QUESTI~3.PDF
PDF 53 KB Posted
- Attached to
- JICC Furniture Console Removal and Installation
- Solicitation number
- FA487719Q0448
About this file
Please see attached responses to submitted questions.
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| JICCFU~1.PDF | ||
| Amendment_1_SIte_Visit_Information.pdf | ||
| PWS_JICC_Furniture_Removal_Install_16_SEP_2019.pdf | ||
| COMBO_JICC_Furniture_Removal_and_Install.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
24 September 2019
Questions for JICC Furniture Removal and Installation:
1. Where will the contractor place the existing furniture that will be dismantled? Will it stay in the same building or will the contractor move the furniture to a different location?
ANSWER: The contractor will dismantled inside the CAOC to facilitate removal and store the old furniture on the compound.
2. Can you provide a generic floor plan or layout, specifying the JICC work centers to be worked on?
See floor layout.
3. PWS 1.2. Paragraph 1 – Please confirm specifically what the requirement entails as it relates to the sentences: ‘The contractor shall run new power cables, to include installation of new floor junction boxes, if needed…removing all old junction boxes to the point of origin’. Is the Government trying to say that if a floor box needs to be moved, that would be the awarded contractor’s responsibility?
ANSWER: Yes, the awarded contractor will move the floor boxes if required, so that the workstation will not be placed over a floor box preventing access.
4. PWS 1.2. Paragraph 3 – Please confirm specifically what the requirement entails as it relates to the sentence: ‘The contractor shall install new communication (ethernet, computer and fiber) cables and KVMs and install/order new servers, if required, and Install all wiring/cabling inside furniture’. Is the government asking the console furniture provider to purchase and install communications cabling, KVMs and Servers as part of this requirement?
ANSWER: No, the contractor will install all wiring/cabling inside the furniture to insure the configuration and style of the solution meets the requirement.
5. PWS 1.3, 1.4.2, 1.4.3 and 3.1.1 – Will the removal of the existing systems furniture workstations and installation of the new consoles occur as a single continuous phase, or is the expectation that there would be two (or more) mobilizations to complete the project?
ANSWER: There shall be a phased approach; two phases for JICC and 2 Phases for the COP to ensure continuous operations are not affected to the greatest extent.
6. Is it your expectation that the contractor will have an on-site project manager who will oversee the work activities of local installers, and train the DMAFB project team on how to properly utilize the console furniture system functionality to include monitor mounting, cable routing and technology integration?
ANSWER: Yes.
7. Is it your expectation that the proposed technical console furniture product will be of a robust, durable, modular, flexible design that will both yield a rigid product platform and allow for easy future reconfiguration?
8. Is it your expectation that the console furniture will provide for an approximately 30” deep worksurface?
9. Is it your expectation that the worksurface will have a specialized resilient front edge or are basic flat plastic edges acceptable?
ANSWER: Specialized resilient front edge to support ergonomics and durability that a resilient front edge affords.
10. Is it your expectation that the console solution will include a high quality monitor mounting system with quick release VESA brackets and integrated cable management infrastructure to facilitate the quad monitor configurations (including the mounting of the 5th screen, the touchscreen radio called out in PWS 3.1.2)?
ANSWER: Yes, the mounting of all monitors and touch screen will be mounted to the back wall of the workstation allowing maximum use of the desk space to accommodate KVMs, keyboard, mouse, and allow to the greatest extent workspace for the operator to have space for documents, manuals, and any other need.
11. Is it your expectation each of the (27) console positions will include a mobile box/box/file storage pedestal of matching quality, construction and details to the console furniture?
ANSWER: Yes; either a mobile box/box/file storage or if those can be integrated into the workstation.
12. Is it your expectation that each of the (27) console positions will include a mounted, fully articulating dimmable LED task light?
ANSWER: Yes; to provide proper lighting to prevent eye strain.
13. Is the existing furniture that needs to be removed office furniture or are you aware of the brand?
ANSWER: The existing furniture to be removed is office furniture, the brand is unknown.
14. Can you advise the location of the designated Gov’t recycling location?
a. ANSWER: Yes, all other parts of the furniture will need to be taken to base recycling center, located on Yuma St. Contractor may store items on the compound “bed down” location until end of each week and then transport to base recycling.
15. PWS. 1.3 Furniture Installation—Refers to office storage space, filing cabinet and or drawers. Is there any additional storage required beyond the storage for the noted equipment?
ANSWER: No, if question 11 and 15 can be integrated into a single solution that would be optimal.
16. Can you confirm the number of current electrical junction boxes at the existing consoles? # of circuits and amperage?
ANSWER: Each workstation has a dedicated floor junction box and each floor junction box has 4 outlets per. Each outlet has a 15 amp capacity for a total of 60 amps.
17. Can you confirm you want the furniture vendor to install new cabling, KVM’s and other equipment/PC’s?
ANSWER: No, the only cabling that the vendor is to install is power.
18. Will all cabling be provided by the gov’t for all the internal cabling?
ANSWER: Yes, gov’t provided cabling. Gov’t will also install the cabling, with the exception of power.
19. Is there a preference to have cleared personnel to complete the installation of the new console furniture?
a. ANSWER: Yes; If cleared personnel are used to complete the work it could be accomplished faster.
File details come from the government source that posted it.