W912P5-16-B-0007_Amendment_1.pdf

PDF 25 KB Posted

Attached to
Wolf Creek Dam Big South Fork ESA Compliance
Solicitation number
W912P5-16-B-0007
Issued by

About this file

W912P5-16-B-0007 Amendment 1

View the file

Other files

File Type Posted
ABSTRACT_OF_OFFERS.pdf PDF
W912P5-16-B-0007_Amendment_2.pdf PDF
W912P5-16-B-0007_TSpecsAm1pgs.pdf PDF
Site_Visit_Sign-In_Sheet.pdf PDF
W912P5-16-B-0007_Plans.pdf PDF
W912P5-16-B-0007_TSpecs.pdf PDF
W912P5-16-B-0007.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

W912P5-16-B-0007

CONTRACTING BRANCH (JLB)

JESSICA.L.BAKER@USACE.ARMY.MIL 110 9TH AVE S.

NASHVILLE TN 37202-1070

W38XDD52436267

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this modification is to:

1. Address industry questions/comments,

2. Revise the Technical Specifications, and

3. Revise FAR Provision 52.252-3.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

1 5

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 01-Sep-2016

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912P5-16-B-0007

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

12-Aug-2016

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

01-Sep-2016

CODE

US ARMY CORPS OF ENGINEERS-CELRN-RC-N

DIRECTORATE OF CONTRACTING

110 9TH AVENUE SOUTH, ROOM A680

NASHVILLE TN 37202-1070

W912P5 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE W912P5

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

SECTION SF 30 - BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

The following have been added by full text:

Q&A

Big South Fork ESA Compliance Solicitation Number: W912P5-16-B-

Questions and Answers

1. Question: Are any of the roles including QC Manager, SSHO, Site Supervisor, and Project Scheduler allowed to function as dual-duty positions for this project, or is the contractor required to provide a dedicated employee for each of these four roles?

Answer: The Contractor Quality Control Manager cannot be the SSHO on this project. The SSHO shall have no other duties assigned. The CQC manager must be assigned no other duties. The Site Supervisor cannot be the CQC manager on this project.

2. Question: There was discussion during the pre-bid about the location for disposal of mine spoils. The specs list a location “Volunteer Regional Landfill”. Is this the correct location?

Answer: Volunteer Regional Landfill is the correct location.

3. Question: It appears that the Armor Stone may be a different type rock than CL III rip rap. Can you provide a more detailed spec on the Armor Stone for the project, along with a rock size range that is acceptable?

Answer: Armor stone shall conform to the gradation specified in Section 35 31 19 paragraph 2.3.1.1.

4. Question: Will the Horse Trails and Walking Trails be closed to the public during construction?

Answer: All Horse Trails and Walking Trails that enter a Construction Zone, will be closed off at the location of where the construction zone and the trail intersects.

5. Question: Section 31 11 00. 3.3 Embankment Fill, Undercut and replacement is mentioned in this spec for any unsuitable subgrade. How is this to be paid?

Answer: For unsuitable subgrade, both excavation and replacement will be measured by the cubic yard from average end area surveys as described in Section 01 22 00. Per the specifications, undercut and replacement must be at the direction of the Contracting Officer.

Undercut and replacement not directed by the Contracting Officer will be at the Contractor’s expense.

6. Question: On Plan Sheet Q1T-64/53, Note # 2 states that trees can be placed along random locations of the proposed channel. Is this correct? The spec in general calls for all tree removed from clear and grub operations to be removed from the site.

Answer: A maximum of 5 trees is to be placed within the new channel to provide natural habitat. See note 2 on the amended sheet Q1T-64/53. All remaining vegetation shall be removed according to Section 31 11 00 Clearing, Grubbing, and Earthwork.

7. Question: Bid Sheet Item 0010 tree planting and spec section 32 93 43 are included in this project. Are there any plans Sheets or other documentation that shows the location, type and quantities of trees?

Answer: See the amended paragraph 2.1.1.2 in section 32 93 43 that reads, “Plantings will be along upland areas to include; top of bank of Blue Heron Spoils, along stream banks of Unnamed Tributary 3 Concrete Line Channel (whenever possible), and along access routes no longer in use. Trees shall be planted on 10' centers across the entire disturbed area, except in areas receiving other stabilization measures (i.e. riprap protection). Layout plan as described in paragraph 1.5.6 Layout of Planting shall be provided to the Contracting Officer for approval prior to starting work. Plants are to be alternated with even ratios.

The minimum number of trees planted shall be 200 stems per acre for all areas requiring plantings. No trees are required along the designated horse trail.”

8. Question: Can you clarify the Pre-Bid requirement. Specs state 20 % or $3,000,000.00, whichever is less. Can you clarify what you mean by the $3,000,000.00? Do you mean for a bid of at least a minimum of $3,000,000.00?

Answer: The amount of your bid guarantee shall be 20% of your bid price or $3,000,000.00, whichever is less. Providing a $3,000,000.00 bid guarantee would mean your bid price is $15,000,000.00 or more.

SECTION 00010 - SOLICITATION CONTRACT FORM

The Issued By organization has changed from

US ARMY CORPS OF ENGINEERS-CELRN-RC-N

DIRECTORATE OF CONTRACTING

110 9TH AVENUE SOUTH, ROOM A680

NASHVILLE TN 37202-1070

to

US ARMY CORPS OF ENGINEERS-NASHVILLE

CELRN-RC-N, R00M A405,

110 NINTH AVE. SOUTH

NASHVILLE TN 37203

SECTION 00100 - BIDDING SCHEDULE/INSTRUCTIONS TO BIDDERS

The following have been modified:

52.252-3 ALTERATIONS IN SOLICITATION (APR 1984)

Portions of this solicitation are altered as follows:

Amendment No. 0001 Summary of Changes:

The purpose of this amendment is to:

1. Address industry questions/comments,

2. Revise the Technical Specifications, and

3. Revise FAR Provision 52.252-3.

Amendment No. 0001 Technical Changes

I. CHANGES TO TECHNICAL SPECIFICATIONS

A. Section 32 93 43 PLANTING TREES

1. Remove Section 32 93 43 pages 9 and 10, and replace with revised Section 32 93 43 pages 9 and 10.

--- END OF AMENDMENT NO. 0001 TECHNICAL CHANGES---

(End of Summary of Changes)

File details come from the government source that posted it. Updated .