ROM QAs v2.11.docx

DOCX document 18 KB Posted

Attached to
COVID-19 Restriction of Movement Federal contract opportunity
Solicitation number
N0018921R0029
Issued by
Department of the Navy Naval Supply Systems Command

About this file

This document contains questions and answers regarding a solicitation for COVID-19 Restriction of Movement services. Key details include that the solicitation is seeking proposals to provide lodging, laundry, transportation, and sustenance support services at multiple locations on an indefinite delivery/indefinite quantity contract. Proposals are due by 10:00 PM EST on April 6, 2021. The scope of services includes providing hotels, conference rooms, transportation via vans and buses, meals, laundry services, gas cards, and transponders to support personnel undergoing restriction of movement at locations including Groton, Connecticut and others to be specified in task orders. Historical data is unavailable as this is a new requirement. Specific details such as schedules, property and room requirements, parking and meeting space needs will be defined in individual task orders.

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Show all 20

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

ROM Q&A

Question 13: Is there an estimated or anticipated start date for this requirement?

Answer 13: 04/30/2021 Question 14: We recognize that length of stay and room nights may vary by location and/or task order can you provide any historic data for monthly consumption?

Answer 14: This a new requirement and historical information is unavailable.

Question 15: Is there a preferred number of properties for each location? IE- A single award/multiple properties being utilized.

Answer 15: No specified number of properties is required. Single or multiple properties may be needed/used in each location to fulfill an order.

Question 16: Are you able to provide an estimated transportation schedule for each location?

Answer 16: Not at this time. That specific information would be provided at the task order level.

Question 17: Do you have a preference on distance requirement from each POP?

Answer 17: This will be specified at the Task Order level.

Question 18: Is the hotel required to be exclusive use of the ROM program?

Answer 18: No.

Question 19: How many parking spaces may be needed per location?

Answer 19: This will be listed at the Task Order level.

Question 20: There is mention of meeting space needed at each property – can you provide specific needs? Size of room, to accommodate how many, times, days, etc.

Answer 20: Per the PWS, “Conference rooms may be concurrent at multiple hotels in different geographic locations in accordance with the parameter listed in the task order” Question 21: Can you please provide clarification of whether personnel have tested positive for COVID-19?

Answer 21: Please clarify the question.

Question 22: Please provide clarification on the transportation component for a 15 pax van. SOW no driver is needed, can you please clarify if a driver will be provided? Will the supplied driver be covered under contractor’s insurance? What insurance will be required?

Answer 22: The Government will provide the driver for vans. A driver is provided by contractor for the buses. Please see Amendment 0002 where FAR clause 52.228-5 is incorporated.

Question 23: Can you please provide details on the estimated quantity for both the gas cards as well transponders? Will you require one per vehicle?

Answer 23: This estimate is listed on the pricing spreadsheet. Actuals will be listed at the Task Order Level.

Question 24: Because there are multiple units involved in each CLIN should we reference the pricing spreadsheet on the bid schedule? Example-CLIN 001-“see pricing spreadsheet” Answer 24: Please use the price per unit to propose on the pricing spreadsheet and your total $ value for each CLIN in the CLIN.

Question 25: Do you anticipate that there will be a West Coast requirement released as well?

Answer 25: That is not within the scope of this requirement.

Question 26: Food and Beverage Requirements: Is there a specification as to whether the meals can be hot or cold? A combination? (i.e. breakfast and lunch -cold, dinner – hot) Answer 26: Government is reviewing and will respond to this question shortly.

Question 27: Do you anticipate utilizing on base housing for any portion of this requirement or will this strictly require use of partner hotels for the Navy ROM?

Answer 27: No.

Question 28: Can we put on bid only for Groton CT location only.

Answer 28: We require a proposal for all locations.

Question 29: Would the government consider extending the due date until Friday the ninth as developing a teaming list is being impacted by the Easter holiday?

Answer 29: we are extending in Amendment 0002.

File details come from the government source that posted it. Updated .