Q&A_W91ZRU19T0002_Revised.pdf
PDF 339 KB Posted
- Attached to
- Collective Exercise Event: ORCA 2019
- Solicitation number
- W91ZRU-19-T-0002
About this file
Revised Questions and Answers
View the file
Other files
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| Q&A_W91ZRU19T0002.pdf | ||
| ORCA_2019_Perf_Work_Stmt_Rev1.pdf |
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Revised Q&A for Solicitation W91ZRU-19-T-0002 – ORCA 2019
Q1. Is there an incumbent contractor currently performing these services, if similar services have been performed in the past, or if this is a new requirement. If there is an incumbent, could you please provide the contract or task order number?
Answer: No, there is no incumbent contractor. Yes, this is a new requirement.
Q2. The SOW calls for a Radiological source, is there an in-state coordinator you can provide me with, that is licensed to handle and supply the required source?
Answer: Yes, there is an in-state coordinator, who is a non-player in the CST. The contractor is responsible for providing the Radiological source.
Q3. Is this exercise to include CERFP resources as well as the CST, or is this a CST focused exercise?
Answer: CERF-P and CST will both be participating.
Q4. How many total participants are committed to this project? What local, state, and federal resources are committed?
Answer: Approximately 90 CST personnel, approximately 30 CERF-P personnel, Anchorage Fire Department, Matanuska-Susitna Borough (Mat-Su) Emergency Management, Mat-Su HAZMAT, Alaska Department of Environmental Conservation, Alaska State Troopers (AST), AST Special Emergency Reaction Team, Alaska Railroad Corporation, Department of Homeland Security and Emergency Management, Palmer Police Department, Wasilla Police Department, Anchorage Police Department Special Operations and Palmer Fire Department
Q5.Will there be any bomb squad participants?
Answer: Yes
Q6. Will there be a requirement for a face to face meeting prior to the event? If so can it be via video teleconference?
Answer: No. N/A
Q7. Regarding venue selection, are there preselected venue sites to choose from?
Answer: Venues have been selected and coordination will be with exercise director.
Q8 . Are we allowed to contact and coordinate with local emergency management to assist in venue selection and coordination with local resources?
Answer: N/A (see question #6)
File details come from the government source that posted it.