B08-Questions and Answers-140E0120Q0085_0001.pdf
PDF 44 KB Posted
- Attached to
- COVID-19 Screening Services-California
- Solicitation number
- 140E0120Q0085
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Sol_140E0120Q0085_Amd_0001.pdf | ||
| B08-RFQ 140E0120Q0085-COVID-19 Screening Services CA.pdf | ||
| Sol_140E0120Q0085.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Questions and Answers: 140E0120Q0085 COVID-19 Screening Services - California
1. Could you please tell me if this is a new requirement, or if there is a current or previous contractor who has performed similar services? If available, can you please send along the incumbent contract or task order number?
Answer: This is a new requirement.
2. In the SOW, Section 2.1 it says “Inspectors located in the BSEE Camarillo Regional Office fly from the Camarillo Airport to multiple oil platform sites daily (7 days a week, Monday – Sunday) between the hours of 8:00 AM and 11:00 AM.” Would these be these hours for screening needed at the airport if optional tasks were exercised?
Answer: Yes.
3. Is there a secure place for storage for the contractor provided items referenced in the SOW, Section 2.3?
Answer: Currently, there is not secure storage for the contractor provided items referenced in Section 2.3 of the SOW.
4. Is this Temp check still an active RFP?
Answer: Yes. Please see the response due date and time in Section 4.
5. Is this a small business set aside?
Answer: No, this is not a small business set aside.
6. What are the hours of operation for the Camarillo Regional Office and the Camarillo Airport?
Answer: The hours of operation for the Camarillo Regional Office are 8:00am to 5:30pm. The hours for the Camarillo Airport may vary.
7. Are there any special security, badging requirements, or check in procedures for the clinician?
Answer: The successful contractor will check in with the Camarillo Regional Staff each day for temperature screening. Temporary badges are issued to visitors within the building. Further details will be provided to the successful contractor upon issuance of award.
8. Are their going to be circumstances where other individuals will be flying on the aircraft other than those specified that may require testing?
Answer: There may occasionally be 1 to 2 visitors requiring temperature screening. This will occur on a periodic basis and will not be a regular occurrence.
9. In regard to the contractor providing the following items/services at the screening site:
a. High-Risk Evaluator – can this be a questionnaire or an app on the phone?
Answer: The contractor may use a method they deem appropriate to satisfy the High-Risk Evaluator requirement under Section 2.3.
b. Basic Life Support Package – is this PPE for those flying? Does an AED or first aid kit need to be provided?
Answer: Yes, this is PPE for those who are flying. Yes, an AED and first aid kit are required.
c. Influenza Test Strips – Are we testing for influenza in addition to COVID-19?
Answer: Yes.
d. Data Collection Device – Is this a tablet PC? Can we use a temperature screening kiosk?
Basic biometric results?
Answer: The contractor may use a method they deem appropriate to satisfy the Data Collection Device requirement under Section 2.3.
10. Where do we get BSEE Form A?
Answer: BSEE Form A will be provided at the time of award to the successful contractor.
11. What day would the client prefer submission of the weekly status report?
Answer: Friday.
12. Is there a flight surgeon or a medical doctor from the Department of Interior who can confirm and signed off on the HIPPA clearance letter?
Answer: Currently, there is not a flight surgeon or medical doctor from DOI who can perform this confirmation.
13. The two documents that I can download does not provide a specification to quote form. Do I need to register our company and then I will access to all documents?
Answer: There is not a specification to quote form for this requirement. Please see Section 4 for instructions on how to submit a response.
File details come from the government source that posted it. Updated .