Q-A_W912PB-18-Q-3065_on_23Apr2018.pdf

PDF 533 KB Posted

Attached to
Poland ISP Long Haul Curcuits
Solicitation number
W912PB-18-Q-3065
Issued by

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Q/A for W912PB-18-Q-3065 Poland Long Haul Circuits (Internet)

Diagrams Attached

1. Zagan – Poland 100 mbps up and down

- Require service in the buildings located at 51.627619N, 15.275995E.

- Building numbers 16, 18 and 213, on the identified floor.

Questions:

Please specify the distance between buildings identified above.

Please specify the number of floors and the total area in sq.m to be alimented with Internet.

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Zagan Communications Facility. The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is to bldg. 16, ground floor to the Army network equipment. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

2. Boleslawiec – Poland 20 mbps up and down -Require service in the buildings located at 51.247844N, 15.570328E.

- Building number 8 on the identified floor.

Questions:

Please specify the total area in sq.m to be provided with Internet connection.

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Boleslawiec Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is to bldg. 8. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

3. Skwierzyna – Poland 20 mbps up and down

- Require service in the building located at 52.584546N, 15.488902E.

- Building numbers 3, 9, 11, 12 and 36 on the identified floors.

Questions:

Please specify the distance between buildings identified above.

Please specify the number of floors and the total area in sq.m to be alimented with Internet.

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Skwierzyna Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is to bldg. 11. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

4.Orzysz (Bemowo Piskie) – Poland 100 mbps up and down

- Require service in the building located at 53.731491N, 22.067108E.

- Building number 180

Question: Please specify the total area in sq.m to be provided with Internet connection.

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Orzysz Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is to bldg. 180. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

5. Powidz Life Support Area (LSA), Poland 100 mbps up and down

- Require service in the building located at 52.415131N, 17.898797E.

- Building numbers 14, 16 and 18.

Questions: Please specify the distance between buildings identified above.

Please specify the number of floors and the total area in sq.m to be alimented with Internet

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Powidz LSA Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is to bldg. 18. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

6. Future Requirement - Powidz Airfield – Poland 100 mbps up and down

- Require service in the building located at 52.388568N, 17.827179E.

- Building number TBD.

Question: Please specify the approximate area and approximate distance from the other buildings for the last Building indicated above /Building number: not specified/

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Powidz Airfield Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is at the tower bldg. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

7. Swietoszow – Poland 20 mbps up and down

- Require service in the buildings located at 51.466210N, 15.396080E.

- Building number 26 on the identified floor.

Question: Please specify the total area in sq.m to be provided with Internet connection.

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Swietoszow Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is to bldg. 25. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

8. Poznan – Poland 100 mbps up and down

- Require service in the building located at 52.406930N, 16.895164E.

- Building numbers 3

No questions… Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Poznan Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces.

The main connection is to bldg. 3. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

9. Poznan, Poland Local E1 (1.4 Mbps) trunk with 3 digit end dial Circuit, CAT5 (RJ45) Plug – Poland Local E1 (1.4 Mbps) trunk with 3 digit end dial Circuit, CAT5 (RJ45) Plug at - Require service in the building located at 52.406930N, 16.895164E.

- Building numbers 3, Room 214

Question: Please specify the total area in sq.m to be provided with Internet connection.

Answers - Drop Commercial circuit at the Polish Poznan Communications Facility, The Poles control the on base fiber infrastructure and will allocate fiber as required in support of US Forces. The main connection is to bldg. 3. No wi-fi required. See attached diagram to the location where the Commercial circuit is needed, RED square.

10. New Installations Commercial Long Haul -- (North and Central locations) or additions to current locations.

Question: Please specify the approximate area to be covered by Internet connection that shall be priced under this CLIN, please specify the locations included in this CLIN

Answers - These are future locations for which we don't have current information on locations. Use Powidz Life Support Area as the template for the future locations with a 100 Mbps commercial circuit.

No wi-fi required.

Vendor provided commercial circuit at Polish Communications Facility

Zagan Polish Military Facility Bldg 16, US Army Network EquipmentPolish

Fiber

Boleslawiec Polish Military Facility

Vendor provided commercial circuit at Polish Communications Facility

Bldg 8, US Army Network EquipmentPolish

Fiber

Skwierzyna Polish Military Facility Vendor provided commercial circuit at Polish Communications Facility

Bldg 11, US Army Network EquipmentPolish

Fiber at Polish Communications Facility

Orzysz (Bemowo Piskie) Polish Military Facility Bldg 180, US Army Network EquipmentPolish

Fiber

Powidz Life Support Area (LSA) Polish Military Facility

Vendor provided commercial circuit at Polish Communications Facility

Bldg 18, US Army Network EquipmentPolish

Fiber

Future Requirement - Powidz Airfield Polish Military Facility Vendor provided commercial circuit at Polish Communications Facility

Tower Bldg, US Army Network Equipment

Polish at Polish Communications Facility

Swietoszow Polish Military Facility Bldg 180, US Army Network EquipmentPolish

Fiber

Poznan Polish Military Facility

Vendor provided commercial circuit at Polish Communications Facility

Bldg 8, US Army Network EquipmentPolish

Fiber

Poznan, Poland Local E1 (1.4 Mbps) trunk with 3 digit end dial Circuit Polish Military Facility

Vendor provided commercial circuit at Polish Communications Facility

Bldg 11, US Army at Polish Communications Facility

Future requirements New Installations Commercial Long Haul Polish Military Facility

Bldg XX, US Army

File details come from the government source that posted it.