Questions_2_-_12_May_2014.doc

DOC document 46 KB Posted

Attached to
Simplified Acquisition of Base Engineering Requirements (SABER), IDIQ Federal contract opportunity
Solicitation number
FA4417-14-R-0001
Issued by
Department of the Air Force Special Operations Command

About this file

Questions and Answers

View the file

Other files for this federal contract opportunity

Other files attached to Simplified Acquisition of Base Engineering Requirements (SABER), IDIQ, newest first.
File Type Posted
FA4417-14-R-0001 _Amendment_0002.doc DOC document
Attachment_01_-_SOW_Revision_dated_21_May_2014_Final.docx DOCX document
Questions_1-30 __22_May_14.doc DOC document
FA4417-14-R-0001-0001.doc DOC document
Attachment_01_-_SOW_Revision_dated_15_May_2014_(FINAL).docx DOCX document
SABER_Site_Visit_MFR_and_Sign-In_Sheet _14-R-0001.pdf PDF
Attachment_05_-_SEED_Project_Drawings.pdf PDF
Attachment_03_-_SEED_Project__Renovate_90352_Common_Area_SOW.doc DOC document
Attachment_08_-_Wage_Rate_FL140029.docx DOCX document
Attachment_04_-_As-Builts_First_Floor_Building_Plan.pdf PDF
Attachment_01_-_SOW_Revision_dated_29_Apr_2014_(FINAL).docx DOCX document
Attachment_02_-_HF_Base_Master_Specs_Combined_2014.pdf PDF
Attachment_09_-_Wage_Rate_FL140170.docx DOCX document
FA4417-14-R-0011 _SABER_Solicitation.doc DOC document
Attachment_10_-_Wage_Rate_FL140222.docx DOCX document
Attachment_11_-_Wage_Rate_FL140119.docx DOCX document
Attachment_06_-_Past_Performance_Questionaire.docx DOCX document
Attachment_07_-_Financial_Reference_Sheet_-_SABER_-_14-R-0001.docx DOCX document
Show all 18

On GovTribe

Work with this file on GovTribe

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

SOLICITATION NO. FA4417-14-R-0001

PROJECT: SABER IDIQ & Seed Project Renovate Common Area Bldg. 90352

QUESTIONS - ANSWERS

14 May 2014 Question 1: PAST PERFORMANCE - does the government want the past performance information to be provided at the Master Contract level or at the individual task order level?

Answer: To meet the past performance requirements listed in Section L, provide information at the Master contract level.

Question 2: Page 70 of subject RFP cites that relevancy will be determined using the “Past Performance Information Forms (PIFs).” Is it the government’s intent to provide the PIF template?

Answer: An amendment will be processed to change the PIF reference above to reflect Past Performance Questionnaire.

Question 3: Factor II, Volume II – PAST PERFORMANCE is limited to 20 pages. Section 3.1.2 states that the maximum number of Past Performance references provided is 10 – this works out to be 2 pages per reference. Section 3.1.3 requests that for the Past Performance references provided in 3.1.2, that a summary for each reference be provided, and each reference should not exceed 1 page per reference. Please clarify as it seems contradictory.

Answer: An amendment will be processed to change the reference limitation page from 1 page to 2 pages in paragraph 3.1.3.

Question 4: Are there a minimum number of Past Performance references that need to be provided? Your response will help us decide if we should submit two references – 5 pages each, or ten references - 2 pages each.

Answer: No minimum number of Past Performance references required.

Question 5: Section 2.1.2.2 Qualifications (page 57) states that the key personnel (Project Manager, Project Superintendent, and Project Foreman) are all to have two (2) years of experience in Industrial Construction. Do you mean similar type FEDERAL construction experience? If not, please define Industrial Construction.

Answer: Industrial Construction in this context includes any similar commercial and/or federal construction experience.

Question 6: Note on page 58 reads, “One of the two personnel identified above (Project Superintendent and Project Foreman) shall be on site at all times…” With a potential of 20 task orders concurrently on going, please confirm that this means that one of these two personnel have to be on-station at all times that work is ongoing but not necessarily at the building or location where the work is occurring.

Answer: One of the two personnel identified in paragraph 2.1.2.2, Project Superintendent and Project Foreman, shall be on-station at all times.

Question 7: Page 58 reads. “Project Foreman: For each TO…” Do you mean to say, “Project Foreman: The contractor shall assign a Project Foreman with a minimum of …”

Answer: Paragraph 2.1.2.2 will be changed to read “The contractor shall assign a Project Foreman with a minimum of …”

Question 8: Are there restrictions on the number of active construction projects at one time that the project foreman can be assigned to, similarly to the restrictions placed on the Project Superintendent?

Answer: Project Foreman will only be assigned to individual task orders.

Question 9: Please define the design and / or drawing requirements for the demonstration project.

Answer: The SEED project identified in paragraph 2.1.1 does not require the contractor to provide a design and/or drawing.

Question 10: If we do not have in-house A/E capabilities, do we need to name the firm, and submit a teaming agreement with the firm, that we intend to utilize to support the design effort required by this contract?

Answer: Per the requirements section 2.1.2, an A/E firm must be identified that will meet all the requirements identified in Section M.

Question 11: Subfactor 2 – Management Plan and Qualifications cites that the plan should be IAW Section 3.1 of the SABER SOW. Should the plan also be IAW with Section 29.2 of the SABER SOW? And if so, please confirm that 29.2.1 through 29.2.5 are to be addressed in the Quality Control Plan that is to be submitting by the winning company post-award, and not in the Management Plan. The clarification is being asked due to the last sentence in 29.2 using the word “proposal” and not “submittal”.

Answer: No, the Management Plan should be IAW Section 3.1 of the SABER SOW only. The last sentence of paragraph 29.2 has been changed from “proposal” to “submittal”.

Question 12: Line item 4.6.6 of the Seed Project SOW says install new AHU. See provided drawings for sizing details. Are we replacing the AHU in kind or do you want us to verify that the ductwork and the AHU are the proper size and react accordingly.

Answer: The current AHU and ductwork is properly sized. Replace in kind.

Question 13: Paragraph 4.2.12 of the Seed Project SOW says install new range hood and associated suppression system. Can we reuse existing hood and suppression system?

Answer: Install new range hood and suppression system

PAGE

File details come from the government source that posted it. Updated .