Question_1-11.pdf

PDF 190 KB Posted

Attached to
Dining Facility equipment
Solicitation number
W912L7-18-Q-7019
Issued by

About this file

Questions and answers to questions 1-11

View the file

Other files

File Type Posted
Question_12.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

Question 1- Do you have a part number for this line item?

Answer 1- Pitco Frialator Model No. 24RUFM

Question 2-On Clin 0001, is it 10 each double stack combi ovens, or 5 each double stack ovens equaling

10 ovens total?

Answer 2- 5 each double stack ovens equaling 10 ovens total

Question 3-CLIN0001 – This is for 10 each. Do any of these units need to be stacked on one another?

Answer 3- 5 each double stacked ovens, 10 in total

Question 4- CLIN0002 – The specified model number is an electric unit. Do you need Gas or Electric? Do you need an equipment stand for these units?

Answer 4-We need gas for this item. Stand is also needed.

Question 5- CLIN0012 – The model number is for a Single Standalone fryer WITHOUT filtration system, but the description states 3 fryers w/ filter – which is the model and description for item #13. Do you need a standalone fryer also? If so, we can provide a standalone fryer w/ filtration OR the one specified w/ a mobile filter system.

Answer 5- CLIN0012 Should be Vulcan Model No. CEF40 or equal item, electric

Question 6- CLIN0013 – see above question 5.

Answer 6- 13 is correct, 3 fryers with filter, gas

Question 7- CLIN0014 – What size is required? Gas or Electric? Any additional information? Do you have a model number by any chance?

Answer 7- Pitco Frialator Model No. 24RUFM, gas

Question 8- CLIN0015 – Gas or Electric? The model number is a Gas unit, but I wanted to verify.

Answer 8- Gas is required

Question 9-All gas items: What type of gas is required on the gas equipment, natural or propane?

Answer 9- Natural gas

Question 10- CLIN0016 – Do you have a list of equipment that will need to be removed?

Answer 10-Removal: 2 double stacked combi oven, 1 large stand alone combi oven, 1 double stacked convection oven, 1 three compartment fryer, 1 tilting skillet, 1 one compartment electric fryer, 1 fifty gallon steam kettle, 1 sixty inch countertop griddle, 1 forty eight inch countertop griddle, 1 double stacked Cleveland steamer

Question 11-Do you want me to quote quick disconnects for all of the gas equipment?

Answer 11-Yes to quick disconnects

File details come from the government source that posted it.