AMENDMENT_0001_TO_RFQ_Q_AND_A.pdf

PDF 170 KB Posted

Attached to
PIPE INSPECTION, REPORT, WASHINGTON AQUEDUCT DIV, WASHINGTON, DC
Solicitation number
W912DR18Q0036
Issued by

About this file

AMENDMENT 0001 TO RFQ

View the file

Other files

File Type Posted
FILE_COPY_OF_BASIC_RFQ_W912DR18Q0036.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print)

30-105-04EXCEPTION TO SF 30

APPROVED BY OIRM 11-84

STANDARD FORM 30 (Rev. 10-83) Prescribed by GSA

FAR (48 CFR) 53.243

The purpose of this amendment is to answ er request for information for pipe inspection and report, Washington Aqueduct Division.

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

1 3

16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

16C. DATE SIGNED

BY 06-Mar-2018

16B. UNITED STATES OF AMERICA15C. DATE SIGNED15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of Contracting Officer)(Signature of person authorized to sign)

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (No., Street, County, State and Zip Code) X W912DR18Q0036

X 9B. DATED (SEE ITEM 11)

22-Feb-2018

10B. DATED (SEE ITEM 13)

9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NO.

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

X The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offer is extended, X is not extended.

Offer must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended by one of the following methods:

(a) By completing Items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or telegram which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN

REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by telegram or letter, provided each telegram or letter makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NO. AS DESCRIBED IN ITEM 14.

A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE

CONTRACT ORDER NO. IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation date, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(B).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not, is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

10A. MOD. OF CONTRACT/ORDER NO.

2. AMENDMENT/MODIFICATION NO. 5. PROJECT NO.(If applicable)

6. ISSUED BY

3. EFFECTIVE DATE

06-Mar-2018

CODE

U.S. ARMY CORPS OF ENGINEERS, BALTIMORE

2 HOPKINS PLAZA

ROOM 03-G-01

BALTIMORE MD 21201

W912DR 7. ADMINISTERED BY (If other than item 6)

4. REQUISITION/PURCHASE REQ. NO.

CODE

See Item 6

FACILITY CODECODE

EMAIL:TEL:

W912DR18Q0036

SECTION SF 30 BLOCK 14 CONTINUATION PAGE

SUMMARY OF CHANGES

(End of Summary of Changes)

The following items are applicable to this modification:

ANSWERS - REQUEST FOR INFO

QUESTIONS – SOLICITATION W912DR18Q0036 – PIPE INSPECTION AND REPORT – WASH

AQUEDUCT

SEE ANSWERS BELOW, IN CAPS FOR CLARITY

1. QUESTION: ‐ Is the pipe to be inspected the red lined pipe on page 48 of the RFQ packet? If not, what needs to be inspected?

ANSWER: YES, AS SHOWN IN RED ON PAGE 48.

2. QUESTION: – What is the pipe diameter?

ANSWER: DIAMETER IS 4 INCH.

3. QUESTON: – Pipe type? (i.e. cast, steel, etc.)

ANSWER: MATERIAL IS STEEL.

4. QUESTION: – How high is the pipe from the ground? Any access issues?

ANSWER: HEIGHT VARIES FROM 6.5’ AFF TO 8.0’ AFF.

5. QUESTION: – Do you have a MOP? Specifically, how close to you want data points? And, how many data points around the circumference?

ANSWER: DATA POINTS SHOULD BE 12, 3, 6, AND 9 O’CLOCK.

6. QUESTION: – Is there a safety class? If so, how long is it?

ANSWER: SAFETY CLASS IS NOT REQUIRED FOR THIS INSPECTION.

7. QUESTION: ‐ I wanted to see if there was any details on the type of pipe or type of testing that is required?

ANSWER: PERFORM A UT TO DETERMINE PIPE THICKNESS AND/OR DEVIATION FROM ORIGINAL

SPECIFICATIONS.

8. QUESTION: ‐Is the pipe being fabricated or is installed already?

ANSWER: PIPE IS ALREADY INSTALLED, AND IS IN SERVICE.

W912DR18Q0036

9. QUESTION: ‐Do I quote the hourly rate for this and then determine what the total would be pertasks once it is awarded?

ANSWER: THIS IS NOT A LABOR HOUR PURCHASE ORDER. THIS IS A FIRM FIXED PRICE PURCHASE ORDER.

File details come from the government source that posted it.