metrics analysis questions and answers 2.doc
DOC document 22 KB Posted
- Attached to
- DSCA Metrics Analysis Support Services
- Solicitation number
- HQ001309R0008
- Issued by
-
Defense Security Cooperation Agency
About this file
This modification includes questions and answers (Q A) omitted from previous Q A posting.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Question and Answer final.doc | DOC document | |
| PPQ 09-R-0008 Metrics Analysis.doc | DOC document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question 1: How many hours compose 1 FTE?
Answer: This is not a labor hour contract.
Question 2: What is the anticipated start date for this contract?
Answer: It is anticipated that the period of preformance for the base period will comence on 01 October 2009.
Questions 3: Do you have position descriptions for the key personnel positions?
Answer: No, there is no position description.
Question 4: Do you want resumes for everyone or just the key personnel?
Answer: Resumes should be provided for all personnel that will be assigned to support this effort.
Question 5:
To clarify Past Performance Requirements: You do not expect a past performance volume containing write-ups and contact information as part of the proposal. You only want the questionnaires submitted by the clients. Is that correct?
Answer: Correct
Question 6: Cost. The only cost info we are to submit are the fully loaded totals for each year (base plus options). You do not want us to submit any breakdown of our costing. Is that correct?
Answer: Request offerors provide a break-out of cost elements.
Question 7: Costs bid should be only on-site rates. Is that correct?
Answer: Correct
Question 8: With regard to Security Clearance requirement. If the prime on a team does not have a Facility Clearance but the subcontractor on the team does, can the subcontractor hold the clearances for the prime? The intent would be to have the sub sponsor the prime for a Facility Clearance once the contract is awarded.
Answer: DSCA will select the contractor that it determines will offer the best value to the government. While it is preferable that this contractor already be in possession of an FCL, DSCA will sponsor the selected firm if it is not in possession of an FCL.
Question 9: Will any D&B financial records be required with submission?
Answer: No.
Question 10: Reference Para 16 PROPOSAL SUBMISSION AND CLAUSES: Representations and Certifications - Can the electronic Reps and Certs filed with ORCA be substituted?
Answer: Yes.
File details come from the government source that posted it. Updated .