W81XWH20Q0131_Amendment 0001.pdf
PDF 85 KB Posted
- Attached to
- (TMDE) CALIBRATOR SET, X-RAY - USAMMDA
- Solicitation number
- W81XWH20Q0131
- Issued by
-
Department of the Army Medical Command
View the file
Other files
On GovTribe
Work with this file
- Download the original file
- Contacts named in this file
- Similar government files
- Ask GovTribe AI about this file
Text version
Question and Answers (Q&A) – W81XWH20Q0131 TMDE-XRAY Calibration
AMENDMENT 0001
QUESTION AND ANSWERS
As of 12 August 2020
Notice: The Government provides the best answer to those Questions asked. Offeror’s proposal shall be based on the amended Solicitation.
The Questions due date and time has passed and additional Questions will not be accepted.
The response due date has been changed from at 14 August 2020 10:00 AM EST to 26 August 2020
10:00 AM EST.
Vendors are reminded to acknowledge all Amendments with their proposal Submission.
QUESTION SET 1
QUESTION 1: If a proposed system is incapable of measuring the scatter parameters, H*, H*Rate, and Mean Energy will it be disqualified?
ANSWER 1: They will be tested based on MEC 6 Survey Management and specific parameters provided to the vendors response to their equipment capabilities, vendor provided specifics.
QUESTION 2: Can the Army clarify the compliance requirement that demands measuring Mean Energy?
RESPONSE 2: ISO Standard 13920D
QUESTION 3: If there is only a single provider capable of measuring Mean Energy will this RFP be revised to provide for a competitive procurement?
ANSWER 3: USAMMDA intends to procure test articles for testing and evaluation for up to 3 offerors who meet the Army requirements. Reference 3.1 Fielding Overview.
QUESTION SET 2
QUESTION 1: In regards to the Training, will it be hands-on using the X2 on X-Ray machines, or hands-on without X-Rays or only theoretical (power points)? We recommend hands-on with or without x-ray, if you can provide your preference we will include in our offering as requested.
ANSWER 1: The training will be hands on, the nature of the rad source whether theoretical or not, has not been determined yet.
QUESTION SET 3
Question and Answers (Q&A) – W81XWH20Q0131 TMDE-XRAY Calibration
QUESTION 1: Is USAMMDA considering extending the submittal date beyond August 12 due to short time to respond?
ANSWER 1: The response due date has been extended to 26 August 2020 10AM EST.
QUESTION 2: The submittal file size will be significant. If our emailed submittal is rejected due to file size, is there another accepted email option such as Dropbox?
ANSWER 2: NO
QUESTION 3: Do you prefer to receive pages 30-45 of the COMBINED SYNOPSIS/SOLICITATION INSTRUCTIONS document filled out or will our up-to-date information in SAM meet the requirement?
ANSWER 3: Reference Combined Synopsis/Solicitation Instructions 7.7. Offerors responding of this combined synopsis/solicitation shall include a completed copy of the provision at 52.212-3 Offeror Representations and Certification- Commercial Items with its proposal.
QUESTION 4: Please reissue a corrected version of the COMBINED SYNOPSIS/SOLICITATION INSTRUCTIONS attachment (83 pgs) due to the duplication of 16+ pages.
ANSWER 4: The Solicitation includes both 52.212-3 Representations and Certification –Commercial Items and 52.212-3 Offeror Representations and Certifications-Commercial Items (MAR 2020) Alternate 1 (OCT 2014), this is not a duplication.
QUESTION 5: The Executive Summary is requested in Volume II and III. Is this correct or is this a duplicate?
ANSWER 5: This should be included with Volume II
File details come from the government source that posted it. Updated .