QUESTIONS_AND_RESPONSES.pdf
PDF 96 KB Posted
- Attached to
- Grease Traps Cleaning Services Federal contract opportunity
- Solicitation number
- W9124A-18-R-0004
About this file
Questions and Responses
View the file
Other files for this federal contract opportunity
| File | Type | Posted |
|---|---|---|
| AMENDMENT_-_Conformed_Copy.pdf | ||
| AMENDMENT.pdf | ||
| SOLICITATION_-_W9124A-18-R-0004.pdf | ||
| ATTACHMENT__1_-_Quality_Assurance_Surveillance_Plan_(QASP).pdf |
On GovTribe
Work with this file on GovTribe
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
QUESTIONS AND RESPONSES
SOLICITATION: W9124A-18-R-0004
Grease Traps Cleaning Services
QUESTION #1.
When looking between the bid listings numbers and the statement of work we found a few discrepancies. Could you please confirm the correct number to bid on? - ITEM No 0001AC bid sheet states quantity 7000 gallons but statement of work indicates 14400 gallons.
0002AA bid sheets states 6000 - SOW indicates 1000 x 12 = 12000 0002AE bid sheets states 6000 g 6000g - SOW indicates 4000g 0002AF bid sheet : 240 - SOW : 4000g x 6 = 24000 0003AA bid sheet : 12000 SOW indicates 8000g 0003AC - bid sheets states : 96000g SOW indicates 4800 x 24 = 115200 0003AD - bid sheet : 1000 SOW indicates 1000 x 6 (although premises not in operation as yet) 0003AE bid sheet 2000g : SOW indicates 2000 x 6 (although not in operation as yet)
ANSWER:
Please see Solicitation Amendment and Conformed Copy.
QUESTION #2.
Who’s the current vendor and contract value?
ANSWER:
Busy D. Pumping, $434,631.42
QUESTION #3.
Can you please tell us what was the low bid award amount for this contract previously?
ANSWER:
$434,631.42
QUESTION #4.
Where/How do employees complete the Level I OPSEC training and the other training courses required under this contract?
ANSWER:
Pursuant to Department of Defense Instruction Number 2000.16, “DoD AT Standards,” dated October 2, 2006, each contractor employee requiring access to a Federally-controlled installation, facility and/or Federally-controlled information system(s) shall complete Level I AT Awareness Training on an annual basis and receive a certificate of completion. The training is accessible from any computer and is available at https://atlevel1.dtic.mil/at/.
QUESTION #5.
For emergency service, H.1. “the contractor shall respond within (two) 2 hours of callout.” What is the interpretation of two hours. Respond to the call and be onsite within two hours or respond to the call and get back to the QAE within two hours and then dispatch truck?
ANSWER:
Respond to the call and be onsite within two hours
QUESTION #6.
How frequently have emergency calls occurred in the past two years? Do these calls need to be responded to outside the normal working hours of 7:00 am - 3:30 pm?
ANSWER:
Rarely have emergency calls, but when we do get them they can be responded to during normal working hours.
QUESTION #7.
Are any of the grease trap locations requiring any specials keys, gate entry or other special access requirements in order to service them properly?
ANSWER:
Yes, CDC’s require checking in prior to work (then access can be granted). 61801 is behind a security guard. 48101 has lid screwed on with 4 screws.
QUESTION #8.
Is there a time during the day restriction other than the normal working hours in accessing to service the listed locations?
ANSWER:
All servicing will take place during normal working hours. Should schedule around there serving schedule of the buildings to limit introductions of fumes into buildings.
QUESTION #9.
Are any special tools, hoses or equipment a requirement under this contract?
ANSWER:
Flat head screw driver for 48101, other than that no.
QUESTION #10.
The contract doesn’t specifically state the traps need to be sprayed down and cleaned with water, however, if needed is there a hose bib or water connection for each grease trap location?
ANSWER:
G.1 state pumped and clean. Most have water within 100’ with exception of 61610 it is about 150’
QUESTION #11.
I.5. states contractor shall not drive any vehicle on the grass or sidewalks. Is there an exception for the golf course?
ANSWER:
There are two access routes to the grease trap. One thru the driving range is an access road to a pump house the other is around the south side of the building.
QUESTION #12.
Can we know the low bid amount on this contract previously?
ANSWER:
See answer to #3.
File details come from the government source that posted it.