Questions and Answers 1_Catwalk.pdf
PDF 72 KB Posted
- Attached to
- Customized Heavy Duty Mobile Catwalks Federal contract opportunity
- Solicitation number
- H92240-21-T-0010
- Issued by
- United States Special Operations Command
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| H92240-20-T-0010_Amend 03.pdf | ||
| H92210-21-T-0010_QnA 2.pdf | ||
| Attachment 1 - Product Description_Catwalk_Amend 02.pdf | ||
| H92240-21-T-0010_Amend 02.pdf | ||
| H92240-21-T-0010_Amend 01.pdf | ||
| Pricing Sheet_Catwalks.xlsx | XLSX spreadsheet | |
| Attachment 1 - Product Description_Catwalk_Amend 01.pdf | ||
| Attachment 2 - CCA Main Catwalk Design Concept.pdf | ||
| H92240-21-T-0010_Catwalks.pdf | ||
| Attachment 1 - Product Description_Catwalk.pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question #1: Just so I can get clarification, you are looking for 2 lines quotes…. CLIN1 for QTY 1 and then CLIN 2 for QTY 4?
Answer #1: A Pricing Spreadsheet has been added to the package to use to submit your pricing.
Question #2: Would the subcontractor be responsible for design and engineering?
Answer #2: The PWS, Section 3.1 has been revised. It states, “The Contractor shall design, engineer, and build custom‐built hot‐dip galvanized duty mobile catwalks.”
Question #3: The overall width. In the Product Description attachment the width call for 38” overall. In Attachment 2 CCA in view 3 it shows 36.25 overall. Witch one is correct?
Answer #3: The overall width should be at least 38”.
Attachment 2 was provided as a concept drawing only, not as a fully developed design. The requirements of the Product Description are accurate.
Question #4: The casters. In Attachment 2 view 1 it calls for a 4” diameter wheel. In the Product Description attachment it call for a 3”. Witch one is correct?
Answer #4: The diameter wheel should be at least 3”. The Product Description is correct.
Question #5: The casters. Also in view 1 the caster are shown to be slanted that indicates that all of them are on swivel ball bearings. Is that a correct assumption?
Answer #5: Swivel ball bearings are acceptable.
Question #6: The decking. Is that grip strut material on the decking and the stairs?
Answer #6: Grip strut materials on the decking and the stairs are preferred.
Question #7: The toe kick. Is that a standard 4” toe kick on the decking?
Answer #7: Standard 4” toe kick on the decking is acceptable.
Question #8: The cross bracing. On view 2 the cross bracing for the right side stair to the right center platform and to the left center platform all slant one way. The left stair to the left center platform are opposite. Is that a correct interpretation?
Answer #8: The design concept is a just a model/concept. It is the responsibility of the contractor to develop a catwalk to meet the requirements as stated in the Product Description.
Question #9: Material. The round 1.75 handrail tubing. In past work we made them with a 11 gage wall thickness. Will that work for this application?
Answer #9: The gage thickness will be reviewed as part of the submitted design to make a final determination on the acceptability of the catwalk.
Question #10: Material. The square 2” tubing for the frame parts. Will 3/16 wall thickness suffice?
Answer #10: The wall thickness will be reviewed as part of the submitted design to make a final determination on the acceptability of the catwalk
Question #11: Material. The 6” channel for the stairs. Is that a C6 8.2?
Answer #11: The channel will be reviewed as part of the submitted design to make a final determination on the acceptability of the catwalk.
Question #12: locking fasteners. The best I can make out in view 3 there are 4 locking bolt tabs joining each union. Is that correct?
Answer #12: The number of locking fasteners will be reviewed as part of the submitted design to make a final determination on the acceptability of the catwalk.
Question #13: Can this catwalk system be fabricated as 1 welded structure and shipped as 1 unit?
Shipping as 1 structure would eliminate any on site assemble.
Answer #13: The catwalk system can be shipped as one unit, however it is noted that the shipping/freight is the responsibility of the contractor.
Question #14: Are their any drawings available for this project? If not are we to design?
Answer #14: A full design that meets the requirements of the Product Description is the responsibility of the contractor. Attachment 2 was provided for concept purposes only.
Question #15: Are you wanting the staircase part of the 35 foot length? or part of the 38" width?
Answer #15: The staircase should incorporate the 35‐foot length and 38‐inch width.
Question #16: Will equipment be provided at the delivery location for unloading and assembly? (forklift, crane. etc.)
Answer #16: The Government will not provide equipment for unloading and assembly. This is the responsibility of the contractor.
Question #17: Are the casters swivel or rigid?
Answer #17: The casters are swivels.
Question #18: Are there brakes on the casters?
Answer #18: Brakes must be on the casters.
Question #19: Are there swivel locks on the casters?
Answer #19: Swivel locks can be on the casters.
Question #20: Are there any protection bumpers?
Answer #20: Protection bumpers may be included as part of your design.
Question #21: Does the offloading location have the capability to offload this catwalk as 1 structure?
Answer #21: The offloading of the catwalk shall be the responsibility of the contractor.
Question #22: Are there two pieces, each piece having one (1) catwalk with stairs or four separate pieces (2 catwalks, 2 stairs)?
Answer #22: The number of pieces shall be determined depending on the design of the catwalk.
Question #23: Are the pieces attached to each other?
Answer #23: Again, each contractor shall be responsible for the design of their catwalk.
Question #24: Is 1000lbs the load capacity of the catwalk or the stairs?
Answer #24: Each catwalk shall have a 1,000lb load capacity. See revised Product Description.
Question #25: Where are the chain posts located?
Answer #25: The chain posts shall be located dependent on the Contractor’s design.
Question #26: What is the size of the chain posts?
Answer #26: The chain posts size is dependent on the Contractor’s design.
Question #27: Are the chain posts removable?
Answer #27: Whether the chain posts are removable are dependent on the Contractor’s design.
Question #28: Is there a preferred decking material to be used?
Answer #28: The decking material used is a determination made dependent on the Contractor’s design.
File details come from the government source that posted it. Updated .