W912P520Q0047 0001.pdf

PDF 132 KB Posted

Attached to
KY Lock Miter Gate Fenders
Solicitation number
W912P520Q0047
Issued by

About this file

This is an amendment to a solicitation for the fabrication and delivery of miter gate fenders. The amendment provides answers to questions from potential vendors, adds specifications for materials, and corrects addresses to match the statement of work. The U.S. Army Corps of Engineers Engineering District Nashville seeks a firm-fixed price supply contract to fabricate and deliver miter gate fenders in accordance with the updated specifications attached. Bidders must acknowledge any amendments prior to the response deadline.

View the file

Other files

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83)

Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to:

1. Answ er questions received from potential vendors;

2. Add sections 2.1.4 & 2.1.5 to Specif ications, and renumber;

3. Correct delivery address in 1.1, 1.2, and 1.6 in Specif ications, to match address in the Statement of Work;

4. Update FAR clause 52.252-3

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

J 1 4

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 22-Sep-2020

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912P520Q0047

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

11-Sep-2020

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

22-Sep-2020

CODE

US ARMY CORPS OF ENGINEERS-CELRN-RC-N

DIRECTORATE OF CONTRACTING

110 9TH AVENUE SOUTH, RM A680

NASHVILLE TN 37203

W912P5 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W912P520Q0047

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 1449 - CONTINUATION SHEET

SOLICITATION/CONTRACT FORM

The 'issued by' organization has changed from

CELRN-RC-N CONTRACTING BRANCH

110 9TH AVE SOUTH, A405

NASHVILLE TN 37203

to

US ARMY CORPS OF ENGINEERS-CELRN-RC-N

DIRECTORATE OF CONTRACTING

110 9TH AVENUE SOUTH, RM A680

NASHVILLE TN 37203

The following have been added by full text:

QUESTIONS

1. QUESTION: What Color, TYPE and Durometer of rubber do we need to quote?

ANSWER: Refer to 2.1.4 Ultra High Molecular Weight Polyethylene and 2.1.5 Rubber of SECTION 05 50 15

CIVIL WORKS FABRICATIONS of the Specifications for information regarding the UHMW-PE and Rubber.

Additionally, the previous 2.1.4 Submittals Requirements has been renumbered 2.1.6 Submittals Requirements.

2. QUESTION: Is the removal of the existing fenders or any site work part of this solicitation?

ANSWER: No. The removal of existing fenders and site work are not part of this solicitation. Refer to Paragraph 1 of the Statement of Work (SOW) for clarification of the scope of this solicitation.

3. QUESTION: Note 1 at section “Plan at Typical Fender Framing” on drawing 64N468-4 states that each fender is to be supplied in two pieces. However, the “Statement of work” on page 3 of 50 of the solicitation states the fenders are to be shipped completely assembled approximately 58’ lg. Are these requested Fender

Assemblies required to be shipped fully assembled 58’ lg?

ANSWER: The “SUPPLIED” and “(2) PIECES” in note 1) of the “PLAN AT TYPICAL FENDER FRAMING” on drawing 64N468-4 refer to the fabrication, not the shipment, of the steel portions of the fender assembly, and the (2) equal length sections that will be separated by the joint at the mid-length of the steel portion of the fender assembly, respectively. The 58’-0” long fender assembly; comprised of the steel, rubber, and plastic portions, is required to be assembled and shipped in its entirety. Refer to 1.1 SCOPE of SECTION 01 00 00 GENERAL REQUIREMENTS of the Specifications for clarification of assembly requirements for delivery.

4. QUESTION: Will the contractor be responsible for unloading Fender Assemblies from truck? If so, is there a laydown area?

ANSWER: Yes, the Contractor will be responsible for unloading the Fender Assemblies from truck. Coordinate with the Lockmaster prior to shipment to determine the laydown area. The Lockmaster’s contact information can be found in Paragraph 8 of the Statement of Work (SOW). Refer to 1.6 DELIVERY OF FABRICATIONS of

SECTION 01 00 00 GENERAL REQUIREMENTS of the Specifications for instructions on a pre-delivery meeting.

Additionally, within SECTION 01 00 00 GENERAL REQUIREMENTS of the Specifications, 1.1 SCOPE, 1.2

SUBMITTALS, and 1.6 DELIVERY OF FABRICATION, the site and delivery address has been amended to reflect

Paragraph 8 of the Statement of Work (SOW).

5. QUESTION: Are the rivets and Cover plate supply required for this solicitation? (section NF-13) drawing

64N468-A

ANSWER: No. The Rivets and Cover Plates shown in the Plans are existing, shown for clarity only, and are not required for this solicitation.

6. QUESTION: Will zinc plating be acceptable in place of hot dipped galvanized studs?

ANSWER: No. Refer to 2.1 MISCELLANEOUS METALS AND STANDARD METAL ARTICLES of SECTION

05 50 15 CIVIL WORKS FABRICATIONS of the Specifications for required properties of studs.

7. QUESTION: Will stainless steel studs be acceptable in place of galvanized studs?

ANSWER: No. Refer to 2.1 MISCELLANEOUS METALS AND STANDARD METAL ARTICLES of SECTION

05 50 15 CIVIL WORKS FABRICATIONS of the Specifications for required properties of studs.

8. QUESTION: I see no specification for the 2” rubber blocking as shown section A-A sheet 64N468 A and on ,64W218-B section C-C will a specification be provided

ANSWER: Refer to 2.1.4 Ultra High Molecular Weight Polyethylene and 2.1.5 Rubber of SECTION 05 50 15

CIVIL WORKS FABRICATIONS of the Specifications for information regarding the UHMW-PE and Rubber.

Additionally, the previous 2.1.4 Submittals Requirements has been renumbered 2.1.6 Submittals Requirements.

9. QUESTION: Note 1 on drawing 64N468 mentions each fender to be supplied in (2) pieces, in the solicitation , page 3 STATEMENT OF WORK instructs the fabricator to deliver fenders in their full length of approximately 58’ long ,please confirm the assembled fenders are to be delivered in their full length of approximately 58’ long.

ANSWER: The “SUPPLIED” and “(2) PIECES” in note 1) of the “PLAN AT TYPICAL FENDER FRAMING” on drawing 64N468-4 refer to the fabrication, not the shipment, of the steel portions of the fender assembly, and the (2) equal length sections that will be separated by the joint at the mid-length of the steel portion of the fender assembly, respectively. The 58’-0” long fender assembly; comprised of the steel, rubber, and plastic portions, is required to be assembled and shipped in its entirety. Refer to 1.1 SCOPE of SECTION 01 00 00 GENERAL REQUIREMENTS of the Specifications for clarification of assembly requirements for delivery.

The following have been modified:

TECHNICAL SPECIFICATIONS

The Technical Specifications (Updated W912P5-20-Q-0047_Specs- RTA.pdf) is attached as a separate document but is intended to be part of this solicitation.

This document has eighty-three (83) pages.

52.252-3 ALTERATIONS IN SOLICITATION (APR 1984)

Portions of this solicitation are altered as follows:

Amendment 0001

The purpose of this amendment is to:

1. Answer questions received from potential vendors;

2. Add sections 2.1.4 & 2.1.5 to Specifications, and renumber;

3. Correct delivery address in 1.1, 1.2, and 1.6 in Specifications, to match address in the Statement of Work;

4. Update FAR clause 52.252-3

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .