FA4800-15-R-0006_-_RFI.pdf

PDF 4 MB Posted

Attached to
Aircraft Sunshade Inspection and Repairs
Solicitation number
FA4800-15-R-0006
Issued by

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

DEPARTMENT OF THE AIR FORCE

HEADQUARTERS 633D AIR BASE WING

JOINT BASE LANGLEY-EUSTIS VA

Global Power For America

08 September 2015

MEMORANDUM FOR ALL OFFERORS

FROM: 633 CONS/LGCD

74 NEALY AVE

LANGLEY AFB VA 23665-2088

SUBJECT: FA4800-15-R-0006, Sunshade Maintenance Solicitation Request for Information

The questions below have been received in response to the subject solicitation:

1. Are all of the lights within the structures LED?

Answer: Six sections within the sunshades have LED lighting.

2. Do the gutters have heat strips?

Answer: The gutters do not have heat strips. Ice has caused damage in the past that was repaired.

3. Will this requirement be used to bring the structures up to code?

Answer: Improvements will be made within the scope of the repair CLINs in the contract. The contractor is responsible for annotating any deficiencies or areas of concern in accordance with the Performance Work Statement (PWS). The government will address the contractor’s findings and take corrective action as necessary.

4. Please address the scope CLIN pricing for repairs.

Answer: The contractor should prepare the inspection report in accordance with the PWS and repair items addressed as part of routine maintenance. The contractor shall provide quotes for repairs other than preventative maintenance in accordance with the quote process outlined in the PWS. The government will review the report, suggested repairs and repair pricing; repairs shall only be made once approved by the government.

5. Is the original metal galvanized?

Answer: Drawings and past information indicate that the metal is not galvanized.

6. Who provided the original design and installation?

Answer: The original drawings are provided by Waller, Todd & Sadler Architects, Inc. in 2006.

7. Will the structure require installation of X-Braces in each section?

Answer: The structure will require preventative maintenance and repairs in accordance with

(IAW) the PWS. If it is noted in the inspection that X-Braces should be installed it should be submitted and approved IAW the PWS.

8. Can we get dimensions or the original drawings?

Answer: The original drawings can be requested on an individual basis and will be provided fully upon award.

9. Can photos to document design differences be taken?

Answer: Photos are provided, please see Attachment One.

10. The Synopsis, paragraph 1. Description states; "This requirement is for the semi-annual inspection and preventative maintenance/repair of three (3) aircraft sunshades". Technical

Exhibit A - Sunshade Configuration appears to show Three (3) Rows of aircraft sunshades with a

Total of Nineteen (19) sunshades. Please confirm the Total Quantity of Sunshades that is to be included in the contractor's Proposal.

Answer: There are three rows of Sunshades; Alpha, Bravo, & Charlie; which house a total of 19

Aircraft providing 19 Shelters.

11. Performance Work Statement, paragraph 1.1.10 Warranties states; "The contractor shall assume and maintain any pre-existing warranties". Please advise what pre-existing warranties are currently in place.

Answer: The customer does not currently have documentation of any warranties on the structures.

12. Please specify the dimensions of the aircraft sunshades. Please specify the Length, Width and

Eave Height of all Sunshades.

Answer: Please see Attachment Two –Drawings for dimensions. The Sunsahdes are approximately 70’ wide, 83’ long, the back of the shelter is 27’6” and the front of the structure is

30’10”.

13. Please advise if a list of the site visit attendees will be provided.

Answer: The government may make this information available at a later date.

14. Will the list of questions and answers from the site visit be provided?

Answer: The questions and answers from the site visit are provided in this document.

15. Do All Sunshades include all of the items listed in the Synopsis, Fabric, Lights, Electric, Bird

Nesting Mitigation, Lightning Protection, Obstruction Lighting, Safety Reflective Devices, and

Fall Protection?

Answer: All Sunshades shall be inspected to the standards listed in Section 1.1.1.5. of the

PWS.

16. Please advise if the Bid Due Date will be extended.

Answer: The quote due date will be extended to 4:00p.m. Eastern 15 September 2015.

Attachment One – Pictures

Attachment Two - Drawings

A101 Floor plan
A201 Building Section
RFI's Sunshades

File details come from the government source that posted it. Updated .