HNI_Demo_Questions_from_Site_Visit_-_Govt_Answers.pdf

PDF 91 KB Posted

Attached to
VTC for HNI Demo Room
Solicitation number
F2BDCK8239A101
Issued by

About this file

Questions from Site Visit on Monday, 24 September 2018, and the correspondent answers.

View the file

Other files

File Type Posted
Combined_Synopsis_Solicitation_Mod_2.docx DOCX document
Combined_Synopsis_Solicitation_Mod_1.docx DOCX document
HNI_Demo_Room_SOW_Final.pdf PDF
floor_plan_MASTER_1607.pdf PDF
Combined_Synopsis_Solicitation.docx DOCX document

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

HNI Demo Room VTC Upgrade

Questions from Site Visit on 24 Sep 2018

1. Please confirm that the Podium will be provided by others.

Answer: True, HNIA will be providing the podium.

2. What HD Antenna Model is desired?

Answer: ANY LONG REACH EXTERIOR, EXAMPLE:

https://www.antennasdirect.com/store/DB8e-Ultra-Long-Range-Outdoor-DTV- Antenna.html?page=1

3. What is the total quantity of NIPR, SIPR and AV connections per box? This will help us determine the plate design per location.

Answer: AV – TWO STRANDS, LC, MM, BLUE COLOR FACE PLATE.

SIPR – TWO STRANDS, LC, MM, RED COLOR FACE PLATE.

ALL RUNNING BACK TO A RACK MOUNTED FIBER DISTRIBUTION UNIT IN ROOM 104

NIPR – CAT 6 SINGLE RUN PER BOX, YELLOW COLOR FACE PLATE.

BOXES WILL TERMINATE IN RACK MOUNTED PATCH PANEL IN ROOM 104

XLR / DANTE FROM THE FLOOR-BOXES TO A MIXER IN ROOM 104

EACH FLOOR BOX WILL ALSO CONTAIN A 110V OUTLET WITH USB PORTS

4. Can you provide us a furniture layout for the various configurations for the room?—This dramatically impacts the use of steerable mic arrays in both quantity and placement, due to their pick-up pattern characteristics.

Answer: Focus only on the horseshoe, 6-12’ tables – 2 on each side, 2 at the head table position. In the SOW we recommend using the Shure MICROFLEX system software or equal too, with this system the user can make required changes.

5. What will be the final connection of each of the 17 AV input locations—will it be a physical HDMI connection or will it be a fiber termination?

Answer: All of the distribution (switcher inputs and outputs) will be MM fiber with duplex LC terminations. Appropriate Extron interfaces will be installed as required for each event back to the fiber Extron Fox Matrix 3200 Switch. (ALL MM fiber)

EXTRON SWITCH OUTPUTS AS OF 25 SEP 18

1- PROJECTOR #1

2- PROJECTOR #2

3- 90” DISPLAY #1

4- 90” DISPLAY #2

5- RGB SPECTRUM #1 UHD INPUT #1

6- RGB SPECTRUM #1 UHD INPUT #2

7- RGB SPECTRUM #1 UHD INPUT #3

8- RGB SPECTRUM #1 UHD INPUT #4

9- RGB SPECTRUM #2 UHD INPUT #1

10- RGB SPECTRUM #2 UHD INPUT #2

11- RGB SPECTRUM #2 UHD INPUT #3

12- RGB SPECTRUM #2 UHD INPUT #4

13- 4PODIUM CONFIDENCE MONITOR

14- RACK MOUNTED CONFIDENCE MONITOR

15- AMX PANEL PREVIEW FEED

16- VTC NEAR END

17- VTC FAR END

18- ATSC OVER THE AIR

EXTRON SWITCH INPUTS AS OF 25 SEP 18

1. VTC NEAR END

2. VTC FAR END

3. RGB SPECTRUM #1 UHD OUTPUT

4. RGB SPECTRUM #2 UHD OUTPUT

5. FLOOR / WALL INPUT #1

6. FLOOR / WALL INPUT #2

7. FLOOR / WALL INPUT #3

8. FLOOR / WALL INPUT #4

9. FLOOR / WALL INPUT #5

10. FLOOR / WALL INPUT #6

11. FLOOR / WALL INPUT #7

12. FLOOR / WALL INPUT #8

13. FLOOR / WALL INPUT #9

14. FLOOR / WALL INPUT #10

15. FLOOR / WALL INPUT #11

16. FLOOR / WALL INPUT #12

17. FLOOR / WALL INPUT #13

18. FLOOR / WALL INPUT #14

19. FLOOR / WALL INPUT #15

20. FLOOR / WALL INPUT #16

21. FLOOR / WALL INPUT #17

6. Per above- If it is a fiber termination, how many patch cords and transmitting devices will be needed?

Answer: 6 OF EACH PLEASE SEE THE SOW ATTACHMENT FOR CABLES AND INTERFACES

7. What is the above deck comprised of (Concrete Slab)?

Answer: CONCERNING THE ROOF CONTRUCTION , THE ASSUMPTION IS THAT IT IS COMPRISED OF

TRUSS AND METAL DECKING SIMILAR TO THE REST OF THE BUILDING.

8. What is the Roofing Material that would need to be patched?

Answer: FIRESTONE RUBBER ROLL

File details come from the government source that posted it.