HQ0013-08-R-0006 A0001.pdf

PDF 73 KB Posted

Attached to
Center for Hemispheric Defense Studies (CHDS) General Support
Solicitation number
HQ0013-08-R-0006
Issued by

About this file

The attached amendment provides responses to industry questions. All other terms and conditions to include the response date remain unchanged and in full effect.

View the file

Other files

File Type Posted
HQ0013-08-R-0006 A0004.pdf PDF
HQ0013-08-R-0006-0003.pdf PDF
HQ0013-08-R-0006 A0002.pdf PDF
HQ0013-08-R-0006.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DWAC80009

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

1. The purpose of this modification is to respond to industry questions.

2. All other terms and conditions remain unchanged and in full effect.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

Z 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 17-Jun-2008

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X HQ0013-08-R-0006

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

27-May-2008

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

16-Jun-2008

CODE

DEFENSE SECURITY COOPERATION AGENCY-CON

JANET SZATMARY

201 12TH STREET SOUTH

SUITE 203

ARLINGTON VA 22202

HQ0013 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

HQ0013-08-R-0006

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

RESPONSE TO INDUSTRY QUESTIONS

Questions

Question 1: Do resumes count within the page limitations? Do resumes require any special notations, certifications or signatures?

Answer: No. No, not unless specified in the solicitation.

Question 2: Does the draft Quality Control Plan count within the page limitations?

Answer: No

Question 3: Para 5.1 of the PWS indicates that “the Program Planning Management for the Chief of Operations and Executive Events, Event and Special Program Planning, Project Management, Facilitators for Seminars, Workshops, Symposia, and Student Services On-Site Coordination personnel under performance objective 1 are considered key personnel” but not all of these positions are included in Performance Objective 1. Para 5.1.3 of the PWS requires that “contractor must provide resumes of all proposed personnel in response to this PWS…” and Subfactor B on page 111 specifies that “contractor must describe the key personnel (resumes)…” Please clarify which positions are key personnel and which positions require resumes be submitted.

Answer: All personnel supporting the tasks under Paragraph 5, Performance Objective No. 1, CLIN 0001 are to be considered key personnel as well as the personnel supporting the tasks identified in Paragraph 5.1 but not listed under Performance Objective 1. As stated in Paragraph Para 5.1.3, resumes are required for all proposed personnel.

Question 4: Page 7, para 5.6 refers to an “External” public affairs task/position. Please explain the term external and what it specifically requires of this position.

Answer: External refers to the nature of “tasks” that relate to any entity outside the Center for Hemispheric Defense Studies. Any strategic correspondence leaving CHDS and going to outside entities is covered.

Question 5: There appears to be a substantial amount of the past contract services for CHDS in the area of translation and interpretation services, however there are no positions for which this service is designated. Will there be translation and/or interpretation services required and if so, which labor category will be selected to provide the service?

Answer: The contractor will not be responsible for Translation and Interpretation services.

Question 6: Volume II instructions on page 112 addresses “5 references to past performance” and “3 contracts”.

Do we understand correctly that you wish us to provide five (5) past performance questionnaire responses from our clients for contracts or task orders from the last 5 years AND three (3) contract past performance descriptions?

If so, can the three contracts also be used to serve as one of the five references?

Do you require similar information from para 4 for both the “5 references” and the “3 contracts”?

Answer: Three (3) relevant contracts and Five (5) relevant references.

Question 7: There is no a “standardized” value directed for bidding of ODCs with only a reference to paragraph 7 of the PWS. Without detailed travel data, frequencies, CONUS and OCONUS support requirements/supply requirements for seminars, there is a major danger that offerors would under/over estimate the ODC requirements and could produce wide variances in the ODC/final bids. Will you provide a standard ODC value that all contractors must use in this CLIN or will you provide the specific data that will serve adequately as the basis for our determination of ODC levels?

Answer: The ODC values are as follows: Base $160,000.00, Option 1 $165,600.00, Option 2 $171,396.00, Option 3 $177,395.00, Option 4 $183,604.00.

Question 8: The Project Manager is, obviously, the single point of contact to the COR for all contract, project and operational issues, however, para 6.3 of the PWS specifies the Student Services On-site Coordinator as the “single point of contact for all activities with the COR”. This could be confusing concerning the overall management and operational control of the contract personnel, especially given that the Student Services On-site Coordinator is only targeted for 500 hours per year. Please confirm that the PM is the single point of contact to the COR for all contract, operational and surge requirements.

Answer: The PM is the single point of contact. However, during courses/events in which the Student Services On-site Coordinator is involved, he/she will ensure a dual notification to the PM and the COR of any problems or concerns.

Question 9: In Option Year 2 (CLIN 2001AN) adds an information technology support that is not required in any other year. Is this an additional requirement for the second option period?

Answer: No. The CLIN duplicates CLIN 2001AK. CLIN 2001AN is hereby deleted.

Question 10: Can you provide the name of the company currently providing these services?

Answer: The Ventura Group

Question 11: Will the Government be awarding multiple contract for one or more categories?

Answer: The Government intends to make a single award.

Question 12: Will the incumbent be allowed to bid on the new solicitation?

Answer: Competition is open to vendors meeting the qualifications set forth in the solicitation.

Question 13: Are any clearances needed for contractor personnel?

Answer: See paragraph 10.2.1 of the Performance Work Statement.

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SUPPLIES OR SERVICES AND PRICES

SUBCLIN 2001AN

The CLIN description has changed from Information Technology Support to Duplicate CLIN - Disregard.

The CLIN extended description has changed from Information Technology Support: The Contractor shall provide the services required in the PWS, Section 5.11.1 to CLIN was duplicate of 2001AK. System will not allow to delete. Disregard this CLIN..

The pricing detail quantity 1,040.00 has been deleted.

DELIVERIES AND PERFORMANCE

The following Delivery Schedule item for SUBCLIN 2001AN has been changed from:

DELIVERY DATE QUANTITY SHIP TO ADDRESS UIC

POP 01-AUG-2010 TO

31-JUL-2011

N/A CENTER FOR HEMISPHERIC DEFENSE

STUDIES

DAVID SMITH

2100 2ND STREET, SW

WASHINGTON DC 20593-0001

202-685-4583 FOB: Destination

HQ0013

To:

DELIVERY DATE QUANTITY SHIP TO ADDRESS UIC

POP 01-AUG-2010 TO

31-JUL-2011

N/A CENTER FOR HEMISPHERIC DEFENSE

STUDIES

DAVID SMITH

2100 2ND STREET, SW

WASHINGTON DC 20593-0001

202-685-4583 FOB: Destination

HQ0013

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .