A23 Government Questions and Answers.pdf
PDF 160 KB Posted
- Solicitation number
- HQ003423R0063
- Issued by
-
DOD Washington Headquarters Service
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| A23 HQ0034-23-R-0063 Amendment 0002.pdf | ||
| HQ0034-23-R-0063 Solicitation.pdf | ||
| PWS-ES Interpretation 15 Dec 2022.pdf | ||
| HQ0034-23-R-0063 Amendment 0001.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND ANSWERS
SOLICITATION NO. HQ0034-23-R-0063
1. Pg 1. “The Contracting Officer representative (COR) will define changes or adjustments in the
“Language Agenda” to be provided to the contracted project manager within 24 hours of the seminar” ~ Highly qualified, technical interpreters require a 48 hr cancelation. Are you willing to change this for 48 hrs instead of 24hrs?
Ans. No
2. Pg 2 “Interpreters shall be provided to conduct virtual face to face interpretation when they are in discussion rooms.” ~ Is this to provide consecutive interpretation?
Ans. Yes
1. For how long are the groups going to be separated into rooms?
Ans. For the entire event.
2. Are the interpreters going to be able to continue interpreting in teams?
Ans. The 2 person interpreters will work as a team.
3. Are questions in the chat going to be encouraged?
Ans. Yes
4. If a participant writes a question in a language other than English in the chat, what’s the expectation for the translation process into English?
Ans. For a question other than English that language interpreter will translate into
English.
3. Pg 2 ~ “The Contractor shall ensure that all interpreters possess a bachelor’s degree, Political
Science preferred.” ~ CCI Group has an interpreter with an associate degree but has worked as a trainer in DOD settings, would this be acceptable?
Ans. Please refer to Minimum Acceptability Standards bullet one.
4. Pg 2 “The Contractor must include all interpreters’ certifications and/or accreditation certificates at the time of proposal submission.” ~ Are copies of bachelor’s and master’s degrees required as well?
5. Are you planning to give preference to a particular minority set aside program?
6. Do interpreters need to be in the US at the time of the event? Would it be ok if they are overseas?
Ans. Yes, the interpreters will need to be in the U.S. at the time of the event. Overseas interpreters will not be permitted.
7. We have some questions regarding RFQ HQ003423R0063 Executive Seminar Simultaneous Interpretation Services.
Typically, virtual appointments do not require any equipment since all the participants are virtually in the meeting. Are any team members physically joining in a room and only the interpreters will be online? If yes, do the team members in the audience have receivers to listen to the message? If not, what is the actual plan/expectation for this event?
Ans. No team members are physically joining in a room; refer to section 5 of the Performance
Work Statement for Location of Performance.
8. Regarding this RFQ for remote simultaneous interpreting services for the NESA Center for Strategic
Studies, in the Performance Work Statement we can read “The Project Manager must be able to coordinate, manage, and run hybrid and Zoom conferences”. We were wondering whether the Zoom platform itself will be provided by the NESA Center our not, in which case the contractor should also provide the Zoom platform for the Seminar.
Ans. The Zoom platform must be provided by the Offeror for the Seminar.
File details come from the government source that posted it. Updated .