MACC Q A
31 KB Posted
- Attached to
- Multiple Award Construction Contract (MACC) Federal contract opportunity
- Solicitation number
- FA4803-08-R-A009
Text of this file
SOLICITATION RA4803-08-R-A-0009
Questions and Answers
14-21 May 2008 Question 1: The synopsis reads the task orders will range between 2K- 5M. The solicitation reads that the yearly budget cap on this contract will be
5M. Do you anticipate task orders in the 4-5M range?
Answer: As noted in each CLIN description the maximum quantities for the CLINs are undefined with the total aggregate of the contract at $25 million up to Option Year 4. Note that Page 7 of the solicitation refers to the Maximum per Task/Delivery Order which is set at $5 million. Also note that minimum is $2,000. It is a possibility that contracts in the $4-5 million range could occur in which case appropriate bonding would be required.
Question 2: Is the site visit scheduled for 5/28/2008 at 9 am mandatory for submitting proposal?
Answer: The site visit is not mandatory.
Question 3: In reference to the Sample Project No. VLSB 02-0043, Construction of the Visitor’s Center, is this an actual seed project to be issued as the first Task Order or just a sample project for qualification purpose?
Answer: As noted in the solicitation, this is a sample project. It is possible however, that this project could be funded at a later date.
Question 4: As a certified 8(a) contractor, must a prime contractor be certified within the cognizant SBA office located in the South Carolina District Office or will we still qualify with certification from our own qualifying office?
Answer: The firm must be certified and must have a bona fide office in Region 4.
Question 5: Can you confirm whether a bonding capability statement will be required?
Answer: Before award of the contract a Determination of Contractor Responsibilities will take place at which time bonding capability will be verified.
Question 6: Will a company be required to meet all 3 NAICS Codes for this Contract: 236, 237, 238? Can you win an award if you don't meet 238?
Answer: Per the solicitation, work performed under the contract will include NAICS 236, 237 and 238. All are required to meet the requirements for award.
Question 7: Is Volume 3 required for Phase 1 submittal? Which Volumes have to be turned in by June 30th, by what I read and understood Volume 2 is due June 15th.
Answer: As noted in section L of the solicitation, it is requested that Volume 2 be submitted 15 calendar days prior to the proposal due date that is 30 Jun 2008. Volumes 1 and 3 are also due by 30 Jun 2008.
Question 8: Although Past Performance Questionnaires are mentioned on page 64 of this solicitation, we are unable to find any Past Performance Questionnaire information in the RFP or any of its attachments. Are Past Performance Questionnaires required for this solicitation? Also, the Past Performance section of our proposal is due 15 calendar days prior to the due date of the remaining sections. Please confirm that this would mean a due date of 6/12 for the Past Performance section.
Answer: Past performance information to be provided in Volume II is shown on pages 57-58 of the solicitation. Per page 57 of the solicitation, Volume II is requested to be submitted 15 calendar days before the proposal due date which is 16 Jun 08. As noted on page 65, paragraph 2 of the solicitation:
The Government evaluation team will conduct an in-depth review and evaluation of all performance data obtained to determine how closely the work performed under those efforts relates to the proposed effort. The evaluation team will, as deemed necessary, confirm past and present performance data identified by offerors in their proposals and obtain additional past and present performance data, if available from other sources.
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| MACC Q A | — | |
| Shawcover.dwg | DWG drawing | |
| shawcover.dwt | — | |
| shawcivil.dwt | — | |
| MACC Q A | — | |
| Amendment 1 | — | |
| MACC Q A | — | |
| MACC Site Visit Minutes | — | |
| Clarification on Q A 6 | — | |
| Solicitation | — | |
| Attachments | — |
Show all 11
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
File details come from the government source that posted it. Updated .