PART_TWO_of_Q__A_CM.pdf

PDF 94 KB Posted

Attached to
Correcting Final Quote Date Extension: JBA Dormitory Video Surviellance--Brand Name Equal
Solicitation number
F1D3268179AW01
Issued by

About this file

Site visit questions post 6 Sep.

View the file

Other files

File Type Posted
Unaccompanied_Housing_Campus_-_Floor_Plans.pdf PDF
1624_FLPL_print.pdf PDF
1691_FLPL_print.pdf PDF
Questions_and_Answers_for_JBA_Video_Surveillance_Upgrade.docx DOCX document
1657_FLPL_print.pdf PDF
1631_FLPL_print.pdf PDF
1690_FLPL_print.pdf PDF
1692_FLPL_print.pdf PDF
Site_Visit_Instructions_6_Sep_JBA_Video_Surv..docx DOCX document
Security_Access_Form--Video_Surv..F1D3268179AW01.xls XLS spreadsheet

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

10 Sep, 2018

PART TWO (2)

Questions post site visit for JAB Dorm Surveillanc upgrade:

NOTE: Reference Q#22 below---As question #5 on the previously edition of questions labled “Part One” was initially answered as “NO”. That answer is incorrect. It has been changed to a “YES” as follows:

Q5) Is a “UPS” required? If so, What Time/Power Duration is required?

A5) Yes, Power duration is min 1 hour

The following set of questions are post site visit on 6 Sep, 2018 at JBA

1. Respectfully, request the government consider extending the proposal due date to Friday, September 14, 2018 at 5:00 p.m. EST.

2. Please provide the Manufacturer and Part Number for the following items:

• Item 0003 Turret Junction Boxes

• Item 0004 Bullet Junction Boxes

• Item 0008 UPS 1350 WAT

• Item 0009 UPS 900 WAT

Answer: Contractor will supply Junction boxes/UPS that meet industry standards. The government does not have a specific manufacturer.

3. Item 0001 request pricing for 171 ea. cameras but the below paragraphs only identify 159 of 171 cameras. Please provide the location for the remaining 12 cameras not identified within the solicitation.

• Paragraph 1.1.1.1 Bldg. 1624 (42 cameras)

• Paragraph 1.1.2.1 Bldg. 1631 (40 cameras)

• Paragraph 1.1.3.1 Bldg. 1657 (41 cameras)

• Paragraph 1.1.4.1 Bldg. 1691 (17 cameras)

• Paragraph 1.1.5.1 Bldg. 1692 (19 cameras)

Answer: Additional cameras are for parking lot coverage in all five buildings.

4. Paragraph 1.1.1.3 States “Replace Cat 5 cables from cameras to new termination points using currently installed cables as 'pulls'”, does the government want the cables replaced with CAT 5E or CAT 6 cables?

Answer: CAT 5e

5. Are 4MP network cameras a hard requirement? Based on the drawings supplied we’d recommend

2MP cameras which will have more than enough pixels on target to identify individuals.

Answer: Yes

6. You’ve requested three bullet cameras – Where are these to be installed? The drawings appear to show the dome cameras mounted in corridor ceilings? If proposed cameras do not require additional mounting boxes would a flush mount kit be preferred?

Answer: New installs to be mounted for parking lot coverage

7. Do all cable runs need to be in hard pipe?

Answer: Existing conduit can be used to house new wiring. Old wiring can be used and pulls for new.

8. Can existing cable path ways and conduit be utilized for pulling new network cabling?

9. Will customer be providing EMR. 120 VAC electrical circuits where/as required?

Answer: No

10. Is rack space being provided?

Answer: Space will be provided as necessary

11. No workstations have been requested? Will these systems be used only for reactionary purposes?

Answer: Current workstations will be used

12. No viewing monitors have been requested. Will customer be using existing monitors to connect to provided NVR’s?

13. Is it anticipated that any cable runs will be longer than 100m?

14. Where and how will video be aggregated

Answer: unknown

15. Will existing customer fiber, patch panels, etc. be provided to connect requested PoE switches?

Answer: Yes

16. Will there be any new camera locations more than 50 feet from and existing camera?

Answer: Unsure, however unlikely

17. Are there any existing drawing of the camera locations or conduit runs?

18. Is the government supplying any equipment?

Answer: Yes….. The government plans to provide monitors and workstations for the new systems along with existing conduit/pathways. New pathways will be contractors responsibility

19. Since the site visit was extended please advise if the Q&A period has also been extended?

ANSWER: Question period was extended to 0900hrs on 7 Sep, 2018

20. The answer to part 1 of the Q&A Question 5 is No. That the UPS are not required.

Therefore should the following UPS's be removed from the quote?

--0008 UPS 1350 WAT 3 ea --0009 UPS 900 WAT 12 ea

Answer: The answer to Q&A Question #5 has been updated to state yes UPS are required

File details come from the government source that posted it.