.

Question 6: Regarding CLIN 0001, under "Accuracy" what does the acronym "RTE" indicate?

Answer 6: RTE is Referred Temperature Error, which is a more relevant specification since Thermal Error Band (TEB) is averaged and the band is divided by 2.

Question 7: Regarding CLINs 0001 and 0002, under "Width" what does the acronym "AF" indicate?

Answer 7: AF stands for Across Flats.

Question 8: Regarding CLIN 0001, is an electrical connector required? If so, what type?

Answer 8: There is limited room for an electrical connector. Please reference drawing 7609117, now available on FedBizOpps.

Question 9: Regarding CLIN 0001, is a threaded process connection required? If so, what is the required thread?

Answer 9: No threaded connection is called out, or needed. Refer to drawing 7609117.

Question 10: Regarding CLIN 0002, is an electrical connector required? If so, what type?

Answer 10: There is limited room for an electrical connector. Please reference drawing 8291017, now available on FedBizOpps.

Question 11: Regarding BOTH items, under "Minimum Test Report(s), define "Isolation check" and "High temperature, shock, and vibration" requirements.

Answer 11: The details for temperature, shock, and vibration requirements are listed on drawing 7609117 for the 1320 psi sg depth sensor (CLIN 0001), and on drawing 8291017 for the 900 psi sg depth sensor (CLIN 0002). Also refer to paragraphs 3.2.2.7 and 4.3 in specification control drawing 7608949.

Question 12: Please clarify that the material required for CLIN 0001 is stainless steel. Will any other material be acceptable?

Answer 12: Stainless steel 316L is required per the Statement of Work.

Question 13: Please clarify the voltage output for CLIN 0001.

Answer 13: See answer 3.

The following have been modified:

SOLICITATION INFORMATION

INSTRUCTIONS TO OFFERORS

NOTE 1: The Government Point of Contact for this Solicitation / Request for Quote (RFQ) is: Robert Watson, Contract Specialist, Phone: 360-315-3094, Email: robert.watson1@navy.mil

NOTE 2: Offers shall be FOB Destination pricing to the following address:

NAVAL UNDERSEA WARFARE CENTER

RECEIVING OFFICER

ATTN: DIVISION KEYPORT SUPPLY OFFICER

BLDG 893

610 DOWELL STREET

KEYPORT WA 98345-7610

360 396-2776

NOTE 3: All questions regarding this solicitation should be submitted in writing as soon as practicable after receipt of solicitation. Email questions to robert.watson1@navy.mil. Questions received after a reasonable time may not be entertained.

NOTE 4: Utilize the pages in this solicitation to list all unit prices.. Each Item No. or “CLIN” must be filled out.

Company quote forms may be used, but not substituted for a completed solicitation/amendment pages.

NOTE 5: Constructive Acceptance Timeframe will be 20 days after receipt of material.

NOTE 6: Quotes may be submitted electronically or faxed. Due to the size of this procurement, the Government prefers that quotes be emailed. Electronic quotes shall be e-mailed to robert.watson1@navy.mil. Faxed quotes shall be sent to (360) 396-7036. Offeror must receive confirmation of receipt to ensure email correspondence was received by the Government.

NOTE 7: Drawings referenced in this solicitation are restricted by the Arms Export Control Act and are only available to vendor’s/contractor’s appointed Data Custodian that is registered with DLIS Defense Logistics Info Svc (DLIS) Joint Certification Program (JCP). Vendor’s/Contractor’s Data Custodians that are not registered with DLIS JCP can obtain registration information at www.dlis.dla.mil/jcp/ or by phone at (888) 352-9333.Drawings for this solicitation have been posted to the Federal Business Opportunities (FedBizOpps) website:https://www.fbo.gov.

Bidders who have registered with FedBizOpps and have registered in DLIS JCP can access this data under solicitation number N00253-15-T-0350.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The required response date/time has changed from 28-Jul-2015 02:00 PM to 14-Aug-2015 02:00 PM.

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .