RFIs.pdf
PDF 90 KB Posted
- Attached to
- Uninterruptible Power Supply Repair Federal contract opportunity
- Solicitation number
- 12505B24Q0067
About this file
This combined synopsis and solicitation requests quotes for uninterruptible power supply repair services. The solicitation will be set aside for small businesses and is seeking repair of a specific UPS unit aboard a USDA Agricultural Research Service site in Ames, Iowa within the period of March to May 2024. Quotes are due by February 23rd and must include technical specifications and pricing, with award based on lowest price technically acceptable. The work will include start-up and verification testing to confirm repair functionality. Respondents must be registered in SAM and submit invoices electronically. The document provides responses to questions asked which clarify repair scope and requirements but does not specify products or services procured.
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| IMG_0199.jpg | JPG image | |
| IMG_0128.jpg | JPG image | |
| RFIs Updated.pdf | ||
| IMG_0201.jpg | JPG image | |
| IMG_0129.jpg | JPG image | |
| SF-30 Amendment 02.pdf | ||
| IMG_0197.jpg | JPG image | |
| SF-30 Amendment 01.pdf | ||
| 16510 Mepem UPS OM Manual.pdf | ||
| UPS4 TRANSFORMER2.jpg | JPG image | |
| UPS 4 TRANSFORMER1.jpg | JPG image | |
| Clauses and Provisions.pdf | ||
| Wage Determination.pdf | ||
| Label A.JPG | JPG image | |
| Statement of Work.pdf | ||
| Label B.jpg | JPG image | |
| Back of Unit.JPG | JPG image |
Show all 17
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Requests for Information Solicitation 12505B24Q0067
Question 1: Has the end user or agency confirmed this part is available for purchase?
Answer 1: We have not confirmed the availability of this part, but we do believe it is available.
Question 2: Please provide the part number and revision. The one provided in the pictures and scope of work is specific to the UPS, not the transformer board. Further, the scope references the transformer board is associated with UPS-6, however, in the photos the part number and serial number are for UPS-4 (referencing photo titled “Back of Unit”). Please confirm which UPS it is associated with.
Answer 2: Yes, this should be labeled UPS #4
Question 3: Does USDA have a report that outlines how it was determined the transformer board needed to be replaced? If so, can this be provided?
Answer 3: USDA does not have a report, but a qualified tech provided troubleshooting and a proposal for repair.
Question 4: The statement of work seems a little conflicting as it states “replace transformer” in 2 different locations in the document but also states to replace the transformer board. Please clarify if it is just the board or the transformer.
Answer 4: This will be for just the Bd, chloride, transformer 70plus/50.
Question 5: Regarding a function test after completing work, what is the USDA expecting for tests? (i.e. load bank, startup and commissioning, perform an outage to verify functionality).
Answer 5: Start up and perform an outage to verify functionality.
Question 6: Can the USDA provide a manual and/or documentation of the system?
Answer 6: Attached
Question 7: What is the make, model, and power rating (kVA or KW) of UPS-6?
Answer 7: s/n 263489 UPS #4
Question 8: Can a photo of the board showing the part number and rev be provided?
Answer 8: attached
File details come from the government source that posted it. Updated .