Questions_and_Answers_HS0021-15-R-0006.pdf

PDF 24 KB Posted

Attached to
Program Support Services
Solicitation number
HS0021-15-R-0006
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Solicitation: HS0021-15-R-0006

QUESTIONS AND ANSWERS

QUESTION 1: Is this a follow-on requirement? If so, could you please provide the incumbent contract number for this opportunity? If not, is this a new requirement?

ANSWER 1: This is a follow-on requirement. The current contract number is HS0021-14-F-0017.

QUESTION 2: Do we need the facility clearance at the time of proposal submission or at the time or award?

ANSWER 2: Companies will need a Secret Facility Clearance (FCL) in order to perform the work. They can either have the FCL already or DSS will sponsor them for a FCL.

QUESTION 3: If proposer do not have the facility clearance will government sponsor facility clearance to winning contractor?

ANSWER 3: See Answer #2

QUESTION 4: Page 3, sub-section 1.6.7 Security Requirements states that “Contractor personnel performing work under this contract must have a final or interim secret security clearance at time of the proposal submission”. However, on page 9 sub-section 4.2 states “Secret Facility Clearance: Not applicable”. Also, the Attachment D – DD254 form states Secret cleared facility is needed. Can you please clarify FCL requirement?

ANSWER 4:

Personnel performing on the contract will need at least an Interim Secret Clearance (PCL). A Final Secret Clearance is the highest level needed to perform work. Also, see Answer# 2.

Attachment A_PWS Part 4, Item 4.2 and Part 1, Item 1.6.7 have been revised. Please utilize the revised Attachment A_PWS, which incorporates changes to the security requirements, as identified in bold red font.

The DD254 remains unchanged.

QUESTION 5: If Secret FCL is required, will the government consider sponsoring FCL?

ANSWER 5: See Answer #2

QUESTION 6: Is this existing work? If so, who is the incumbent and what is the related contract information?

ANSWER 6: The incumbent is CACI Inc. Federal. See Answer # 1.

QUESTION 7: Can you please advise if there is an incumbent contractor for the subject solicitation and if so, provide the name of the contractor and the contract number they are currently working under?

ANSWER7: See answer #1 and #6

QUESTION 8; Is there any way that this could be an 8(a) opportunity.

ANSWER 8 : It was determined to set aside Solicitation HS0021-15-R-0006 for small business, but not specifically 8(a). Any small business may respond.

QUESTION 9: Is it possible to provide number of ODAA system users, cleared DoD contractors supported, and average number of data calls / reports and LOE (in hours) for the analysis performed per month?

ANSWER 9: The OBMS system has approximately 3000 users (this includes 3000 industry and 70 DSS personnel).

Workload:

February 2015: 829 Emails Processed March 2015: 816 Emails Processed.

These emails include questions from users requiring pre-approved responses, processing data requests and inputting data for the purpose of metrics.

Average number of data calls for Metrics:

Formal Deliverables: Weekly - 4/5; Monthly - 6 Ad Hoc Data Calls: Maybe 10 any given month

Monthly LOE: 600 hours

QUESTION 10: Is this a follow-on or new requirement? If follow-on please provide the current contract number and contractor name.

ANSWER 10: See answer #1 and #6

QUESTION 11: What was the last contract amount?

ANSWER 11: The contract award amount for HS0021-14-F-0017 was $552,682.04.

QUESTION 12: How many persons are currently working on this project?

ANSWER 12: Four

QUESTION 13: Currently what is the total number of hours in which the task is done?

ANSWER 13: See answer 9

(End of Questions and Answers)

File details come from the government source that posted it. Updated .