2017.05.25_Answers_to_Questions.docx
DOCX document 17 KB Posted
- Solicitation number
- DTPH5617Q00013
About this file
Answers to Questions Raised about this RFQ
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| 2017.05.26_Clarification.docx | DOCX document | |
| Attachment_A_-_Clauses.docx | DOCX document |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Answers to Questions Received 5/25/2017
RFQ DTPH5617Q00013
“Internet Services for Training & Qualifications Center in Oklahoma City, OK”
1. The RFQ states a minimum speed of 200MB (please clarify 200MBPS) what is the target speed?
ANSWER: 200MBPS symmetrical service (upload and download) with 50ms or less of latency to the Internet. See Evaluation Criteria 1, 2, and 3.
2. Would it be advantageous to submit multiple quotes that have different speeds?
ANSWER: No
3. Would the fiber be a dedicated data pipe tunnel or would the PHMSA also like to have voice capabilities?
ANSWER: No, Just dedicated internet access. See Evaluation Criteria 1 and 2.
4. Are there specific features that would also be needed or be of interest if provided in a quote? For example; threat management services, firewall services, network defense etc...
ANSWER: No, see Evaluation Criteria number 3.
5. Would the address provided be the end point?
ANSWER: Yes, 3500 S McArthur st. Oklahoma City, OK is the end point.
6. How many buildings if more than one are at the address?
ANSWER: One building. Single level.
7. The RFQ states that “The service demarcation point is the Ethernet port on the vendor provided customer premise equipment”. Does that mean the quote should include Ethernet cables, WIFI routers and any other miscellaneous internet equipment should be covered in the quote?
ANSWER: See Evaluation Criteria 3a. We provide our own router/bridge that connects to vendor equipment. The Vendor provides a static IP address and DNS services. Need to connect from vendor equipment via Ethernet twisted pair RJ45 to customer’s equipment.
8. If so, is there an estimation for the amount of any of the required miscellaneous products? ANSWER: No, there is no estimate.
9. What is the SQFT/size of the total space occupied by PHSMA at the address?
ANSWER: The floor space that the agency occupies is approximately 45,000 square feet. The distance of the computer room with customer equipment is approximately 200 feet from the wiring closet.
10. Are there any abnormalities with the site (inside and/or outside) that would be seen as a barrier/challenge or anything seen to increase the difficulty of supplying service? If so, what are they?
ANSWERS: No known barriers.
File details come from the government source that posted it. Updated .