W9127N18Q0078-Amendment_1.pdf

PDF 347 KB Posted

Attached to
USACE National Load Handling Equipment and Train the Trainer Program
Solicitation number
W9127N-18-Q-0078
Issued by

About this file

Solicitation W9127N-18-Q-0078 Amendment 1

View the file

Other files

File Type Posted
W9127N18Q0078-Combined_Synopsis-Solicitation.pdf PDF

On GovTribe

Work with this file

  • Download the original file
  • Contacts named in this file
  • Similar government files
  • Ask GovTribe AI about this file

Text version

8. NAME AND ADDRESS OF CONTRACTOR (Number, street, county, State and ZIP Code) (X) 9A. AMENDMENT OF SOLICITATION NUMBER

W9127N-18-Q-0078

9B. DATED (SEE ITEM 11)

09/05/2018

10A. MODIFICATION OF CONTRACT/ORDER NUMBER

10B. DATED (SEE ITEM 13)

CODE FACILITY CODE

2. AMENDMENT/MODIFICATION NUMBER

3. EFFECTIVE DATE

09/12/2018

4. REQUISITION/PURCHASE REQUISITION NUMBER 5. PROJECT NUMBER (If applicable)

6. ISSUED BY CODE W9127N 7. ADMINISTERED BY (If other than Item 6) CODE

USACE PORTLAND DISTRICT

333 SW 1ST AVE

PORTLAND OR 97204-3440

11. THIS ITEM ONLY APPLIES TO AMENDMENTS OF SOLICITATIONS

The above numbered solicitation is amended as set forth in Item 14. The hour and date specified for receipt of Offers is extended. is not extended.

Offers must acknowledge receipt of this amendment prior to the hour and date specified in the solicitation or as amended, by one of the following methods:

(a) By completing items 8 and 15, and returning 1 copies of the amendment; (b) By acknowledging receipt of this amendment on each copy of the offer submitted;

or (c) By separate letter or electronic communication which includes a reference to the solicitation and amendment numbers. FAILURE OF YOUR ACKNOWLEDGMENT TO BE

RECEIVED AT THE PLACE DESIGNATED FOR THE RECEIPT OF OFFERS PRIOR TO THE HOUR AND DATE SPECIFIED MAY RESULT IN REJECTION OF YOUR OFFER. If by virtue of this amendment you desire to change an offer already submitted, such change may be made by letter or electronic communication, provided each letter or electronic communication makes reference to the solicitation and this amendment, and is received prior to the opening hour and date specified.

12. ACCOUNTING AND APPROPRIATION DATA (If required)

13. THIS ITEM APPLIES ONLY TO MODIFICATIONS OF CONTRACTS/ORDERS.

IT MODIFIES THE CONTRACT/ORDER NUMBER AS DESCRIBED IN ITEM 14.

CHECK ONE A. THIS CHANGE ORDER IS ISSUED PURSUANT TO: (Specify authority) THE CHANGES SET FORTH IN ITEM 14 ARE MADE IN THE CONTRACT ORDER

NUMBER IN ITEM 10A.

B. THE ABOVE NUMBERED CONTRACT/ORDER IS MODIFIED TO REFLECT THE ADMINISTRATIVE CHANGES (such as changes in paying office, appropriation data, etc.) SET FORTH IN ITEM 14, PURSUANT TO THE AUTHORITY OF FAR 43.103(b).

C. THIS SUPPLEMENTAL AGREEMENT IS ENTERED INTO PURSUANT TO AUTHORITY OF:

D. OTHER (Specify type of modification and authority)

E. IMPORTANT: Contractor is not is required to sign this document and return copies to the issuing office.

14. DESCRIPTION OF AMENDMENT/MODIFICATION (Organized by UCF section headings, including solicitation/contract subject matter where feasible.)

The purpose of this amendment is to answer questions received in response to the solicitation posted on 5 September 2018.

See Summary of Changes

Except as provided herein, all terms and conditions of the document referenced in Item 9A or 10A, as heretofore changed, remains unchanged and in full force and effect.

15A. NAME AND TITLE OF SIGNER (Type or print) 16A. NAME AND TITLE OF CONTRACTING OFFICER (Type or print)

Ryan Shoemaker, Contracting Officer

15B. CONTRACTOR/OFFEROR

(Signature of person authorized to sign)

15C. DATE SIGNED 16B. UNITED STATES OF AMERICA

(Signature of Contracting Officer)

16C. DATE SIGNED

9/12/2018

Previous edition unusable STANDARD FORM 30 (REV. 11/2016) Prescribed by GSA FAR (48 CFR) 53.243

AMENDMENT OF SOLICITATION/MODIFICATION OF CONTRACT

1. CONTRACT ID CODE PAGE OF PAGES

Summary of Changes

Question 1: Page 2, 5.0 The Contractor Shall Furnish:

“. . . Material (workbook) reproduction . . .”

a. Please explain what this means.

Answer 1: Government is looking for a National Load Handling training program to be developed for

Government use. Contractor to provide all associated materials (Microsoft Word Format) for use and editing by the Government. These material will become Government property for future training.

Question 2: Is the contractor providing printed materials only during the duration of this contract or afterwards as well?

Answer 2: Government is looking for 1 printed copy of all workbooks along with all electronic files (Microsoft

Word Format) associated with these workbooks, to become Government property for future training.

Question 3: Page 5, Emphasis Areas:

a. Will USACE be providing contractor with this information or will contractor be expected to research this information?

Answer 3: Contractor is expected to research any and all information associated with the emphasis areas, from a national and regulatory prospective. If the contractor has specific questions, government will provide any information that is available from the Government.

Question 4: Page 5, Task 5 Final Draft:

a. Are the final draft products also required in Word?

Question 5: Yes, Microsoft Word Format

Question 6: b. Is the final “comprehensive document” also required in Word?

Answer 6: Yes, Microsoft Word Format

Question 7: c. If so, what is the intent of USACE in their use of the final Word products?

Answer 7: All training material provided in this contract will become Government property for use in future training.

Question 8: d. Task 5 delivery date states “. . . Provide the final TTT workbooks . . .”

Does this mean student workbooks for future training sessions? If so, how many?

Answer 8: Government is looking for 1 printed copy of all workbooks along with all electronic files (Microsoft

Word Format) associated with these workbooks, to become Government property for future training.

Question 9: e. What format does USACE currently have/use as instructor materials (PowerPoint, etc.)?

Answer 9: Government currently uses Microsoft Word Format and PowerPoint. This Contract requires all documentation to be in Microsoft Word Format.

Question 10: Page 8, 11.0 b. Security:

a. How long does it take to go through all these requirements and training?

Answer 10: Training takes roughly 3 hours

Question 11: b. Is there a cost for any of these?

Answer 11: There is no Costs for the on-line training, there will be costs to the contractor for figure printing

Question 12: c. Are they all available on-line? If not, advise how they are obtained?

Answer 12: Yes, Government will provide the link after contract award

Question 13: d. How long are the security trainings good for?

Answer 13: Training is good for 1 year

Question 14: e. Does the contractor’s project manager (PM) also have to take this training?

Answer 14: Any contract employees that will be on a Government facility is required to take associated training

Question 15: 5. Page 10, 15.0 Release of Information:

a. Does this at all include the materials that the contractor will be developing under this contract?

Answer 15: Yes

Question 16: We do not see anywhere in the RFQ as to ownership of the materials being developed, nor how the materials would be protected once finalized for USACE.

Answer 16: See Section 15.0: Reports and information generated under this contract become the property of the Government and distribution by the Contractor to any source, for any purpose, at any time, without the written consent of the Contracting Officer is prohibited.

Question 17: Contractor would be drawing from our extensive crane and rigging library to custom-develop these materials. All of contractor’s materials are copyrighted. Without licensing from contractor, USACE would not be able to reproduce these materials for future training programs.

Answer 17: The material specified will become property of the Government, and will be reproduce by the

Government for future training.

Question 18: Does USACE expect final products (Student Workbooks) to be delivered so USACE can reproduce them for training purposes or will USACE be purchasing these from contractor?

Answer 18: Yes, USACE will reproduce training material for future USACE training

2018-09-12T09:32:54-0700
SHOEMAKER.RYAN.S.1367139516

File details come from the government source that posted it.